Dünkü menu
Sabah yarım kete peynir zeytin salatalık
Saat 3 de 1 kase makarna salatası 3 mercimek köftesi 2 dilim elmalı turta 1 şeker pare
8 de 1 avuç beyaz leblebi
Günaydın kızlar gününüz Apaydın olsun
Ben maalesef kötü başladım okulla yani sinifimla alakali bir sorunla başladım
Vilma 37 Miyav_su canlar üzülmeyin kimse için değmez gerçekten
çocuklarım anam babam kardeşlerim dışındakiler beni çok ilgilendirmiyor artık
herkes verdiği değer kadar var hayatımda
takmıyorum umursamıyorum. hiç kimse vazgeçilmez değilmiş anladım çünkü bunu
belki ömür boyu yüzünü görmeye mecbur olduğum biriyle bağımı kopardım. negatif kötü niyetli insanlar beni yoruyor. hayatım yeterince zor zaten bide başkalarına canımı sıkamam
Kesinlikle fıstığımVilma 37 Miyav_su canlar üzülmeyin kimse için değmez gerçekten
çocuklarım anam babam kardeşlerim dışındakiler beni çok ilgilendirmiyor artık
herkes verdiği değer kadar var hayatımda
takmıyorum umursamıyorum. hiç kimse vazgeçilmez değilmiş anladım çünkü bunu
belki ömür boyu yüzünü görmeye mecbur olduğum biriyle bağımı kopardım. negatif kötü niyetli insanlar beni yoruyor. hayatım yeterince zor zaten bide başkalarına canımı sıkamam
Bende iyiyim çok şükür canım eşimi çocukları yolladım kahvaltı nın üzerinden biraz geçmesini bekliyorum leslie yapacağım. Dün 5 mile walk yarısını yapmama rağmen hamlanmışım spora ara vermemek lazım demekki
burdada hava soğuk ben severim soğuk havaları
Nasıl faydası oldu mu içinde kortizon yokmuş ona çok sevindim kimisi fayda görmüş kimisi görmemiş inşallah bizler faydasını görürüz
Senin ki ileri derece o zaman peki sana demedi mi doktor alerji testi ve dvitamini kullan diye rabbim şifa versinben görmedim canım ya pek faydasını
benimki çok başka bir egzama çünkü ancak kortizonlular etki ediyor.
bildiğin kanıyor egzama beliren yerler
Al benden o kadar evden çıkmamBen sıcak havaları sevenlerdenim.
Soğuk havada evde yatasım gelir :)
Leslie3mile yapıldı terlendi bi güzel şimdi duş zamanı birazdan bir akrabaya Çaya davetliyiz çocuklarla yemek yer çıkarım kızlar akşama görüşürüz
Eki Görüntüle 1900430
19 ekim çarşamba günü dereceye girenler
1. @Commadante- 1.2kg
2. @papatya1994 800gr
Malesef bu hafta 3. Yok herkes artıda olduğu içingelin haftaya tozu dumana katalım kızlar eskiler havada uçuşsun
Nasıl faydası oldu mu içinde kortizon yokmuş ona çok sevindim kimisi fayda görmüş kimisi görmemiş inşallah bizler faydasını görürüz
sağol canım. evet ileri derecesi. düşünki eklem yerlerimi kapatamıyorum elimdeki . kanıyor oynattıkçaSenin ki ileri derece o zaman peki sana demedi mi doktor alerji testi ve dvitamini kullan diye rabbim şifa versin
Vilma 37 canım @puantiyeli_kelebek ortadan kayboldu kesin spor yapıyor cadı sende bugün yürüme imkanın varsa yürü ve arayı aç o cadıdan
Al benden o kadar evden çıkmam
Ay evet kesinlikleMis gibi sıcak evde , çay, battaniye , film , kitap, missss gibi
Herkese kacamaksız bir hafta diliyorum istersek yaparız unutmayın
Ay evet kesinlikleMis gibi sıcak evde , çay, battaniye , film , kitap, missss gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?