Hahaha bence seferogullari ve telli oğulları diye ayrilalimZaten 10 kişiyiz 5 kişi 5 kişi ayrılabiliriz kelebekler ve Uğur böceği takımı diye
Hahaha bence seferogullari ve telli oğulları diye ayrilalim
tevafuk55 isim bul demedim kız ne bileyim canlanalım diye dedim ben başka nasıl birşey olabilir ellemeyin küçük enişteyi
Yani değil mi başka ne olabilir
Bence fikrin guzel canım bence olabilir
İşte yaptığım yediğim gıdalar bu hale getirdi malesef acayip bitkinim bilmiyorum ne olucak Allah'dan doktor vitamin hapı verdide sabah gidiyorum işe
Şaşırmayızda yanlız hepimiz bir tuhaf olduk farkında musın bende dahil @PammukPrensess dediği gibi bizlere bir haller oldu buna bir çözüm
Kız sen neler yemişsin abov ne oldu sana enişte beye mi kızdın
İnşallah canım benimhepimiz için geçerli bu bugün egzamayı araştırdım birisinin geçmiş diyor ki gluteni,şekerli gıdayı acıyı ve baharatı bırak hemen geçiyor dedi bakalım of of eskisi gibi olalım artık yeter
Kızlar cezalandırma yöntemi olsun bence bu kaçamak ve artılardan dolayı
Yada iki takıma ayrılalım karşılıklı yarışalım siZce bu iş böyle olmayacak ben aslında yarışmaya karşıyım ama
Zaten 10 kişiyiz 5 kişi 5 kişi ayrılabiliriz kelebekler ve Uğur böceği takımı diye
Bende izliyorumTv de Cansu Dere var Allahım ne kadar zayıf ya bildiğin kemikleri meydanda
Tv de Cansu Dere var Allahım ne kadar zayıf ya bildiğin kemikleri meydanda
Son cumlen çok hosuma gitti gulecem kusura bakma canımBörek poğaça limonlu kremalı pasta kurabiye makarna salatası sabah yumurtalı ekmek normal ekmek bi mantı yemedim onuda yiyip mi başlasam
Hahaha bence seferogullari ve telli oğulları diye ayrilalim
Bana uyar canımHerkesten fikir istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?