Afiyet olsun canım ne güzel demek ki aklının bir köşesinde kazınmışımYok canım makarna yemedim bir daha ama arkadasa gittim akşam orada her şeyden birer tane yedim
Geçen günlerde siyez buğdayıni Cnn de anlatıyorlardi canım ama izleyemedim. Aklıma sen geldin hemen
Aşk olsun tabikiAfiyet olsun canım ne güzel demek ki aklının bir köşesinde kazınmışım
Tamam afiyet olsun o zmn tadı aynı mı oluyorEvet canım siyez buğdayı
Senin bazen ani atakların oluyor canım emin değilim sonuncu olcağınaBen kimseye kaptırmam sondan birinciliği merak etme
Afiyet olsun bir ara ben hafta içi diyet hafta sonu normal yiyodum iyi oluyodu 70 kiloya inince yine öyle yapcambu sabah poğaça açma yapıldı evde... 2 poğaça 3 açma götürdüm :O ağlamak istiyorum...
Hemen hemen aynı ve daha güzel tavsiye ederimTamam afiyet olsun o zmn tadı aynı mı oluyor
Selam fıstıklar nasılsınız
Güneşli güzel bir gün var burada galiba son güneşli gün haftaiçi sıcaklıklar 10 dereceye düşüyor
2 gündür çok güzel besleniyorum ekmek sadece sabahları yiyorum akşamları sadece sebze yedim aburcubur da tüketmedim bakalım inşallah böyle devam eder
Kızlar burada böyle bi şey paylaşılıyo mu bilmiyorum ama yasin okuyorum arkadaşımın annesi için baya ağırlaşmış da teyze eğer okuyabilecek olan varsa aranızda bana söyler misiniz
Günaydın kızlar hafta sonu tatili burayada yansıyor sanki gem yicekler hem girmeyenler bayağ oluyor bende kayınvalidemde kaldım sabah el böreği yapcam dedi çocuklar yesin diye bayağı da güzel yapar ayıptır söylemesi benim birincilik sondan gibi gözüküyorMiyav_su (
Sende mi bürütüs :) hiç tartıldın mı cnm
bu sabah poğaça açma yapıldı evde... 2 poğaça 3 açma götürdüm :O ağlamak istiyorum...
Menumu vereyim
Sabah 09.00 ılık limonlu su
Kahvaltı 10.30: yarım has yarım yağda yumurta, 3 zeytin, 2 kk peynir
Salatalık, 2 lokma ekmek
Bir çay kaşığı kuşburnu mrmlatı
1 bardak süt
Ara: Küçük kase kuruyemiş, Türk kahvesi
Aksam 16.00: 1 kase çorba
Tavuk göğüslü salata(bolca)
3 kaşık yoğurt
Ara olarak Türk Kahvesi soda 1 meyve olur
2.5 litre su
Çok güzel canım umarım böyle devam eder sebze yemen süper protein alıyor musun
Allah kabul etsin canım bana özelden yada mahsuru yoksa burdan ismini yazarsan bu akşam 1 tane okurum
Hafta sonu sakinleş nesi normal canım telafi edersen sorun olacağını sanmıyorum canım yeterki kaçamağı devam etme
Hym anladım valla ben tartılmıyorum grçen haftaya göre az ama eskiye nazaran fazla yiyorum bakalım çarşamba ne göstercek tartıEvet bende malesefbugün tartıldım artı var malesef ama söylemem tabi
Güzel afiyet olsun kaçamaksız birgün olmuşİyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sabah
Tereyağlı yumurta (insan hiçmi bıkmaz:))
Domates zeytin
Eski kaşar köy tulum peyniri
Aralarda
Küçük bir salkım üzüm
Türk kahvesi 1 hurma
Öğle
Tavuklu sebze yemeği içinde patates yok bol pırasalı yaptım
Cacık
1 kaşık soslu turşu
Akşam
Ton balıklı salata
2.5 lt su
2 mile leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?