Aynencanım benim sen de iyi ki varsın,büyük şey atlattın.
topiğe sık sık gel,menülerini yaz hem sorumluluk hissi uyandırır hem de motive olursunkaçamak yapsan bile yaz biz de kızalım sana bir daha yapama
şaka yapıyorsun ya sende mi? benim de cipse zaafım var. ve aşırı,tatlıyı falan bu kadar aramıyorum yaniher gün 1 paket yerdim neredeyse öyle severim. ama şöyle yapıyorum ben haftada 1 ya da 2 haftada bir fırında yağsız baharatlı patates dilimi.bu biraz bastırıyor canım tavsiye ederim.
Döndürcem merak etme ondan dahakızgınlığım geçmedi zayıflayıp şu borç işlerini bitirirsem yurtdışı turu için para biriktiricem yanlız gidicem hoş peşimi bırakmaz ama
@puantiyeli_kelebek canım onlar salata bilmezler etli ve hamur işli yemekleri çok değişik ve yer sofrasına kurulur sadece misafir yer masada herşey vardıreşim ısrar ediyor ayıp olur diye en son Rus arkadaşlarda yedikten sonra hastanelik oldum
Hepsinin içinde hamur oluyor neyse gider yerim artık 2 gün hem spor hem yürüyüşü artırırımAynen
Bende 4 tane hindi fumeyi 4 e olup yagli kagia seriyorum üstüne bol baharat firinda kizartiyorum yaninada 3 4 kasik yogurt icine 1 2 dis sarimsak (pek tercih etmiyorum) nane pul biber le dip sos ohh harika oluyor
Neden kizginsin canim sanki sürekli sen kaciyorsum adam kovaliyor yapisiyor
Et ye iste bol bol ne guzel dahasini da yeme midenin bozuldugunu söyle yada en kotu bit kerelik yer
Devami gelmemiş canim diyecektim ki bir ogun yersin diğer ögunlerle dengelersinHepsinin içinde hamur oluyor neyse gider yerim artık 2 gün hem spor hem yürüyüşü artırırım
Öyle yapıcam mecburen oradan gelince saat kaç olursa olsun koşu yolu var burada bana yakın eşimle yürürümDevami gelmemiş canim diyecektim ki bir ogun yersin diğer ögunlerle dengelersin
Öyle yapıcam mecburen oradan gelince saat kaç olursa olsun koşu yolu var burada bana yakın eşimle yürürüm
canım hiiç atmana gerek yok baktım bakmaz olaydımBuraya Atıcam yemekleri Can'ınız çeker yaz Google Can'ım görürsün ben böyle yemek yiyen toplum görmedim bizlerden beterler hamurişinde Şimdi gitmezsem bebeği yok ondan gelmedi derler aslında alakası yok yemezsem beğenmedi derler ki bir ara oldu bana geldiklerinde hiçbirşey yemediler ben çok bozuldum çünkü bende onlarda yememiştim ağır diye
Ay ben de bakmaz olaydim hic hamursuz yemekleri yok mu cidden yaBuraya Atıcam yemekleri Can'ınız çeker yaz Google Can'ım görürsün ben böyle yemek yiyen toplum görmedim bizlerden beterler hamurişinde Şimdi gitmezsem bebeği yok ondan gelmedi derler aslında alakası yok yemezsem beğenmedi derler ki bir ara oldu bana geldiklerinde hiçbirşey yemediler ben çok bozuldum çünkü bende onlarda yememiştim ağır diye
kayseri sofraları gibi yalnız var ya.Ay ben de bakmaz olaydim hic hamursuz yemekleri yok mu cidden ya
canım ben bu mistik chai nasıl pek merak ediyorum sütle mi içiliyor?Menum
Sabah
2 rafadan yumurta
Peynir
7 zeytin
Dukan ekmek
Sekersiz cay
Öğle
1 izgara uskumru
Aksam
Tavuklu baharatli yogurt
Aralar
2 fincan yeşil çay
Mistik chai
Gördün değil mi Can'ımAy ben de bakmaz olaydim hic hamursuz yemekleri yok mu cidden ya
Afiyet olsun Can'ım özellikle somon balığı nefis olurBugunku menumu de dunden planladim, baligimi buzluktan cikardim
Sabah: 14 badem
Oglen: fume etli peynirli durum, salata
Aksam: tavuk suyuna sebze corbasi, 200 gr firinda somon (teriyaki soslu), 1 haslanmis yumurta
Boyle biraz fazla oldu 1300 kalori oldu. sanirim oglenki salatanin tamamini erkek arkadasima yediricem, icinde fistik falan var ordan kisayim bari biraz.
Taamam tatlimmm burdayimmmm tabi sizi bırakmamcanım benim sen de iyi ki varsın,büyük şey atlattın.
topiğe sık sık gel,menülerini yaz hem sorumluluk hissi uyandırır hem de motive olursunkaçamak yapsan bile yaz biz de kızalım sana bir daha yapama
SekerparemsinCipse bende dayanamiyorum bi onda zorlanıyorum hala
En hafif yemeklerden yarimsar porsiyon al ağır yemekleri yemen gerekiyorsada tabagina az al ama daha cok hafif yemeklerle oyalan yemiyorum deme daha cok israr ederler. Salata bol bol al mesela cok harika olmus tam sevdigim gibi dersen digerlerine cok ısrar etmezler:)
Sana güveniyorum canım gebelik içinde kendin icinde vereceksin bu kiloları. Öncelikle sunu unutma Nerede olursan ol diyet yapmaya imkan vardır mazeretleri bir kenara birakmaliyiz. Yeterki iste kendine zaman ayir ve imkan olusturmaya çalış.. fit anne olacagin gunlerde gelecek tatlım
Soguk cay tenekede hazir olanlardan mi? oyleyse onlar cok kalorili oluyor ve icinde sekerden baska bisey yok, cok onermem sahsen. ekmek konusunda da yiyen arkadaslar yorum yapsa daha iyi, ben yemiyorum (yeseydim herhalde kahvaltida 1 dilim falan yerdim). findik ve cevizde de sunu onerebilirim, yediklerinizi sayarak yiyin, kesinlikle poseti yaniniza alip atistirmayin. kuruyemis her ne kadar faydali olsa da cok da kalorili. farkinda bile olmadan 1000 kalori alirsiniz, 10 findikta 88 kalori var mesela. bir kaseye koyun sayarak, tadini cikara cikara yersiniz=) tarcinli sutu de tatli ihtiyacini bastirmak icin oneriyolar, onu da deneyebilirsiniz=)2,5 lt ye tamamladım suyu kızlar :) eşim benim için tam bugday ekmegi fındık ceviz çubuk tarçın ve yarım yaglı süt ve bitter çikolata yla soguk çay almış :)) şimdi ceviz ve fındıgı ne kadar ve nasıl tüketmeliyim çubuk tarçını nasıl kullanabilirim ve sütü nasıl ve kaç bardak tüketmeliyim ve ekmegi kaç dilim yemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?