Enginarı sen yaptın canım nasıl yaptın peki
Dün kaçamaksız olduğu ve yürüyüş yapabildiğim için daha iyi :)
Uykularım biraz az , sanırsam gerginlikten
Hayırlısı ile herşey yoluna girecek inşallah.
sen nasılsın canım ?
Tamam canım sağolAnnem yapmış, o getirdi.
Bildiğim kadarıyla;
Soğanı yemeklik doğruyor. Azıcık kavuruyor. Kıymasını salçasını ekliyor. Çok azda öyle kavuruyor. Yeşilsoğan, dereotu ve enginarı da koyup düdüklü tencerede pişiriyor.
Ben tam bir enginar sevdalısıyım :)
Emin'im canım bundan sonra hep böyle olucak inşallah inanıyorum ben sanaCanım hem ev hem iş üstüne sağlık sorunları ama sen güçlü bir kadınsın sadece ihtiyacın olan şey kafanı dağıtmak ve rahatlamak bence.. akşamları yatmadan önce yatıştırıcı bitki çayı içmek erken yatağa girip ısınmak uykunu getirmeye yardımcı olabilir
Ben iyiyim canım zayıflamaya konsantre olmuş durumdayım böyle devam eder inşallah
Akşam o çayın yanında ne işi var kurabiyelerin lokumların demi
Sade sade iç çayını zıkkımlan otur
İşte buoyum sana ona göre beni @ puantiyeli_kelebek diline dolama
Canım hem ev hem iş üstüne sağlık sorunları ama sen güçlü bir kadınsın sadece ihtiyacın olan şey kafanı dağıtmak ve rahatlamak bence.. akşamları yatmadan önce yatıştırıcı bitki çayı içmek erken yatağa girip ısınmak uykunu getirmeye yardımcı olabilir
Ben iyiyim canım zayıflamaya konsantre olmuş durumdayım böyle devam eder inşallah
Tamam canım sağol
Tamam canım artık kışlık sebzeler çıkmaya başladı yaparız bol bol kereviz,karnabahar ,lahanaBu tarifte dereotu çok etkili, onu kaymayınca lezzeti olmuyor :)
Süpersin işte buAklıma kaçamak gelirse bunu hatırlayıp yemiyorum :)
makarna diyeyim sen anla
Tamam canım artık kışlık sebzeler çıkmaya başladı yaparız bol bol kereviz,karnabahar ,lahana
Yemekteyiz benim sofram makarnalar bölümü canımBakayım dedim ,
Forumda yerini bulamadım yarışmanın
ellerine sağlık
Ben pazarada gidemiyorum ya bu hafta değilde haftaya gideğim diyorum çünkü bir karar verdim haftaya cumaya lazer olmayı düşünüyorumKerevizi çok özledim
Haftasonu alayım
Ben pazarada gidemiyorum ya bu hafta değilde haftaya gideğim diyorum çünkü bir karar verdim haftaya cumaya lazer olmayı düşünüyorum
Gözlerim için canım gece düştüm koridorda Allah'dan gözlük yoktu eşimle konuşayım zaten artık müşteride düştü kalite olarak dün 10 TL ile günü kapattım bugünde aynı saat 3 gibi çıkmayı düşünüyorum dükkandan yeğenlerim sinema diye tutturdu annelerini bile istemiyorlar onlarla takılmayı stres atmayı düşünüyorumDaha önce lazer yaptırdın mı?
Senin vücudun hassas dikkat et canım .
Çok yararlı canım ben domatesi soyup ezip üzerine limon ,sumak tuz döküp tüketiyorum ve Harika normalde gerçekten tadı Yok ama böyle lezzetli oldu birde diyabet kürü yapıyorum Şen'de yap zararı olmaz tarifi vereyimBen avakado yararlı diye aldım.
Domates, avakado kkarıştırıyorum. Limon sıkıyorum.
Ancak evde kimse sevmedi. Ben dahil
Onlar yemedi bende yararlı diye zorla yedim.
Önerebileceğiniz başka tarif var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?