evet cnm koza verdi saolsun
evet frenledim cok sukur.
velness balence shake cnm gida takviyesi grubuna girdigi icin yasak diye yazamiorum adini normalde
evet genelde yemeklerden yarim saat once tuketip az porsiyonlar yiyeceksin normal devam ediceksin yemene icmene .Anladım sagol canim bunu kullanip normal beslenmeye devam edeceksin degil mi iyiymiş
yok kisitlamada yapmiycam sadece kahvalti saatimde halen uyudugum.icin ara ogun hem kahvalti olsun diye o icecekle gecistirdim oglen vakti gelio iki kasik taze fasulye bi kasik karni yarik kiymali oldugu icin kirmizi ette tuketmis olucam yaninda yogurt tuketicem acaba havuc suyu falanda mi sıksam kendime limonlu bilemedim yada seftali suyu
evet genelde yemeklerden yarim saat once tuketip az porsiyonlar yiyeceksin normal devam ediceksin yemene icmene .
yemedimde icmedim de cnm su icti. 3kasik karniyarik 2 kasik taze fasulye iki kasik yogurt yedimMeyve suyu sikmak yerine onlari kutur kutur yersen cigneme ihtiyacini da tatmin edersin meyvenin sebzenin posasinida almış olursun hem ishal olmussun daha iyi gelir ozellikle seftali cok iyi gelir
tok tuttugu icin oluyo cnmHimm istah azalması oldu mu oncekine nazaran?
Canm sen baya dukan yapıyosun tam bi ps kahvaltısı :)Eki Görüntüle 1853201
Yulafli lorlu omletle kahvaltim
Cnm bu yediklerin öglen ögünü icin az olmus bence. 1 karniyarik yiyebilirdin 1 kase taze fasülye yiyebilirdin. Diyetin ilk günlerinde bu kdr az yersen kilo vermen durdugunda alternatifsiz birakmis olursun kendini. Su asamada sadece yediklerini azalt kilo vermen durdugunda böyle az beslenmeye baslarsin cnm.yemedimde icmedim de cnm su icti. 3kasik karniyarik 2 kasik taze fasulye iki kasik yogurt yedim
Bravo cnm cok yenilesi ve cok besleyici bir ögün olmus.Eki Görüntüle 1853201
cnm bana gore az degil ki benim normal beslenmem bu daha azlatmadim azlatirsam nasil olcak onuda bilmiom fazlasini gercekten yiyemiorum benim mideden kaynakli bu sanirim .ben neden kiloluyum hamur isleri sekerli ve tuzlu beslenmekten dolayi onlarida cikardim hayatimdan artik tuz seker kullanmiyorum hamur isleri tamamen cikmasada lokmalik tarzi gecietiriorum artik .ve kaloriye goredeilde glissemik indekse gore beslenmeyi dusunuorum tabi yapabilirsemCnm bu yediklerin öglen ögünü icin az olmus bence. 1 karniyarik yiyebilirdin 1 kase taze fasülye yiyebilirdin. Diyetin ilk günlerinde bu kdr az yersen kilo vermen durdugunda alternatifsiz birakmis olursun kendini. Su asamada sadece yediklerini azalt kilo vermen durdugunda böyle az beslenmeye baslarsin cnm.
vay supersin cnm yaaa afiyet olsun bende alicam su yulafi :)Eki Görüntüle 1853201
kizlar ben adet olucam galba leke gelmeye baslmais nasil beslenmeli adet doneminde aceba?
cok saol cnm o aklimdaydi onu yapicam yarin bugun adet olamadim aksama baslarim bir iki gun yer bitiririmPirinç lapasi ye ilk 2 gün. Ama 3. Gün devam etmemelisin
Canm sen baya dukan yapıyosun tam bi ps kahvaltısı :)
Sagol tatlimBravo cnm cok yenilesi ve cok besleyici bir ögün olmus.
cnm bana gore az degil ki benim normal beslenmem bu daha azlatmadim azlatirsam nasil olcak onuda bilmiom fazlasini gercekten yiyemiorum benim mideden kaynakli bu sanirim .ben neden kiloluyum hamur isleri sekerli ve tuzlu beslenmekten dolayi onlarida cikardim hayatimdan artik tuz seker kullanmiyorum hamur isleri tamamen cikmasada lokmalik tarzi gecietiriorum artik .ve kaloriye goredeilde glissemik indekse gore beslenmeyi dusunuorum tabi yapabilirsem
vay supersin cnm yaaa afiyet olsun bende alicam su yulafi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?