Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kendine cola bana pet şişede doguş soguk çay almış ufak 1 lt lik1 bardak içtim sadece :) cola içmeyecegime söz verdirdi eşim

Reglin bittiyse onun şişkinliği inmiştir Can'ım

Ha bu arada sebze corbamin icinde shirataki noodles var, kalorisiz makarna diye geciyo bi cesit japon turbundan yapiliyo. valla o da kurtaricilarimdan biri
Ay bilmez miyim o noodles Koreli grup gelirdi otele yediklerinde restaurant kaçardım hele sabah odalarına giremezdim temizlik yapmaya ben staterjeken bütün departmanlarda 1 er çalışmıştım Nasıl yiyorsun Can'ım onu

Oh süpersin bak eşine Nasıl sana destek oluyor rabbim bozmasın

cok ilginc ya neden ki=) tadi yok aslinda neyle pisirirsen onun tadini aliyo. cok baharatli pisiriyolardir belki ondan rahatsiz olmussundur?

Acaba saglikli beslendiginizde "nasi olsa saglikli daha fazla yiyebilirim bundan" diye kalorinizi arttiriyo olabilir misiniz? ayni sekilde de sagliksiz yediginizde vicdan azabiyla diger yediklerinizden kisip kaloriyi azaltiyo olabilirsiniz? bir de tabi saglikli olup fazla yendiginde kalorisi yuksek olabilecek besinler var, kuruyemis, bazi meyveler, kepekli ekmek pirinc vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…