Son cumlen çok hosuma gitti gulecem kusura bakma canımcunku aynı benim yapimdasin
Bu arada sen de benim takımdasın:)Bana uyar canım
Iyi geceler hatunlar
Menum sabah
1 dilim peynirli börek zeytin çay
Ara 1 poğaça 1 parça ev baklavasi
Öğle 1 kase kuru fasulye 2 yk bulgur pilavı turşu
Aksam 1 boş kete zeytin peynir çay
Bugün karbonhidrat li bigün oldu ama miktarları asmamaya çalıştım bilmiyorum başardım mi
Yok canım dün büyük eltim yapmıştı eve getirdim börek poğaça sabah yerim die akşam da 2.eltim yapmış getirmiş yemek yapmaya erindim onlarla gecistirdimMisafirin mi vardı benim gibi canım
Bu ara benimde canım sıkkın ondan galiba çok yiyorum eşimle ufak tefek sorunlar yaşıyorum onun stresi ile de yemeğe verdim kendimididemdefne Miyav_su @tevafuk55 kızlar beni sormuşsunuz yoğun ve sıkıntılı yine günleri m.. ben bir türlü diyete veremiyorum kendimi sizinde motıvasyonunuzu bozmayayım ıkı gündür bı boşvermişlik var üstümde o yüzden bari bunalıma girmeyeyim diyorum patlayacak bomba gibi geziniyorum ortalıkta
En iyisi canım hem dukan da kaçamak da yapmiyosunTamam kızlar hadi toparlanma zamanı ben dukan a başlıyorum yenidenEski puantiyeli dönsün bakalım
Ben 2014 de kk da iken de yarışma yapıyorduk canım 2 serli grup oluyoduk her hafta rakipler değişiyor du ikili de olabilir 5 kişilik de olabilir sen karar ver canımKabul edilirse yada başka bir fikri olan var mı kızlar
İyi yapmışsın ben Zaten seninle rakip olmak istiyordumİlk düşenleri aldım ona göre seni de almam lazım sen ikinci takıma gönül verdiğine göre kalsın bu arada
@fit-olmak-isteyen-anne devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?