- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Günaydın fıstıklar,
Dün benim için çok yoğun bir gündü ve maalesef yediklerime dikkat edemedimama ipin ucu kacmayacak tabiki kaldığımız yerden devam
Günaydın canım evet ptesi gününe ne kaldıGünaydın mutlu Pazarlar herkese
Cuma öğleden sonra uğrayamadım çok yoğunum temizlik var hem benim hem kayınpederim in evinin gelinimiz gelecek malum evi temiz bulsun bugün de dağ gibi ütü var işler neden bitmez bilmiyorumasıl kötü haber dün öğleden sonra bozdum baya eşimin de katkısıyla Kendi bozdu yetmez gibi beni de yoldan çıkardı
Miyav_su pazartesi ye ne kaldı kuzum yarın görüşürüz
Günaydın canım evet ptesi gününe ne kaldıbugün dükkandayım zaten akşama arkadaşa gideceğim kısır partisi var
Nasılsın bbugün stresi attın mı üstünden daha iyisindir umarımGünaydın canım evet ptesi gününe ne kaldıbugün dükkandayım zaten akşama arkadaşa gideceğim kısır partisi var
İyi diyelim iyi olsun şükür atlattım sayılırNasılsın bbugün stresi attın mı üstünden daha iyisindir umarım
Sağol canım benimNasılsın bbugün stresi attın mı üstünden daha iyisindir umarım
Senin adına sevindim canm ne mutlu sanaKızlar burada böyle bi şey paylaşılıyo mu bilmiyorum ama yasin okuyorum arkadaşımın annesi için baya ağırlaşmış da teyze eğer okuyabilecek olan varsa aranızda bana söyler misiniz
Ohhh afiywt olsun yine mi siyez miydi siyaz mıdı onunlamı yapcanızGünaydın canım evet ptesi gününe ne kaldıbugün dükkandayım zaten akşama arkadaşa gideceğim kısır partisi var
Sende mi bürütüs :) hiç tartıldın mı cnmGünaydın mutlu Pazarlar herkese
Cuma öğleden sonra uğrayamadım çok yoğunum temizlik var hem benim hem kayınpederim in evinin gelinimiz gelecek malum evi temiz bulsun bugün de dağ gibi ütü var işler neden bitmez bilmiyorumasıl kötü haber dün öğleden sonra bozdum baya eşimin de katkısıyla Kendi bozdu yetmez gibi beni de yoldan çıkardı
Miyav_su pazartesi ye ne kaldı kuzum yarın görüşürüz
Evet canım siyez buğdayıOhhh afiywt olsun yine mi siyez miydi siyaz mıdı onunlamı yapcanız
Ben kimseye kaptırmam sondan birinciliği merak etmeGünaydın kızlar hafta sonu tatili burayada yansıyor sanki gem yicekler hem girmeyenler bayağ oluyor bende kayınvalidemde kaldım sabah el böreği yapcam dedi çocuklar yesin diye bayağı da güzel yapar ayıptır söylemesi benim birincilik sondan gibi gözüküyorMiyav_su (
Yok canım makarna yemedim bir daha ama arkadasa gittim akşam orada her şeyden birer tane yedimMakarna mı yedin
Geçen günlerde siyez buğdayıni Cnn de anlatıyorlardi canım ama izleyemedim. Aklıma sen geldin hemenEvet canım siyez buğdayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?