Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım arkadaşlar sağolsunlar pat diye cevap verdiler Zaten bu durum benim çok mu hoşuma gidiyor sanki çok mutluyum ben şunu anladım insanlar senin derdin sorunun olunca hoşlarına gidiyor bu bir gerçek

Malesef böyle insanlar var. Başkasının dertlerinden mutlu olan.
Benim sağlık sorunum çıktığında , ölümün eşiğindeyken yüzüme gülen e şimdi ne yapacaksın " diyen oldu Hemde akraba

Artık şaşmıyorum insanlara

Gerçekten mi inanmıyorum ya yazıklar olsun insanlara

Dünden belli sorcam hep diyom acaba paylasti benmi gormedim
Dün kahvaltım Yok hastane işleri olunca sonra arkadaşlarda toplandık işte bana Özel taze fasulye diplemesi yapmış sarımsaklı sonra kabaklı ,havuçlu,cevizli sarımsaklı yoğurtlu salata yedim akşam ablama gittim birde ne göreyim dolma içinde çok az bulgur vardı kıymalı 4 tane ondan yedim yoğurtlu yanında bol yeşillik

Gerçekten mi inanmıyorum ya yazıklar olsun insanlara

Bu kadarla kalsa iyiydi. O kadar çok üzdü anlatamam.
Sonunda konuşmayı kestim. Artık hayatımda yok.

Yıllardır çok terbiyesizlik yaptı. Akraba diye görmezden geldim.

Sonunda şunu anladım ki önemli olan kan bağı değil gönül bağı.
Biri bana değer vermiyor ve üzüyorsa hayatımdan çıkarıyorum.

İnanmıyorum bu kadar küçülebilir mi alçalır mı insan umarım hayatından çıkarmışsın dır o insanı yılan gibi sokacak uygun vakti gözleyen zavallılar var malesef

Çok güzel , sağlıklı, afiyet olsun.

Yapman gereken en doğru şeyi yapmışsın harikasın

İşte bende bunu anladım ve o insanı hayatımdan çıkardım sadece arkadaş toplantısında görüyorum yakında o toplantıyıda bırakır diye düşünüyorum kurtuldum ondan ama ona çok hakkım geçti Allah'a havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…