Kendine cola bana pet şişede doguş soguk çay almış ufak 1 lt lik1 bardak içtim sadece :) cola içmeyecegime söz verdirdi eşimSoguk cay tenekede hazir olanlardan mi? oyleyse onlar cok kalorili oluyor ve icinde sekerden baska bisey yok, cok onermem sahsen. ekmek konusunda da yiyen arkadaslar yorum yapsa daha iyi, ben yemiyorum (yeseydim herhalde kahvaltida 1 dilim falan yerdim). findik ve cevizde de sunu onerebilirim, yediklerinizi sayarak yiyin, kesinlikle poseti yaniniza alip atistirmayin. kuruyemis her ne kadar faydali olsa da cok da kalorili. farkinda bile olmadan 1000 kalori alirsiniz, 10 findikta 88 kalori var mesela. bir kaseye koyun sayarak, tadini cikara cikara yersiniz=) tarcinli sutu de tatli ihtiyacini bastirmak icin oneriyolar, onu da deneyebilirsiniz=)
Aynen öyle bildiğin hamur işte ctesi mecbur gitçez diyor eşim o ögün sabah hafif akşamda az az o yemeklerden yerimkayseri sofraları gibi yalnız var ya.
canım hiiç atmana gerek yok baktım bakmaz olaydımakşam akşam of,ağzım sulandı.tam benim damak tadımmış sofraları bayıldım cidden.ben de biraz kilo vereyim mercimekten yapacağım iç ile mantı yapacağım
Afiyet olsun canım sen spor yapmıyorsun galibaMenum
Sabah
2 rafadan yumurta
Peynir
7 zeytin
Dukan ekmek
Sekersiz cay
Öğle
1 izgara uskumru
Aksam
Tavuklu baharatli yogurt
Aralar
2 fincan yeşil çay
Mistik chai
Reglin bittiyse onun şişkinliği inmiştir Can'ımYahu ben bu işi anlamadım, sağlıklı şeylerle beslendiğimde kaloriyi aşmadığımda, ertesi gün tartıda artı görüyorum. Bisküvi, kraker tatlı veya şekerli şeyler yediğimde eksi görüyrm. İlginç yani. Bugün 75,8..
Bugün kahvaltıda
Domates salatalık tulum peyniri ve yulaf kepeği ekmeği yedim.
Öğlen bi kase dondurma ve doğal yapılmş limonata içtim.
Akşam 1 tabak patlıcan oturtma ve küçük kase bulgur plavı yedim.
Bakalım yarın neler olacak..
Ha bu arada dün gece eşimi kıramadım, azcık tat dedi. Dört beş hoşbeş, bi tane yulaf kepekli kremalı bisküvi yedim. Ama bugn eksi gördüm. İlginç :)
Ay bilmez miyim o noodles Koreli grup gelirdi otele yediklerinde restaurant kaçardım hele sabah odalarına giremezdim temizlik yapmayaHa bu arada sebze corbamin icinde shirataki noodles var, kalorisiz makarna diye geciyo bi cesit japon turbundan yapiliyo. valla o da kurtaricilarimdan biri
Oh süpersin bak eşine Nasıl sana destek oluyor rabbim bozmasın2,5 lt ye tamamladım suyu kızlar :) eşim benim için tam bugday ekmegi fındık ceviz çubuk tarçın ve yarım yaglı süt ve bitter çikolata yla soguk çay almış :)) şimdi ceviz ve fındıgı ne kadar ve nasıl tüketmeliyim çubuk tarçını nasıl kullanabilirim ve sütü nasıl ve kaç bardak tüketmeliyim ve ekmegi kaç dilim yemeliyim
amin canım sıkıntı çekecegini bilsede alır sagolsun istediğimi kavga ederiz falan ama olsunOh süpersin bak eşine Nasıl sana destek oluyor rabbim bozmasın
sence nasıl ve ne kadar tüketmeliyim canım bunlarıOh süpersin bak eşine Nasıl sana destek oluyor rabbim bozmasın
Biteli bir hafta oldu canım yaa. Zannetmiyorum o olduğunuReglin bittiyse onun şişkinliği inmiştir Can'ım
tamam canım :)Kızlar iyi geceler herkese yarında evdeyim pek giremiye bilirim bana dua edin olur mu
Kuru yemişi sabahları kahvaltıda tüket 1 çay bardağı kadar ekmek yerinesence nasıl ve ne kadar tüketmeliyim canım bunları
kahvaltı yerine mi canımKuru yemişi sabahları kahvaltıda tüket 1 çay bardağı kadar ekmek yerine
cok ilginc ya neden ki=) tadi yok aslinda neyle pisirirsen onun tadini aliyo. cok baharatli pisiriyolardir belki ondan rahatsiz olmussundur?Ay bilmez miyim o noodles Koreli grup gelirdi otele yediklerinde restaurant kaçardım hele sabah odalarına giremezdim temizlik yapmayaben staterjeken bütün departmanlarda 1 er çalışmıştım Nasıl yiyorsun Can'ım onu
He aynen öyle yok öyle baharatcok ilginc ya neden ki=) tadi yok aslinda neyle pisirirsen onun tadini aliyo. cok baharatli pisiriyolardir belki ondan rahatsiz olmussundur?
Hayır kahvaltını yap yumurtayı zeytini peynirini ye ekmek yerine onları tüket ekmeği bırakırsın bu aradakahvaltı yerine mi canım
Acaba saglikli beslendiginizde "nasi olsa saglikli daha fazla yiyebilirim bundan" diye kalorinizi arttiriyo olabilir misiniz? ayni sekilde de sagliksiz yediginizde vicdan azabiyla diger yediklerinizden kisip kaloriyi azaltiyo olabilirsiniz? bir de tabi saglikli olup fazla yendiginde kalorisi yuksek olabilecek besinler var, kuruyemis, bazi meyveler, kepekli ekmek pirinc vs.Yahu ben bu işi anlamadım, sağlıklı şeylerle beslendiğimde kaloriyi aşmadığımda, ertesi gün tartıda artı görüyorum. Bisküvi, kraker tatlı veya şekerli şeyler yediğimde eksi görüyrm. İlginç yani. Bugün 75,8..
Bugün kahvaltıda
Domates salatalık tulum peyniri ve yulaf kepeği ekmeği yedim.
Öğlen bi kase dondurma ve doğal yapılmş limonata içtim.
Akşam 1 tabak patlıcan oturtma ve küçük kase bulgur plavı yedim.
Bakalım yarın neler olacak..
Ha bu arada dün gece eşimi kıramadım, azcık tat dedi. Dört beş hoşbeş, bi tane yulaf kepekli kremalı bisküvi yedim. Ama bugn eksi gördüm. İlginç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?