İnşallah değilimdir çünkü bu ekonomik sıkıntıda en son istediğim hamilelik olur Zaten tam sağlığım düzelmedikuzum niye öyle oldun sen ya iyi bir durum değil bu
ya hamilesin
yada bir psikoloğa git canım
kız hamilemisin cidden ya başka bi sebep bulamadım
hayırlısı olsun kuzum.İnşallah değilimdir çünkü bu ekonomik sıkıntıda en son istediğim hamilelik olur Zaten tam sağlığım düzelmedi
hayırlısı olsun kuzum.
iş değiştirmeyi düşün bence yoksa baya tüketecek seni bu stres
toptancılıkta çok para var canım bi düşün istersen
eşimin akrabası var sıfırdan kurdular yeminle şimdi herkes ordan alışveriş yapıyor.
toptancılıkla başladılar. 4 tane market açtılar arka arkaya
İşte bende kalabalık var fakat para Yok hergün boşa geliyorum diyorum Enerjimi alıyor burası birde düzgün sohbet edeceğim insan Yok herkes art niyetli anlatabildim mi bilmiyorumMiyav_su canım bendeki bu yoğunluk olmasa sanırım düşüncelerle boğacam kendimi
yoğunluk iyi oluyor kötü bir şey düşünmeye fırsat olmuyor
bazen fesat kötü insanların boşluktan öyle olduğunu düşünüyorum.
Anladım canım . heryerde var öyle insanlar ama umursamıyorum benİşte bende kalabalık var fakat para Yok hergün boşa geliyorum diyorum Enerjimi alıyor burası birde düzgün sohbet edeceğim insan Yok herkes art niyetli anlatabildim mi bilmiyorum
Birde ben umursamasam onlarıAnladım canım . heryerde var öyle insanlar ama umursamıyorum ben
dışarıdaki insanları takmamayı başardım canım. ne faydası var bari zararı olmasınBirde ben umursamasam onları
Evet o dediğin doğru hiç kimse başkasının ne yaşadığını bilemezdışarıdaki insanları takmamayı başardım canım. ne faydası var bari zararı olmasın
Miyavim fıstığım sen onların saçını çek olmadı bi saplak indir
İyi akşamlar canım görüşürüzben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar görüşürüz
İyi eğlenceler canımBu aksam kzimin sihirbaz gösterisine gidecem 5 buçuk tavalla koşar gibi yasamaktan yoruldum
Afiyet olsun canım güzel menüMenumu vereyim
Sabah 1 yumurta 2 zeytin 2 dilim peynir az salatalık domates
Öğle: 1 kase kuru fasulye
1 kase çorba yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter 1 kurabiye
Aksam 16.30: tavuklu salata 2 kaşık çorba
Yatmadan yoğurt meyve veya süt meyve
2.5 litre su
Bitki çayları
Ablana gidecek misin canım yemekte ne varAfiyet olsun canım güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?