Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim benim ben bi bardak tarçınlı sut iciyorum yanina bi avuc kuru yemis yiyirorum bu sekilde ara ogun yapablrsn
Ekmegi ben sabah 2 dilim oglen gerektiginde 1 dilim aksam hic yemiyorum yani gunde ya 2 ya 3 dilim yiyorum.biter cikolatyi haftada 3 kere filan yersn sade Turk kahvesyle cok guzel oluyor tokta tutuyor... soguk cay icme tatlim ondan bol seker var... ama diger ürünler cok saglikli simdiden afiyet olsun
 
Yok canım kesinlikle öyle yapmıyorm. Sağlıklı bile olsa hangi sebze veya meyve kaç kaloride olduğunu biliyorum ona göre tüketiyorum. Kepekli ekmekteki kepek 2 kaşığı geçmiyor. Pirinç zaten tüketmiyorm, çok canm.isterse bi kaşık en fazla. Kuruyemişte çok az yiyorm. Bayramda tatlıyı hafif kaçırdım, o yüzden bayramdan sonra şok diyet yapıp bi kaç gün az kalorili beslendim ama genelde 1000 kaloriyi geçmemeye dikkat ediyorm. Sağlıklı sağlıksız fark etmiyo hesaplamada ona göre dengeliyorm. Ama hala 74 göremedim.
 
canımm çok sevindim fındık ve cevizi sabah kahvaltılarında ya da ara öğün olarak tüketebilirsin.sütü de ısıtıp içine çubuk tarçını koyup aralarda içebilirsin,böylece canın artık tatlı istemeyecek günde 1 bardak tüketmen yeterli canım.tam buğday ekmeğini de sabahları 1-2 dilim yiyebilirsin.bitter çikolatayı 1 parmak kadar ye sadece ara öğünde ya da türk kahvesi içerken alabilirsin.soğuk çayı da bir daha almasın şekerli o çook
 
Yemeklerin yagi falan tahmin ettiginizden fazla kalori ekliyor olabilir belki o zaman. Mesela ben pazar gunu soyle yemisim:
sabah: 2 haslanmis yumurta, 100 gr peynir, 8 tane cherry domates ustune 1 kasik zeytinyagi ve 2 dilim karpuz (kucuk ucgen dilim)
ara: 30 gr fistik
aksam: salata (1 kasik yagli), 3 kasik yogurt, 1 kase kiymali karnibahar yemegi
ne kadar saglikli degil mi? ama bu menude tam 1460 kalori var. yemegin, etin, peynirin vs. yagi tahmininizden fazla ekliyor olabilir ya da porsiyonlariniz tahmininizden fazla olabilir. 1 kibrit kutusu peynir 30 gr mesela, ben kahvaltilarda kendimi frenlemezsem 250 gr yerim yani=))
 
Tamam tatlım sırf canim cola çekmesin diye almis
 
Teşekkürler çayı icmem artik cola canım çekerse ne yapabilirim
 
canım ilginç değil,normal :)
bir kere her gün tartılmayacaksın kural 1.
haftada 1 tartıl ve o zaman farkı gör.sağlıklı şeyler dediğin domates salatalık vs fazla fazla lif ve su içeriyor.o bisküvi vs dediğin şeyler ise azıcık bir miktarı bile çok kalorili oluyor ve insanı hemen kesiyor.bu yüzden yediğin domates ağırlığında bisküvi yiyemezsin.senin tartıda gördüğün domatesin ağırlığı kalorisi değil,ama haftada 1 tartılsan göreceksin ki o azıcık yediğin bisküviler nasıl + olarak dönmüş :)
 
Teşekkürler çayı icmem artik cola canım çekerse ne yapabilirim
canım inan koladan tek farkı asit olmaması,kola ne yazık ki bir bağımlılık.ve buna bir şey yapamayız yani şu kola isteğini keser diyemem ama tümden keseceksin.yani 1 bardak bile içmeyeceksin,bağımlılık yapan şeyleri hepten bırakmak gerekiyor.bol bol su içmeye,bitki çayları içmeye devam et,21 gün sabret bak isteğin kalmayacak.yemeklerin yanında ayran vs içebilirsin:)
 
hih bunu da soylicektim lafi agzimdan aldin fitblack , kilo gun gun degisebilir bi gun odem olur bi gun olmaz vs.
 
Tamam hamileyken 40 hafta ve emzirirken 10 ay hic icmedim cola yine yapabilirim
 
kumpir falan da cok severim ama cips bambaska aaah ah=) ben de sirkeli cipslere bayiliyorum garip bi sekilde, zaten eksi-aci benim olayim=))
 
canım bence sen birazcık acelecisin
her gün tartılma öncelikle ilk iş bunu yap,sonra da şok diyeti bırak :) bak o zaman olacak görürsün! hep sağlıklı beslen ve forumda aldığımız bir karar var sıfır kaçamak diye.ona uy tamamsın.
 
Teşekkürler çayı icmem artik cola canım çekerse ne yapabilirim
Canim benim colayida hayatindan çıkar ben canim soguk.seyler çekince soguk sütun icine buzluk kabina koydugum nescafeeen 2 adet buz seklinde sutume atiyorum.buz gibi bi sütlu kahve oluyor dene süper
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…