Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

yok kisitlamada yapmiycam sadece kahvalti saatimde halen uyudugum.icin ara ogun hem kahvalti olsun diye o icecekle gecistirdim oglen vakti gelio iki kasik taze fasulye bi kasik karni yarik kiymali oldugu icin kirmizi ette tuketmis olucam yaninda yogurt tuketicem acaba havuc suyu falanda mi sıksam kendime limonlu bilemedim yada seftali suyu

Meyve suyu sikmak yerine onlari kutur kutur yersen cigneme ihtiyacini da tatmin edersin meyvenin sebzenin posasinida almış olursun hem ishal olmussun daha iyi gelir ozellikle seftali cok iyi gelir

yemedimde icmedim de cnm su icti. 3kasik karniyarik 2 kasik taze fasulye iki kasik yogurt yedim
Cnm bu yediklerin öglen ögünü icin az olmus bence. 1 karniyarik yiyebilirdin 1 kase taze fasülye yiyebilirdin. Diyetin ilk günlerinde bu kdr az yersen kilo vermen durdugunda alternatifsiz birakmis olursun kendini. Su asamada sadece yediklerini azalt kilo vermen durdugunda böyle az beslenmeye baslarsin cnm.

cnm bana gore az degil ki benim normal beslenmem bu daha azlatmadim azlatirsam nasil olcak onuda bilmiom fazlasini gercekten yiyemiorum benim mideden kaynakli bu sanirim .ben neden kiloluyum hamur isleri sekerli ve tuzlu beslenmekten dolayi onlarida cikardim hayatimdan artik tuz seker kullanmiyorum hamur isleri tamamen cikmasada lokmalik tarzi gecietiriorum artik .ve kaloriye goredeilde glissemik indekse gore beslenmeyi dusunuorum tabi yapabilirsem

Az yiyorsun gerçekten dedigin gibi hamur isi gibi sagliksiz seyleri cikarsan epey kilo gidecek zaten duraksama olursada spora yogunluk verirsin sorun olacağını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…