Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım benim sen de iyi ki varsın,büyük şey atlattın.
topiğe sık sık gel,menülerini yaz hem sorumluluk hissi uyandırır hem de motive olursun kaçamak yapsan bile yaz biz de kızalım sana bir daha yapama
Aynen

Bende 4 tane hindi fumeyi 4 e olup yagli kagia seriyorum üstüne bol baharat firinda kizartiyorum yaninada 3 4 kasik yogurt icine 1 2 dis sarimsak (pek tercih etmiyorum) nane pul biber le dip sos ohh harika oluyor

Döndürcem merak etme ondan daha kızgınlığım geçmedi zayıflayıp şu borç işlerini bitirirsem yurtdışı turu için para biriktiricem yanlız gidicem hoş peşimi bırakmaz ama

Neden kizginsin canim sanki sürekli sen kaciyorsum adam kovaliyor yapisiyor

Et ye iste bol bol ne guzel dahasini da yeme midenin bozuldugunu söyle yada en kotu bit kerelik yer

Hepsinin içinde hamur oluyor neyse gider yerim artık 2 gün hem spor hem yürüyüşü artırırım

canım hiiç atmana gerek yok baktım bakmaz olaydım akşam akşam of,ağzım sulandı.tam benim damak tadımmış sofraları bayıldım cidden.ben de biraz kilo vereyim mercimekten yapacağım iç ile mantı yapacağım

Ay ben de bakmaz olaydim hic hamursuz yemekleri yok mu cidden ya

Bugunku menumu de dunden planladim, baligimi buzluktan cikardim
Sabah: 14 badem
Oglen: fume etli peynirli durum, salata
Aksam: tavuk suyuna sebze corbasi, 200 gr firinda somon (teriyaki soslu), 1 haslanmis yumurta
Boyle biraz fazla oldu 1300 kalori oldu. sanirim oglenki salatanin tamamini erkek arkadasima yediricem, icinde fistik falan var ordan kisayim bari biraz.

Afiyet olsun Can'ım özellikle somon balığı nefis olur

canım benim sen de iyi ki varsın,büyük şey atlattın.
topiğe sık sık gel,menülerini yaz hem sorumluluk hissi uyandırır hem de motive olursun kaçamak yapsan bile yaz biz de kızalım sana bir daha yapama
Taamam tatlimmm burdayimmmm tabi sizi bırakmam

Sekerparemsin cok tesekkur bitanem bende sana cok güveniyorum basaricaz evelALLAH

2,5 lt ye tamamladım suyu kızlar :) eşim benim için tam bugday ekmegi fındık ceviz çubuk tarçın ve yarım yaglı süt ve bitter çikolata yla soguk çay almış :)) şimdi ceviz ve fındıgı ne kadar ve nasıl tüketmeliyim çubuk tarçını nasıl kullanabilirim ve sütü nasıl ve kaç bardak tüketmeliyim ve ekmegi kaç dilim yemeliyim

Soguk cay tenekede hazir olanlardan mi? oyleyse onlar cok kalorili oluyor ve icinde sekerden baska bisey yok, cok onermem sahsen. ekmek konusunda da yiyen arkadaslar yorum yapsa daha iyi, ben yemiyorum (yeseydim herhalde kahvaltida 1 dilim falan yerdim). findik ve cevizde de sunu onerebilirim, yediklerinizi sayarak yiyin, kesinlikle poseti yaniniza alip atistirmayin. kuruyemis her ne kadar faydali olsa da cok da kalorili. farkinda bile olmadan 1000 kalori alirsiniz, 10 findikta 88 kalori var mesela. bir kaseye koyun sayarak, tadini cikara cikara yersiniz=) tarcinli sutu de tatli ihtiyacini bastirmak icin oneriyolar, onu da deneyebilirsiniz=)

Yahu ben bu işi anlamadım, sağlıklı şeylerle beslendiğimde kaloriyi aşmadığımda, ertesi gün tartıda artı görüyorum. Bisküvi, kraker tatlı veya şekerli şeyler yediğimde eksi görüyrm. İlginç yani. Bugün 75,8..
Bugün kahvaltıda
Domates salatalık tulum peyniri ve yulaf kepeği ekmeği yedim.
Öğlen bi kase dondurma ve doğal yapılmş limonata içtim.
Akşam 1 tabak patlıcan oturtma ve küçük kase bulgur plavı yedim.
Bakalım yarın neler olacak..
Ha bu arada dün gece eşimi kıramadım, azcık tat dedi. Dört beş hoşbeş, bi tane yulaf kepekli kremalı bisküvi yedim. Ama bugn eksi gördüm. İlginç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…