Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İşte yaptığım yediğim gıdalar bu hale getirdi malesef acayip bitkinim bilmiyorum ne olucak Allah'dan doktor vitamin hapı verdide sabah gidiyorum işe

İlaçlar iyi gelir inşallah canım şifa olsun
Off kuzum yüzün o kadar ince olmuştu ki tekrar iner şişlik o önemli değil de moralin düzelmesi lazım önce
Şaşırmayızda yanlız hepimiz bir tuhaf olduk farkında musın bende dahil @PammukPrensess dediği gibi bizlere bir haller oldu buna bir çözüm

Ben çözümü dukan la bulmaya çalışacağım canım iyi olacak artık inşallah sende moralini yüksek tutmaya çalış canım moral bozukluğu bu diyet işini çok bulanıyor malesef

Yine Karatay da bulacaksın çareyi canım baharatlı yiyor musun onu kesersin bencede bende çok sıkıldım bu duruma atağa kalkalım artık

Kızlar cezalandırma yöntemi olsun bence bu kaçamak ve artılardan dolayı

Yada iki takıma ayrılalım karşılıklı yarışalım siZce bu iş böyle olmayacak ben aslında yarışmaya karşıyım ama

Zaten 10 kişiyiz 5 kişi 5 kişi ayrılabiliriz kelebekler ve Uğur böceği takımı diye

Tamam bende yarışmaya karşıyım ama bu azimlendirebilir diyorsanız bende varım ben 4 kişi alırım yanıma karşı takım kaptanı kim ve benimle kim devam ediyor

Selamlaaar.

Biz koye falan gittik birkac gun. Hic telefon cekmiyordu valla gelemedim. kayinvalidemlerdeyiz simdi de ipin ucu iyice kacti buraya geldigimizden beri malesef. Yemek sonrasi cay tatli kuruyemis misir meyve fasli yapiliyor surekli. Cok az da olsa yiyorum malesef. Eminim artilardayim yine eve donsek bi an once artik keske. Ozledim sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…