Aman dikkat et canım @pinarzengin34 dediği gibi askılı çanta kullanmanay benim kafa çok dolu ya nasıl boşaltabilirim acaba?
arabanın lastiği inmiş elimde dosya vardı dolmuşla önce milli eğitime gititm sonra çarşıya indim.
eşarpçıya girdim. çıktım. sonra dosyamın olmadığını farkettim. eşarpçı yok dedi. dolmuşta unuttuğumu zannettim oraya buraya haber saldım. sonra eşarpçıyı birdaha aradım burda kalmış dedim. tuz yumurtladım o bir saatte
kafa bin 500
ben büyük çanta kullanmıyorum canım ya küçük kullanıyorum geneldeO gibi durumlarda çantama koyarım ben... Yandan omzuma asabileceğim çantaları tercih ediyorum o gibi zamanlarda. Gerçi 5 çantamın 3ü öyle..
sağol canım. ancak ıspanak yeniyor oda börek falan olursa ancak.Gerçekten miişin zor canım Allah kolaylık versin
genelde arabayla gittiğim için sorun olmuyordu. dolmuşla gittim bugün. o yüzden öyle oldu canım. askılı çok kullanmıyorumAman dikkat et canım @pinarzengin34 dediği gibi askılı çanta kullanman
sakınnnnnnnn hasta olursun bak demedi deme.Bende yarın kendimi hakim olursam dükkanı açmayı düşünmüyorumacayip stresliyim aklımdan cips geçti hemen ceviz tıkıştırdım
Demekki senin bundan önce kilo almanın sebebi stresmiş baksana strese girince cips bile aklından geçmiş ama canın çektiyse bir küçük paket al içinden iki tane ye nefsini öldür at gitsinBende yarın kendimi hakim olursam dükkanı açmayı düşünmüyorumacayip stresliyim aklımdan cips geçti hemen ceviz tıkıştırdım
Kesinlikle öyleymiş bende bunu anladım şükür geçti gitti birazdan dükkanı kapatıp çıkarım yarın açmayı düşünmüyorumDemekki senin bundan önce kilo almanın sebebi stresmiş baksana strese girince cips bile aklından geçmiş ama canın çektiyse bir küçük paket al içinden iki tane ye nefsini öldür at gitsin
Gözlerim için canım gece düştüm koridorda Allah'dan gözlük yoktu eşimle konuşayım zaten artık müşteride düştü kalite olarak dün 10 TL ile günü kapattım bugünde aynı saat 3 gibi çıkmayı düşünüyorum dükkandan yeğenlerim sinema diye tutturdu annelerini bile istemiyorlar onlarla takılmayı stres atmayı düşünüyorum
bunlardan hiçbiri yenmez evde. pırasanın tadını unuttum yeminle
Evet kalıp sabununu bende kullanıyorum. İşte nerelerde kimyasal ürün kullanıyorsan değiştir derim. Ben şampuan aldım evde kimseye kullandırtmıyorum mesela.gidin ne haliniz varsa görün diyorum kısacası
Sağol canım çok stresliyim biraz önce kafeden cips alacaktım ya o kadar stresliyim ağzıma ceviz attım
Bende çiğ bile yerim pırasayıBen pırasanın yemeğine de böreğine de bayılırım :)
Öyle yapıcam canım yarın önce öğle kadar uyumakDikkat et canım
haftasonu seni rahatlatacak işlerle uğraşmaya çalış
Umarım çabucak geçer sıkıntın
Ham olursa Bile birkaç gün dışarda kalsın olgunlaşıyor hemenTeşekkürler :)
Bu haftasonu deneyeyim , tabi bugün olgun avakado bulup alabilirsem.
Amin canım iyi tatiller sana daben çıkıyorum canlar iyi tatiller hepinize. bol eksili haftasonlarınız olsun inşallah
Amin inşallah canım evet iyi gelir umarım planımızı ctesi gününe aldık sabahdan akşama kadar gezeceğizTamam canım, göz için en iyi çare lazer , şimdiden kolay gelsin diyorum.
yeğenlerle eğlenmek sana da iyi gelir :)
Şampuanın ismi ne canım merak ettimBizim evde de organik şampuanı benden başka kimse kullanmıyor
Öyle yapıcam canım yarın önce öğle kadar uyumaksonra da pazar gideceğim yeğenlerimle vakit geçirmeyi planlıyorum sinema avm turu
Şampuanın ismi ne canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?