Karbonhidrat demek istedim canım. Makarna ekmek patates ve türevleri...Karbon miktarı ne canım? Biliyorum çok cahilim
Hı tamam canım. :)Karbonhidrat demek istedim canım. Makarna ekmek patates ve türevleri...
Eee konuyu kaynatma su ne kadarHı tamam canım. :)
Eee konuyu kaynatma su ne kadar
Heee bugün iyiymiş ama diğer günleri beğenmedim hıh1.5 litre bugün... Yatana kadar iki litre olur. :) Cumartesi pazar pazartesi hiç içemedim. O günler içemediğim için şimdi sıkıntı oluyo bana. Ama yine içmeye çalışıyorum.
Heee bugün iyiymiş ama diğer günleri beğenmedim hıhkendimi burada su bekçisi gibi hissediyorum
Evet su çok önemli çünkü sıvımız kalmadığı zaman böbreklerimizde taş oluşması yüksekbiyerde okudum da nerede okudum hatırlamıyorum... Her 25 kiloya 1 litre su içmek gerekiyormuş.
Heheh ben o yüzden mi acep 2.5 litre içiyorum :)))biyerde okudum da nerede okudum hatırlamıyorum... Her 25 kiloya 1 litre su içmek gerekiyormuş.
Bugün ki menüm kahvaltıda ;haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,nar,çiğ kuruyemiş ve yeşilik öğlen :çiğ kuruyemiş,akşam :etli kuru fasulye,salata,yoğurt ve turşu
Diğer organlarımızda da hastalıkların çıkmasına sebep zaten.Evet su çok önemli çünkü sıvımız kalmadığı zaman böbreklerimizde taş oluşması yüksek
İştahim çok açık nu aralar canım kendimi frenlemeye çalışıyorum bu kadar oluyorOoo karbonhidrat günü yapmışsın dün çarşambaya kadar firesiz devam etmen gerek
ben olacağım birinci tabi sondan bu yemeyleBen asıl senden korkuyorum haftaya ne. @PammukPrensess nede @puantiyeli_kelebek Birinci olucak sen birinci olucaksın
Evet canım ekmegimi ve kete mi kendim yaptım buzluga attım cikarip tuketiyorunAkşam yemeğini atlayarak öğleyi dengelemişsin. Afiyet olsun
Canım keteyi kendin mi yapıyorsun ?
Yok canım ben hasta değilim de küçük kizim hasta arada ateşi yükseliyor onda fazla giremiyorumdidemdefne canım nerdesin sen hasta filan değilsin demi
Afiyet olsun canımMenü sabah 1 tavada yumurta yarım kete zeytin peynir salatalık 1 tatlı kaşığı t.pekmez
Öğlen yarım kete
Aksam patates kızartması üstüne sarimsakli yoğurt zeytin peynir
ara 4 dilim kavun
Dünkü menu hatırladığım kadari ile
Sabah menemen 2 dilim ekmek zeytin peynir salatalık
Saat 3 de 1 tabak sebzeli bulgur pilavı 6.7 kaşık kadar 1 tabak yeşil fasulye salata
ara 2 Susamlı biskivi 1 Burçak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?