Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Aman dikkat et canım @pinarzengin34 dediği gibi askılı çanta kullanman

O gibi durumlarda çantama koyarım ben... Yandan omzuma asabileceğim çantaları tercih ediyorum o gibi zamanlarda. Gerçi 5 çantamın 3ü öyle..
ben büyük çanta kullanmıyorum canım ya küçük kullanıyorum genelde
Gerçekten mi işin zor canım Allah kolaylık versin
sağol canım. ancak ıspanak yeniyor oda börek falan olursa ancak.
Aman dikkat et canım @pinarzengin34 dediği gibi askılı çanta kullanman
genelde arabayla gittiğim için sorun olmuyordu. dolmuşla gittim bugün. o yüzden öyle oldu canım. askılı çok kullanmıyorum
çocuklar küçükken büyük çanta kullanırdım eşyaları sığsın diye. sanırım bıktım. telefonum cüzdanım deodorantım, peçetem ve anahtarlarım sığsa yeter minnak bi çanta işimi görür
Bende yarın kendimi hakim olursam dükkanı açmayı düşünmüyorum acayip stresliyim aklımdan cips geçtihemen ceviz tıkıştırdım
sakınnnnnnnn hasta olursun bak demedi deme.

Bende yarın kendimi hakim olursam dükkanı açmayı düşünmüyorum acayip stresliyim aklımdan cips geçtihemen ceviz tıkıştırdım
Demekki senin bundan önce kilo almanın sebebi stresmiş baksana strese girince cips bile aklından geçmiş ama canın çektiyse bir küçük paket al içinden iki tane ye nefsini öldür at gitsin

Demekki senin bundan önce kilo almanın sebebi stresmiş baksana strese girince cips bile aklından geçmiş ama canın çektiyse bir küçük paket al içinden iki tane ye nefsini öldür at gitsin
Kesinlikle öyleymiş bende bunu anladım şükür geçti gitti birazdan dükkanı kapatıp çıkarım yarın açmayı düşünmüyorum

Tamam canım, göz için en iyi çare lazer , şimdiden kolay gelsin diyorum.

yeğenlerle eğlenmek sana da iyi gelir :)

Bizim evde de organik şampuanı benden başka kimse kullanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…