sağol canım :)Harikasın canım
Benimde yüzümde ,vücudumda ve saçımda var saçlarım onkoloji hastası gibi dökülüyor doktorum bana deterjan ,duş jeli ,parfüm ,yumaşıtcı bile kullanma dedi çamaşırlarda hayvanları Bile ellemem yasakkulkedisi30 canım egzama mı... bende de egzama var. hiçbir şekilde ellerin kimyasala değmeyecek. sıvı sabun çamaşır suyu hiç birşey.... yani bende onu düşünüyordum hani ev işleri tamam eldiven kullanıp yap ama sabun olmadan asla diyordum. reklam gibi olacak kızlar kusura bakmayın sağlık için söylemem lazım. amway'i duydun mu canım. sabunundan tut bulaşık deterjanına herşeyini kullanırım. şampuan el kremi filan. canım inan egzamadan eser yok elimde. kullanıcı olarak söylüyorum. aaa ürürnleri pahalı mı pahalı ama. sağlık için değer diyorum
Rica ederim biraz daha dengeli beslensen süper hızla gider kiloların canımsağol canım :)
merak ettim hangi tarif ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/Bakayım dedim ,
Forumda yerini bulamadım yarışmanın
ellerine sağlık
duydum canım amwayikulkedisi30 canım egzama mı... bende de egzama var. hiçbir şekilde ellerin kimyasala değmeyecek. sıvı sabun çamaşır suyu hiç birşey.... yani bende onu düşünüyordum hani ev işleri tamam eldiven kullanıp yap ama sabun olmadan asla diyordum. reklam gibi olacak kızlar kusura bakmayın sağlık için söylemem lazım. amway'i duydun mu canım. sabunundan tut bulaşık deterjanına herşeyini kullanırım. şampuan el kremi filan. canım inan egzamadan eser yok elimde. kullanıcı olarak söylüyorum. aaa ürürnleri pahalı mı pahalı ama. sağlık için değer diyorum
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Gözlerim için canım gece düştüm koridorda Allah'dan gözlük yoktu eşimle konuşayım zaten artık müşteride düştü kalite olarak dün 10 TL ile günü kapattım bugünde aynı saat 3 gibi çıkmayı düşünüyorum dükkandan yeğenlerim sinema diye tutturdu annelerini bile istemiyorlar onlarla takılmayı stres atmayı düşünüyorum
Herşeyin başı sağlık zaten canım :)Benimde yüzümde ,vücudumda ve saçımda var saçlarım onkoloji hastası gibi dökülüyor doktorum bana deterjan ,duş jeli ,parfüm ,yumaşıtcı bile kullanma dedi çamaşırlarda hayvanları Bile ellemem yasak
bunlardan hiçbiri yenmez evde. pırasanın tadını unuttum yeminleTamam canım artık kışlık sebzeler çıkmaya başladı yaparız bol bol kereviz,karnabahar ,lahana
Evet canım. O huyuma çok kızıyorum. Biraz daha dikkat etsem ne olurdu. Yemeseydim ne olurdu ölür müydün diye bazen kızıyorum kendime.Rica ederim biraz daha dengeli beslensen süper hızla gider kiloların canım
kuzum haşimato var bende değerler sürekli değişiyor 3 ayda bir kontrole gidiyorum kan tahlili veriyorumUmmadık taş baş yarar canımın biz Vilma 37 ile berabere gidicem bi kerem
Annesinden kalacak mirası hesap edip eğlenen bir zavallı başka hangi şekilde konuşabilir ki canım çok güzel yakalamışsın "kendi çapında" eğlenmiş.
Böyle insanların yokluğu varlığından bin kat evladır canım sen en iyisini yapmışsın doktorunu dinle bundan sonra da ilk önce sağlığını düşün sana zarar verenleri hayatından çıkar
Geçmiş olsun canım değerlerine rutin olarak bakmanın bir sebebi var mı kontrol için mi
Çok hafif bir gün olmuş
En iyisi haftada 2 gün belirleyip yapmak galiba ben evde olduğum halde haftanın 3 günü yaptığım oluyor çünkü bir defada bitiremiyorum
Anladım canım zamanla seni daha iyi tanıyacak bu sorunlar ortadan kalkacak inşallah
Benim de sıcak havalarda çok uyuyasım gelir yazın çok geç kalkardım o yüzden kışı seviyorum soğuk değdi mi mutlu oluyorum. Yazlar hep kötü geçer benim için bilinçaltı belkide
Sağol canım çok incesin
Geçmiş olsun canım plastik eldiven kullanarak mı deterjandan uzak kalıyorsun
Bugün leslie günüm ona göre
İnşallah öyle olur herkes hayallerine bir adım daha yaklaşır böylece
Ooo çinden buraya 15 gün 110 dolarAllah yardımcınız olsun
Okulda pasta yiyince öyle yorumladım
Faydasını gördün mü bu çayın canım
Aynen öyle dün bunu bende düşündüm
Liste dışı mı devam etmek istiyorsun canım kaç gündür aktif değildin
Sağol canım evet bu hafta artı yazmak istemiyorum hepimiz dikkat edelim inşallah
İlaç alamıyor san o açığı demir içeren yiyecekler le kapatmaya çalış elinden geldiğince geçmiş olsun
Arabaydı canım ama arkadaşım da geldi güzel geçti canım arada baktım size ama yazamadım açıp yoğun geçti çay çarşı temizlik yemek derken zaman nasıl geçti anlamadım gece 1 de işim bitti
İnşallah nasip olur canım ne güzel olurdu ben tanışmak çok isterim..
Neye nazlandı anlayamadım konuyu
Menü güzel olmuş tebrikler kaçamak yok bende seviyorum grubumuzu
Afiyet olsun akşam ziyafet yapmışsın
Afiyet olsun
1.1 kg gayet iyi tebrikler
Allah kolaylıklar versin canım olsun günde bir kez uğramanda yeter derslerin aksamasın
Akşamın harika diğer öğünler ölçülü güzel
Günaydın kuzum anca yazabiliyorum çok geri kalmışım
Sıcak gıyseydın üstünü canım yeni iyileşti n daha
Evet kalıp sabununu bende kullanıyorum. İşte nerelerde kimyasal ürün kullanıyorsan değiştir derim. Ben şampuan aldım evde kimseye kullandırtmıyorum mesela.duydum canım amwayi
bana bulaşık sabunu olsa yeter zaten el sabunu olarak kalıp kullanıyorum. bi komşumun tanıdığı satıyordu ondan isteiym çok sağol
O gibi durumlarda çantama koyarım ben... Yandan omzuma asabileceğim çantaları tercih ediyorum o gibi zamanlarda. Gerçi 5 çantamın 3ü öyle..ay benim kafa çok dolu ya nasıl boşaltabilirim acaba?
arabanın lastiği inmiş elimde dosya vardı dolmuşla önce milli eğitime gititm sonra çarşıya indim.
eşarpçıya girdim. çıktım. sonra dosyamın olmadığını farkettim. eşarpçı yok dedi. dolmuşta unuttuğumu zannettim oraya buraya haber saldım. sonra eşarpçıyı birdaha aradım burda kalmış dedim. tuz yumurtladım o bir saatte
kafa bin 500
Gerçekten mibunlardan hiçbiri yenmez evde. pırasanın tadını unuttum yeminle
Sağol canım çok stresliyim biraz önce kafeden cips alacaktım ya o kadar stresliyim ağzıma ceviz attımgeçmiş olsun canım dikkat et kendine.
B12 vitamin eksiktir canım o uyku durumuna sokuyor insanıYa kızlar bişey soracağım. Şu iki üç gündür iyi uyumama rağmen gün içinde hep uykuluyum. Kafamı hiçbişeye veremiyorum. Versem fazla tutamıyorum en fazla 15 dk. Sonracıma su içmem biraz azaldı. Azaldı derken günde 1 litreye düştü. Bu ikisi için bir öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?