Bende bir araştırayım bakayımİsmi organicum, bir yıldır bunu kullanıyorum.
Sende kendine iyi bak fıstığım, kafanı bosaltacak kadar Eğlen tamam mıPazartesiye kadar görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın
Hayırdır fıstık nereye gidiyosun
Buradayım canım yarın yeğenlerimle vakit geçireceğim pazar dükkandayımHayırdır fıstık nereye gidiyosun
Oh afiyet olsun canımMenumu vereyim
Sabah 06.45: 1 has yumurta kk peynir salatalık
Ara: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
Öğle: 1 kase yağsız Yoğurtlu çorba
2 küçük dolma 2 elma dilim patates
Salatalık, 2 kaşık yoğurt
Ara: küçük kase çerez 2 dilim bitter
Türk Kahvesi
Ara 17.00: 1 bardak süt, küçük muz
Aksam 19.00: ton balıklı salata
2.5 litre su, bitki çayları
Miyav_su salatalıklar bağ bozumu organikti
Afiyet olsun canımSelam gençlik menüm
Sabah 10:00 dört s.zeytin, tulum peyniri tere yağı üç dilim ekmek çay(ekmek fazla oldu farkındayım)
Öğlen acıkmadım fazla yediğim için üç çatal profitrol yedim iki mandalin
Akşam 18:00 sarımsaklı salçalı limonlu köfte bilmem biliyonuz mu iki bardak ayran salata çok şiştim ayranı fazla içince herkese afiyet olsun erisin yağ olmasın
Kız birşey yememişsinBugünkü menum öğle 1 tabak kısır ayran turşu akşam 1 tavuk but ve ayran
Giremicen dedin ya ptesine kadar eşinin yanınamı gidiyosun dedimBuradayım canım yarın yeğenlerimle vakit geçireceğim pazar dükkandayım
Evet ya yemek yemeyi unuttun heralde:) ya ben çok ayran içtim çok şiştim bide sarımsak yedim ya bide sana şu dibek kahveleri varya onu sorcam nasıl sence sağlık açısındanKız birşey yememişsin
Yok canım yarın yeğenlerimle olucam Pazar'da arkadaşlar ile dolaşıcam onlarda kalıcamGiremicen dedin ya ptesine kadar eşinin yanınamı gidiyosun dedim
Taze ise kullan paketli ise temkinli kullanmanı tavsiye ederimEvet ya yemek yemeyi unuttun heralde:) ya ben çok ayran içtim çok şiştim bide sarımsak yedim ya bide sana şu dibek kahveleri varya onu sorcam nasıl sence sağlık açısından
Canim menulerde karbon miktarı fazla olmuş hele de bugundeDünkü menüm klasik kahvaltı ara öğün fındık öğlen iki buçuk gibi iki kır pidesi akşam 4.30 gibi ciğer patates sote bir porsiyon.
Bugünkü menüm sabah yine klasik kahvaltı ama ekmeği kaçırdım biraz. 4 dilim. Öğlen çok kötü bişey yaptım 4 dilim sade börek yedim.akşam sadece bir porsiyon çorba. Sabah ve öğlenin ağırlığını anca bu şekilde hafifletebildim.
Aksam dengelenmis afiyet olsunSelam gençlik menüm
Sabah 10:00 dört s.zeytin, tulum peyniri tere yağı üç dilim ekmek çay(ekmek fazla oldu farkındayım)
Öğlen acıkmadım fazla yediğim için üç çatal profitrol yedim iki mandalin
Akşam 18:00 sarımsaklı salçalı limonlu köfte bilmem biliyonuz mu iki bardak ayran salata çok şiştim ayranı fazla içince herkese afiyet olsun erisin yağ olmasın
Ben böyle menüleri sevmiyorum yaBugünkü menum öğle 1 tabak kısır ayran turşu akşam 1 tavuk but ve ayran
Ne güzel ya keşke bana da öyle bir gün verseler.. kafayı sıfır km yaparım herhaldeYok canım yarın yeğenlerimle olucam Pazar'da arkadaşlar ile dolaşıcam onlarda kalıcam
Karbon miktarı ne canım? Biliyorum çok cahilimCanim menulerde karbon miktarı fazla olmuş hele de bugundesu miktarı ne kadar bol su içip en azından sindirimine yardimci olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?