- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
Ben asıl senden korkuyorum haftaya ne. @PammukPrensess nede @puantiyeli_kelebek Birinci olucak sen birinci olucaksın
Eşim şehir dışında ya araya soğukluk girermiş bilmem annesinden kalacak olan mirasları söyledi kendi çapında eğlendi
Annesinden kalacak mirası hesap edip eğlenen bir zavallı başka hangi şekilde konuşabilir ki canım çok güzel yakalamışsın "kendi çapında" eğlenmiş.
Artık hayamtımda yok.
o kadar üzüldüm ki o dönem anlatamam.
İlaçların yan etileri arttı, hastanede kaç defa acil medahale etmeleri gerekti. Sonra doktorum dediki sen neye üzüldün söyle. Nerden anladınız dedim. Bu ilaçlar ancak o zaman bu kadar yan etki yapar. üzülmeyeceksin, kendini düşüneceksin ve seni üzüp sana bunu yaşatanıda bir daha anmayacaksın, yanına yaklaştırmayacaksın dedi.
O günden beri o ve ailesi ile konuşmuyorum. Şimdi barışmak istiyorlarmış, mesajlar atıyor arıyorlarmış, buluşmak istiyorlarmış. Ben heryerden engelledim, hiçbirinden haberim yok. Geçen elçi gönderdiler o anlatmaya başaldı. Ben duymak istemiyorum, anlatma, bir daha da aracı olma dedim.
Neden barışmak istediklerini de tahmin ediyorum. Yıllardır bizim üstümüzden geçindiler, yeniden eskisi gibi olsun istiyorlar. Artık bitti.
Böyle insanların yokluğu varlığından bin kat evladır canım sen en iyisini yapmışsın doktorunu dinle bundan sonra da ilk önce sağlığını düşün sana zarar verenleri hayatından çıkar
geldim kuzum
hastaneye gitmiştim kan verdim geldim değerlerime bakılacak
öğleden sonrada ultrasona giricem
sonuçları falan alıcam karnımı doyurdum anca geldim
Geçmiş olsun canım değerlerine rutin olarak bakmanın bir sebebi var mı kontrol için mi
dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek bir yumurta tavada ve zeytin
ara yeşilçay
öğlen kuruyemiş bir mandalina bir muz
akşam ton balıklı salata
su iki litre
Çok hafif bir gün olmuş
Benim evde de ütüler dağ gibi oldu.
En sevmediğim ev işi ütü
En iyisi haftada 2 gün belirleyip yapmak galiba ben evde olduğum halde haftanın 3 günü yaptığım oluyor çünkü bir defada bitiremiyorum
Yok canım dün ingilizce detsi sonrası öğretmen çıkınca 5 öğrenci sıraları devirip çıkmışlar Müdür beyde erken mi çıktınız dedi. Yani ben erken çıktım ondan oldu sanmis. Dersim boştu yanı. Müdürün benden bitmesine, çocukların yaptıklarına canım sıkıldı.
Anladım canım zamanla seni daha iyi tanıyacak bu sorunlar ortadan kalkacak inşallah
Ben sıcak havaları sevenlerdenim.
Soğuk havada evde yatasım gelir :)
Benim de sıcak havalarda çok uyuyasım gelir yazın çok geç kalkardım o yüzden kışı seviyorum soğuk değdi mi mutlu oluyorum. Yazlar hep kötü geçer benim için bilinçaltı belkide
Eline sağlık canım
Sağol canım çok incesin
sağol canım. evet ileri derecesi. düşünki eklem yerlerimi kapatamıyorum elimdeki . kanıyor oynattıkça
profesore gittim canım ben bu ilacı birde başka biri ilaç verdi tek dediği pamuk eldiven kullanıcakmışım elim deterjana değmeyeckemiş o kadar
Geçmiş olsun canım plastik eldiven kullanarak mı deterjandan uzak kalıyorsun
Bugün leslie günüm ona göre
Bu hafta topik yıkılacak eksilerden
İnşallah öyle olur herkes hayallerine bir adım daha yaklaşır böylece
Yani canım düşün birde bunlar 110 dolar herşey dahil 15 gün geziyorlar
Ooo çinden buraya 15 gün 110 dolar
VALLA KILO VERELIM DE GERISI ONEMLI DEGIL AMA YARIS OLUNCA INSAN BIRAZ HIRS YAPIYO :)
EVET CNM SUYU COGALTMAYA CALISIYORUM AMA HAVADA SOGUK ICESIM GELMIYO PEK
INSALLAH ONEMLI BISEY DEGILDIR
AYY INSALLAH HAFTAYA ILK 3TE OLURUM :)
CANIM HASTASIN NORMAL
BUNDAN SONRAKI GUNLER DIKKAT EDERSIN INSALLAH
ZATEN PEK BISEY YEMEMISSIN TOSTUN VICDAN AZABINI BOSA CEKMISSIN :)
BEN VARIMM :)
SUPER HEYECANLI BIR HAFTA BIZI BEKLIYO :))
INSALLAH CANIM YETER KI SU 80 LERDEN KURTULAYIM 79.9 A DA RAZIYIM :))
BOYLE BIRINI HAYATINDAN CIKARMA IMKANIN VARSA CIKAR DERIM
INAN FAYDASI YOK BARI KOTULUGU SENI YORMASIN
PSKILOJIK OLARAK INSAN ETKILENIYO TAKMAMAYA CALISTIKCA
HADI BAKALIMM SUPERSIN :))
EN GUZELIII
MASALLAH :)
INSALLAH SONUCLARIN GUZEL CIKAR
BENDE SALI GUNU GTTIM SONUCLARI ALDIM
HERAY B12 VE D3 IGNESI VURULCAM
DUSUK CIKTI
BAHARA KADAR DA DEMIR ILACI VERILDI
TROID ILACI 50 MG OMUR BYU KULLANCAKMISIM
BAYA CURUK CIKTIM :))
YOK DAHA IYIYIM COK SUKUR
ADACAYI ICIYORUM HASTA OLMAMAK ICIN
BUGUNDE ODEM ATICI CAY YAPCAM ICINE YENCEFIL DE KATICAM OHH MISS HEM SIFA OLUR HEM ODEM ATAR :)
BELKI BILIYOSUNDUR ELMALI CAY ICINDE BOL BAHARAT VAR
BILMIYOSAN TARIF VEREBILIRIM :))
HAFTADA 1 IGNE COK DEGIL MI ACABA MERAK ETTIM
OHH MASALLAH DARISI BENIM BASIMA BIAN ONCE ISLERI BIITIRIP SPOR YAPCAM :))BU HAFTA HERKES YARISIYO :)
GECMIS OLSUN
EN SVDIKLERIMMM :))
AYNEN COK MERAK EDIYORUM CARSAMBA GUNUNU :))
RICA EDERIMM
YOK CNM EV HANIMIYIM
2 COCUGUM VAR OGLUM 5YASINDA KIZIM 10 AYLIK ONLARDAN BULASIYYO :))
EVET DUN DOGUM GUNU VARDI ONUNLA UGRASTIM ANCA BUNLARI YEDIMM
DERECEYE GIRENLERI TEBRIK EDERIM :))
Okulda pasta yiyince öyle yorumladım
ZATEN SUREKLI YAPACAGIN BISEY DEGIL HAFTADA 1 IKI HAFTADA 1 GUZEL OLUR TADI DA BENIMICIN GUZEL
1 ELMA
1 LIMON
BIRKAC TANE KARANFIL
TARCIN BEN TOZ KULLANIYORUM DGERI BITTI
BIRAZ ZENCEFIL
YESILCAY
ELMA VE LIMON KABUKLARIYLA KES AT HEPSINI BI TENCEREYE BAHARATLARLA
2 LITRE SU ILE KAYNAT FOKURDAYINCA 5 DK BEKLET ALTINI KAPAT ILISIN 2 GUNDE BIITIRMEYE CALISS OHH MISSS :) AFIYET OLSUN
Faydasını gördün mü bu çayın canım
Yarışa giren çokmuş maşallah. demek ki hepimiz artı olacakmışız ki böyle motive olalım dimi kızlar. Her şerde bir hayır vardır
Aynen öyle dün bunu bende düşündüm
Miyav_su döndün mü kuzum
dikkat ediyorum ben bu sabah 78.5 olmustum
kac gündür koşturmacadan yazamadım
yeni eve geldim bi bakayım dedim
Liste dışı mı devam etmek istiyorsun canım kaç gündür aktif değildin
@puantiyeli_kelebek eline sağlık canım. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Veremeyenler e bu hafta fire yok
Sağol canım evet bu hafta artı yazmak istemiyorum hepimiz dikkat edelim inşallah
selam kızlar ben geldim.
ultrasonum fena çıkmadı nodül yokmuş
kan sayımı d vit ve b12 normal çıktı
demirim sınırda çıktı ama kan sayımım fazla olduğundan demir ilacı vermedi 3 ay sonra yine gel dedi
troitlerim düşük çıktı ilacın dozunu değiştirdi
İlaç alamıyor san o açığı demir içeren yiyecekler le kapatmaya çalış elinden geldiğince geçmiş olsun
Başkanım @puantiyeli_kelebek canım nasıl geçti arkadaşında Birgün seninle ve diğer kızlar ile karşılıklı çay içermiyiz acaba
Arabaydı canım ama arkadaşım da geldi güzel geçti canım arada baktım size ama yazamadım açıp yoğun geçti çay çarşı temizlik yemek derken zaman nasıl geçti anlamadım gece 1 de işim bitti
İnşallah nasip olur canım ne güzel olurdu ben tanışmak çok isterim..
@tevafuk55 canım hadi ama ne kadar da nazlısın Allah eşine kolaylık versin evlenmek için adam takla atmış etrafında
Neye nazlandı anlayamadım konuyu
iyi akşamlarınız olsun ilk menü bende gelsin
Sabah 10:00 bir nescafe bir kayısı cezerye
Öğlen 12:30 bir orta boy tabak maydanozlu limonlu barbunya yemeği yoğurt
Ara bir mandalin bir elma
Akşam 18:00 bir tabak taze fasulye bir bardak ayran havuçlu kara lahana salatası bugün kaçamak yoktu inş gece yatana kadar da olmaz sizi seviyorum
Menü güzel olmuş tebrikler kaçamak yok bende seviyorum grubumuzu
Afiyet olsun akşam ziyafet yapmışsınBenim menüm kahvaltıda :haşlanmış yumurta,yeşillik,zeytin,peynir çiğ kuruyemiş akşam etli kuru fasulye,salata ,taze börülce ,yoğurt ,10 tanede asma yaprağı sarması minikti kızlar etli yeşil mercimekli
Menumu vereyim
Sabah: 2 ceviz içi yarım dilim ekmek
KK peynir 1 has yumurta 3 zeytin
Ara: 1 dilim elma
Öğle: 3 kaşık pilav üstü tavuk, 2 lokma tatlısı, 2 bardak ayran(okulda ikramdi)
Ara: Türk Kahvesi avuç içi kuruyemiş
1 mandalina
Aksam 17.45: 2 servis susuz pırasa yemeği
Yarım tabak antep usulü makarna
3 4 çatal kornison turşu,
Küçük kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bir dilim bitter
2.5 litre su bitki çayları
(Plan dışı gelişen bir menü oldu ölçülü yemeye çalıştım)
Afiyet olsun
Dedim herhalde bunlar hiç mesaj filan yazmadılar. Ayrıca kızlar dun tartıldım. Başlangıç 81.4 dü. Dun sabah 80.3 çıktı.
1.1 kg gayet iyi tebrikler
Maalesef elimden geldikçe hergun 1 seferde olsa girmeye çalışıyorum ama aktif değilim :/
Evet yoktu okula geç kalmistim
Evet sabit kalması almasından kat kat daha iyi canım bunu hepimiz biliyoruz
Hepinizi iyi geceler geldim ve kaçıyorum fistiklar
Allah kolaylıklar versin canım olsun günde bir kez uğramanda yeter derslerin aksamasın
Akşamın harika diğer öğünler ölçülü güzelgünaydın hayırlı cumalar kızlar
dünkü menüm
sabah yarım simit
öğlen kuru fasulye 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı turşu bir mandalina
akşam fırında balık salata ve iki dilim turp
su 2 buçuk litre
Günaydın kuzum anca yazabiliyorum çok geri kalmışım
Burası çok soğuk kızlar
Sıcak gıyseydın üstünü canım yeni iyileşti n daha