Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kulkedisi30 canım egzama mı... bende de egzama var. hiçbir şekilde ellerin kimyasala değmeyecek. sıvı sabun çamaşır suyu hiç birşey.... yani bende onu düşünüyordum hani ev işleri tamam eldiven kullanıp yap ama sabun olmadan asla diyordum. reklam gibi olacak kızlar kusura bakmayın sağlık için söylemem lazım. amway'i duydun mu canım. sabunundan tut bulaşık deterjanına herşeyini kullanırım. şampuan el kremi filan. canım inan egzamadan eser yok elimde. kullanıcı olarak söylüyorum. aaa ürürnleri pahalı mı pahalı ama. sağlık için değer diyorum

Benimde yüzümde ,vücudumda ve saçımda var saçlarım onkoloji hastası gibi dökülüyor doktorum bana deterjan ,duş jeli ,parfüm ,yumaşıtcı bile kullanma dedi çamaşırlarda hayvanları Bile ellemem yasak

duydum canım amwayi
bana bulaşık sabunu olsa yeter zaten el sabunu olarak kalıp kullanıyorum. bi komşumun tanıdığı satıyordu ondan isteiym çok sağol

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

kuzum haşimato var bende değerler sürekli değişiyor 3 ayda bir kontrole gidiyorum kan tahlili veriyorum

duydum canım amwayi
bana bulaşık sabunu olsa yeter zaten el sabunu olarak kalıp kullanıyorum. bi komşumun tanıdığı satıyordu ondan isteiym çok sağol
Evet kalıp sabununu bende kullanıyorum. İşte nerelerde kimyasal ürün kullanıyorsan değiştir derim. Ben şampuan aldım evde kimseye kullandırtmıyorum mesela. gidin ne haliniz varsa görün diyorum kısacası

Ya kızlar bişey soracağım. Şu iki üç gündür iyi uyumama rağmen gün içinde hep uykuluyum. Kafamı hiçbişeye veremiyorum. Versem fazla tutamıyorum en fazla 15 dk. Sonracıma su içmem biraz azaldı. Azaldı derken günde 1 litreye düştü. Bu ikisi için bir öneriniz var mı

ay benim kafa çok dolu ya nasıl boşaltabilirim acaba?
arabanın lastiği inmiş elimde dosya vardı dolmuşla önce milli eğitime gititm sonra çarşıya indim.
eşarpçıya girdim. çıktım. sonra dosyamın olmadığını farkettim. eşarpçı yok dedi. dolmuşta unuttuğumu zannettim oraya buraya haber saldım. sonra eşarpçıyı birdaha aradım burda kalmış dedim. tuz yumurtladım o bir saatte
kafa bin 500

O gibi durumlarda çantama koyarım ben... Yandan omzuma asabileceğim çantaları tercih ediyorum o gibi zamanlarda. Gerçi 5 çantamın 3ü öyle..

B12 vitamin eksiktir canım o uyku durumuna sokuyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…