Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Enginarı sen yaptın canım nasıl yaptın peki

Annem yapmış, o getirdi.
Bildiğim kadarıyla;
Soğanı yemeklik doğruyor. Azıcık kavuruyor. Kıymasını salçasını ekliyor. Çok azda öyle kavuruyor. Yeşilsoğan, dereotu ve enginarı da koyup düdüklü tencerede pişiriyor.

Ben tam bir enginar sevdalısıyım :)

Dün kaçamaksız olduğu ve yürüyüş yapabildiğim için daha iyi :)
Uykularım biraz az , sanırsam gerginlikten
Hayırlısı ile herşey yoluna girecek inşallah.

sen nasılsın canım ?

Canım hem ev hem iş üstüne sağlık sorunları ama sen güçlü bir kadınsın sadece ihtiyacın olan şey kafanı dağıtmak ve rahatlamak bence.. akşamları yatmadan önce yatıştırıcı bitki çayı içmek erken yatağa girip ısınmak uykunu getirmeye yardımcı olabilir
Ben iyiyim canım zayıflamaya konsantre olmuş durumdayım böyle devam eder inşallah

Tamam canım sağol

Emin'im canım bundan sonra hep böyle olucak inşallah inanıyorum ben sana

Akşam o çayın yanında ne işi var kurabiyelerin lokumların demi
Sade sade iç çayını zıkkımlan otur

Arasıra olur, bundan sonra daha dikkat edersin canım
Sen zaten çok güzel kilo vermeyi başarmış birisin 2 kilo kurtulamaz senin elinden

Sağol canım
Bitki çayı güzel fikir , bu akşam deneyeyim

Ben avakado yararlı diye aldım.
Domates, avakado kkarıştırıyorum. Limon sıkıyorum.

Ancak evde kimse sevmedi. Ben dahil
Onlar yemedi bende yararlı diye zorla yedim.

Önerebileceğiniz başka tarif var mı ?

Daha önce lazer yaptırdın mı?
Senin vücudun hassas dikkat et canım .
Gözlerim için canım gece düştüm koridorda Allah'dan gözlük yoktu eşimle konuşayım zaten artık müşteride düştü kalite olarak dün 10 TL ile günü kapattım bugünde aynı saat 3 gibi çıkmayı düşünüyorum dükkandan yeğenlerim sinema diye tutturdu annelerini bile istemiyorlar onlarla takılmayı stres atmayı düşünüyorum

Ben avakado yararlı diye aldım.
Domates, avakado kkarıştırıyorum. Limon sıkıyorum.

Ancak evde kimse sevmedi. Ben dahil
Onlar yemedi bende yararlı diye zorla yedim.

Önerebileceğiniz başka tarif var mı ?
Çok yararlı canım ben domatesi soyup ezip üzerine limon ,sumak tuz döküp tüketiyorum ve Harika normalde gerçekten tadı Yok ama böyle lezzetli oldu birde diyabet kürü yapıyorum Şen'de yap zararı olmaz tarifi vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…