@papatya1994 bugünde ablamda etli kuru fasulye partisi var özellikle çağırdıbugün ziyafet günüm kızlar
Oh şifa olsun canımAfiyet olsun canım
Bu akşam bende aynısını yapacağım. Dünden ısladım :)
Ya çok üzüldüm evet ilaçlar yan etki yapıyor üzülünce rabbim sana sağlık versin onlarla muhattap etmesin
geldim kuzumkulkedisi30 canım nerdesin sen hasta mı oldun
Rabbim büyük görüyor ve duyuyor İnan dün kötü etkiledi yine diğer kızlar çok ısrar ettiler görüşelim diye oda anlıyor ondan uzaklaşmaya başladığımı
Sayfayı buldun mu sana özelden sayfa fotosu atayım
geldim kuzum
hastaneye gitmiştim kan verdim geldim değerlerime bakılacak
öğleden sonrada ultrasona giricem
sonuçları falan alıcam karnımı doyurdum anca geldim
geldim kuzum
dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek bir yumurta tavada ve zeytin
ara yeşilçay
öğlen kuruyemiş bir mandalina bir muz
akşam ton balıklı salata
su iki litre
bugunku menum
kahvalti:
1 dilim pasta (okulda)
ogle:
cacik
aksam
firinda balik
bol salata
spor yok
su 1 bucuk
sanirim hastalik cocuklardan bana da gecti genzimm yaniyo grip olcam cok kotu hissediyorumm
Amin inşallah bende sıkıldım gecen yıldan bu yana işler hep kötü gitti bu terör olaylarından eşim orada ben burada herkese çok kolay geliyor birde öğüt veriyor sen kimsin değil mi evet hayırlısı olsun canım zaten bugün birisi aramış eşimi dükkan kapalıydı ya hemen eşimi aramışlar az çok biliyorsun istersen sat bilmem ne bende dedim evdeki malzeme ile dükkanı sat dedim bende sıkıldım sende öyle tamam dedi eşim fiyatta anlaşırsak ceketimi alır çıkarım organik meze ve gıda gibi bir yer açmayı planlıyorum ayrıca koçluk isteyene koçluk bir belgeye bakar sabahın köründe gidiyorum müşteri ayrı rehberi ayrı otobüs şöförü ile ayrı uğraşıyoruz
Kızlar erken dagılmıssınız napıyosunuz bakalım ben ütü yapıyorum arada hareket ediyorum size bakıyorum yeşil çay ve beyaz çay içiyorum öyle işte
Gecen Benim yaptığım gibi tabak üstü
Hadi inşallah dua hemen geçmiş gördün mü ona göre ayağını denk alhaftaya dikkat etmeyen olursa kaba sakal olsun ona göre
Hayırdır rutin kontrol mu vardıgeldim kuzum
Var ya bravo gerçekten dediklerin doğruUmarım bir an önce bırakır sizin grubu , görek zorunda kalmazsın.
kendi ile barışık olmayanlar böyle oluyor. Sürekli etraflarında olanalrla kendilerini kıyaslıyorlar.
Yok canım dün ingilizce detsi sonrası öğretmen çıkınca 5 öğrenci sıraları devirip çıkmışlar Müdür beyde erken mi çıktınız dedi. Yani ben erken çıktım ondan oldu sanmis. Dersim boştu yanı. Müdürün benden bitmesine, çocukların yaptıklarına canım sıkıldı.Günaydın canım tahmin edeyim veli mi sorun çıkardı? Günün geri kalanı güzel ve sakin geçer umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?