Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menum
Sabah 1 dilim ekmek mantar sote 2 çatal kizartma zeytin salatalık peynir
3 de 2 poğaça 2 dilim kek
Aksam 2 halley çok berbat biliyorum kendimi tutamiyorum yarın dikkatli olacağım inş eski motivasyonuma döneceğim

Menum
Sabah 1 dilim ekmek mantar sote 2 çatal kizartma zeytin salatalık peynir
3 de 2 poğaça 2 dilim kek
Aksam 2 halley çok berbat biliyorum kendimi tutamiyorum yarın dikkatli olacağım inş eski motivasyonuma döneceğim
Benimde öyle şimdi arkadaştan geldim abartttım ya

Cumartesi menüm :kahvaltıda sucuklu yumurta ,peynir ,akşam lahmacun,söğüş ve su bugün kk kahvaltısı ,akşam arkadaşta 2 minik kase siyez kısırı ,turşu,krep reglimde 2 gün sonra gelecek of patlayacağım birde acayip yüzüm şiş kızlar bu yaptığım kaçamaklardan dolayı çok kötü ya

Bu hafta en güzel menün senin tebrik ederim seni canım maşallah hiç bozma bu durumu

Afiyet olsun canım buraya kadar iyide akşam akşam çoşmuşsın enişte bey mi yoldan çıkardı seni

Maşallah börekler makarnalar oh afiyet olsun

Yine kısırlı bir ctesi fakat tevafuk55 ve senin maşallahınız var kızlar birde Vilma 37 da sizin gibi beslenmiştir tebrik ederim kızlar

Evet sabah 2 poğaça 3 açma ve yanında peynir çay... Öğlen iki dilim ekmek ve zeytin akşam çorba ve balık ekmeksiz
Öğlen sebze yeseydin ya canım ama gecen haftaya göre menün düzelmiş Şen'de ilerleme var aferin sana bizler nedense geri geri gidiyoruz ben @puantiyeli_kelebek , didemdefne malesef biz şımardık

Miyav_su canım senin maalesef stres böyle yapıyor kafanda başka düşünceler öld için beslenmeyi arka plana atıyorsun. Bugünler düzelecek kuzum ama her şey duzEldiginde kendin de daha iyi olmak istemez misin

Günaydın kızlar saat 05.00 uyandım fakat yataktan hiç çıkasım gelmedi uyumadım fakat 2 saat tavana baktım ve doğal olarak geç kaldım şuan arabadayım umarım gruplara yetişirim kahvaltıdayı umutmuşum masada güne kötü bir başlangıç

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım. ohh yarasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…