Aha biri beni yakaladıMiyavsu dün niye menu paylasmadin
Aha biri beni yakaladıMiyavsu dün niye menu paylasmadin
Canım arkadaşlar sağolsunlar pat diye cevap verdiler Zaten bu durum benim çok mu hoşuma gidiyor sanki çok mutluyum ben şunu anladım insanlar senin derdin sorunun olunca hoşlarına gidiyor bu bir gerçek
Aha biri beni yakaladısizin sormanızı bekledim
Gerçekten mi inanmıyorum ya yazıklar olsun insanlaraMalesef böyle insanlar var. Başkasının dertlerinden mutlu olan.
Benim sağlık sorunum çıktığında , ölümün eşiğindeyken yüzüme gülen e şimdi ne yapacaksın " diyen olduHemde akraba
Artık şaşmıyorum insanlara
Sen birinci olucaksınşunları pistlerden sil süpür bir ara @Commadante- laz güzelini nasıl pistlerden sildin hadi göster bakalım @puantiyeli_kelebek , P PammukPrensess ve papatya1994 bende Erol taş gibi güleyim
Aha biri beni yakaladısizin sormanızı bekledim
Dünden belli sorcam hep diyom acaba paylasti benmi gormedim
Hiç sorma ya öyle bir sinirliydim ki çocuklara bile bağırıyordum artık. Şimdi kuş gibi hafifledim valla.Hadi bakalım gözünaydın gelince insan nasıl rahatlıyor değil mi
İşte bu benim arkadaşım bu arada kefir mayası ister misin organik benim taş devri beslenme grubunda ücretsiz dağıtılmaya başlandı bende istedim istersen sana da gönderiyimÖnümde altı gün var , asılacağım , sağlıklı beslenme, yediden sonra yemek yok ve yürüyüş
İşte o gerginlik sinirlilik stres insanı kötü yapıyor istemeden insanlara saldırıyoruz malesefHiç sorma ya öyle bir sinirliydim ki çocuklara bile bağırıyordum artık. Şimdi kuş gibi hafifledim valla.
Hayır bence öyle düşünme hep istekli ol ayrıca bu hafta sen kilo almamıştın bizler gibi bu senin için artı demek tartıda eksi amaBir yanım "ben varım rakip" diyor, bir yanım "sen 500 gram versen yeter ne birinciliği" diyor
Gerçekten mi inanmıyorum ya yazıklar olsun insanlara
Bende kahvaltı olmayınca yazmak istemedim canım asla kaçamak olmadıDün iki defa baktım hatta profiline baktım soracaktım araya birşeyler girdi hep kaçamak olduğunu düşündüğümden değil yorumlamak için
Malesef böyle insanlar var. Başkasının dertlerinden mutlu olan.
Benim sağlık sorunum çıktığında , ölümün eşiğindeyken yüzüme gülen e şimdi ne yapacaksın " diyen olduHemde akraba
Artık şaşmıyorum insanlara
Dün kahvaltım Yok hastane işleri olunca sonra arkadaşlarda toplandık işte bana Özel taze fasulye diplemesi yapmış sarımsaklı sonra kabaklı ,havuçlu,cevizli sarımsaklı yoğurtlu salata yedim akşam ablama gittim birde ne göreyim dolma içinde çok az bulgur vardı kıymalı 4 tane ondan yedim yoğurtlu yanında bol yeşillik
Hiç sorma ya öyle bir sinirliydim ki çocuklara bile bağırıyordum artık. Şimdi kuş gibi hafifledim valla.
Bu kadarla kalsa iyiydi. O kadar çok üzdü anlatamam.
Sonunda konuşmayı kestim. Artık hayatımda yok.
Yıllardır çok terbiyesizlik yaptı. Akraba diye görmezden geldim.
Sonunda şunu anladım ki önemli olan kan bağı değil gönül bağı.
Biri bana değer vermiyor ve üzüyorsa hayatımdan çıkarıyorum.
İşte bende bunu anladım ve o insanı hayatımdan çıkardım sadece arkadaş toplantısında görüyorum yakında o toplantıyıda bırakır diye düşünüyorum kurtuldum ondan ama ona çok hakkım geçti Allah'a havale ediyorumBu kadarla kalsa iyiydi. O kadar çok üzdü anlatamam.
Sonunda konuşmayı kestim. Artık hayatımda yok.
Yıllardır çok terbiyesizlik yaptı. Akraba diye görmezden geldim.
Sonunda şunu anladım ki önemli olan kan bağı değil gönül bağı.
Biri bana değer vermiyor ve üzüyorsa hayatımdan çıkarıyorum.
İşte bu benim arkadaşım bu arada kefir mayası ister misin organik benim taş devri beslenme grubunda ücretsiz dağıtılmaya başlandı bende istedim istersen sana da gönderiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?