2 gün siyez Bulguru yedim canım
Tamam Karatay dışı olmuş ama sağlıksız değil ben hayırlı namına ne varsa yedim
Şaşırmayızda yanlız hepimiz bir tuhaf olduk farkında musın bende dahil P PammukPrensess dediği gibi bizlere bir haller oldu buna bir çözümKızlar ben fazla fazla artı oldum herkesin haberi olsun şok olmayın yarın diye bildiriyorum insan gibi yemedim ıkı gündür
Tamam Karatay dışı olmuş ama sağlıksız değil ben hamur işi namına ne varsa yedim
Ne yedin mesela mantı yedin miHamur işi diyecektim :)
Suratın şişmiş canım bitkin görünüyorsun@puantiyeli_kelebek en son instgramda bir foto paylaştım arkadaşım ile suratıma bir bakar mısın please
Canim yaaaaCanım sen iradelisin diyeti bozmadın herşeye rağmen keşke bende öyle olsaydım
İşte yaptığım yediğim gıdalar bu hale getirdi malesef acayip bitkinim bilmiyorum ne olucak Allah'dan doktor vitamin hapı verdide sabah gidiyorum işeSuratın şişmiş canım bitkin görünüyorsun
Ne yedin mesela mantı yedin mi
Nazar değdi canım dukanla iyi gidiyor derken çevredeki insanlar gerçekten etkiliyorCanim yaaaasen bu hafta çok istikrarlı gidiyordun noldu sana
Börek poğaça limonlu kremalı pasta kurabiye makarna salatası sabah yumurtalı ekmek normal ekmek bi mantı yemedim onuda yiyip mi başlasam
Canim yaaaasen bu hafta çok istikrarlı gidiyordun noldu sana
İnşallah canım benimBilmiyorum canım o istikrar bozuldu iki gündür dibine kadar bozdum diyetini yarın dukana başlıyorum bozma şansım olmaz o diyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?