Gitmeyeceğim canım bulgur pilavı varmış eve gideceğim canım daha dükkandayım lahmacun yemeyi düşünüyorumAblana gidecek misin canım yemekte ne var
Dukan zor olmazmi ya canımTamam kızlar hadi toparlanma zamanı ben dukan a başlıyorum yenidenEski puantiyeli dönsün bakalım
Dukan zor olmazmi ya canım
Bende aynıyım canım felaket kötüyümdidemdefne Miyav_su tevafuk55 kızlar beni sormuşsunuz yoğun ve sıkıntılı yine günleri m.. ben bir türlü diyete veremiyorum kendimi sizinde motıvasyonunuzu bozmayayım ıkı gündür bı boşvermişlik var üstümde o yüzden bari bunalıma girmeyeyim diyorum patlayacak bomba gibi geziniyorum ortalıkta
Allah yardımcın olsun başkandidemdefne Miyav_su tevafuk55 kızlar beni sormuşsunuz yoğun ve sıkıntılı yine günleri m.. ben bir türlü diyete veremiyorum kendimi sizinde motıvasyonunuzu bozmayayım ıkı gündür bı boşvermişlik var üstümde o yüzden bari bunalıma girmeyeyim diyorum patlayacak bomba gibi geziniyorum ortalıkta
Sen dukanı çok azimle yapıyorsun şuan ki durumda en doğru kararı vermişsinTamam kızlar hadi toparlanma zamanı ben dukan a başlıyorum yenidenEski puantiyeli dönsün bakalım
Tatlım bencede bir tahlil yap nolur nolmaz ayrıca bebek rısk demektir rıskıyla gelir belkiBende aynıyım canım felaket kötüyüm
Onu istikrarlı ve azimle yapıyor canım şuan ki en doğru kararı vermişDukan zor olmazmi ya canım
Aldım aslında yoktur Emin'im adetim ctesi gelecekY
Tatlım bencede bir tahlil yap nolur nolmaz ayrıca bebek rısk demektir rıskıyla gelir belki
Bende aynıyım canım felaket kötüyüm
Sağol canım hepimizin inşallahAllah yardımcın olsun başkan
2 gün siyez Bulguru yedim canımCanım sen iradelisin diyeti bozmadın herşeye rağmen keşke bende öyle olsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?