tabii ki yapabilirsin ve ömür boyuTamam hamileyken 40 hafta ve emzirirken 10 ay hic icmedim cola yine yapabilirim
canım evde yürümek derken koşu bandı mı yoksa leslie falan mı?Sagol bitanemmmsence evde yürümekte fayda verir mi kuzum?
Burdan gonderiyim ben Turkiye hastasi Koreli bi kiz var=) Turk'le evlenip Turkiye'ye yerlesicem diye tutturmus, ajan oldugundan supheleniyoruzEvet işte o koku beni benden aldı sma keşke Koreliler gelsede o kokuyu çeksek
benim de ya damak tat aralığım çok geniştir,çoğu insanın yiyemediği acıyı ekşiyi yerim yani :) tuzu da.cips sevmemizin ana nedeni bu olabilir bak.damak tat aralığı dar olan kişiler cips pek yiyemiyor sevmiyor.kumpir falan da cok severim ama cips bambaska aaah ah=) ben de sirkeli cipslere bayiliyorum garip bi sekilde, zaten eksi-aci benim olayim=))
evet yogurtluya benziyo ama daha eksi daha keskin tabi tadi. amaninnn nasi canim cekti agzim sulandi yanimda olsa paketi bitirmem 1 dk almaz valla=))benim de ya damak tat aralığım çok geniştir,çoğu insanın yiyemediği acıyı ekşiyi yerim yani :) tuzu da.cips sevmemizin ana nedeni bu olabilir bak.damak tat aralığı dar olan kişiler cips pek yiyemiyor sevmiyor.
sirkeli cipsi denemedim ama muhtemelen eskiden yediğim yoğurtlu cipslere benziyordur iyi ki denemedim aman aman
evet yogurtluya benziyo ama daha eksi daha keskin tabi tadi. amaninnn nasi canim cekti agzim sulandi yanimda olsa paketi bitirmem 1 dk almaz valla=))
Tamam tamam sustum=) ama simdi baktim internetten, patatesi dilimleyip 2 saat sirkede bekleterek yapmis evde yapanlar, yani ben soyliyim de sen yaparsin yapmazsinkremsokola tamam yapma etme artık beni de mahvettin,yoğurtludan daha ekşiyse valla nefistir fırında patates yaparken sirke döksem benzer tat yakalar mıyım acaba
Evin her yerini yuruyerek dolaniyorum deli gibicanım evde yürümek derken koşu bandı mı yoksa leslie falan mı?
Cok gecmis olsun canim dis damak amaliyati olan biri olarak o acinin en büyüğünu cektim ALLAHIM sifa versin bitanemkızlar 20'lik dişim çıktı resmen üstteki diş etimi deldi böyle bir ağrı yokbu yediklerimi bile zor yedim,bu hafta çektireceğim yemek yemek işkence oldu son 2 gündür
canım ben bu mistik chai nasıl pek merak ediyorum sütle mi içiliyor?
2,5 lt ye tamamladım suyu kızlar :) eşim benim için tam bugday ekmegi fındık ceviz çubuk tarçın ve yarım yaglı süt ve bitter çikolata yla soguk çay almış :)) şimdi ceviz ve fındıgı ne kadar ve nasıl tüketmeliyim çubuk tarçını nasıl kullanabilirim ve sütü nasıl ve kaç bardak tüketmeliyim ve ekmegi kaç dilim yemeliyim
Sağol canım umarım kilo verebilirim :)Canim arkadaşlar simdiye tavsiyelerde bulunmuslardir ama ben de fikrimi soylim ekmek gunde 2 dilim ye sabah ve öğle tuketmeye calis yada sadece kahvaltida 2 dilim ye oglen ve aksam sebze yemegi ve salata bulgur varsa 4 kasik pilav yada makarna varsa 2 ser kasik ye ekmek olmasin.
Sutu gude iki kere icebilirsin sabah kahvaltisinda icersen seni tok tutar yada ara ogun olarak kahveyle icebilirsin tok tutar yine digerini aksam yatmadan 1 saat evvel tarcinli icebilirsin.
Gunde 2 Ceviz yada ben 10 findigida kahvenin yada sutun yaninda yiyebilirsin
Bitteride kahvenin yada cayin yaninda sadece 2 kare bitter yersin umarim yardimci olmuşumdur :)
Bense b12 eksikligi kansizlik demir eksiligi varKizlar bende kansızlık ve demir eksikliği var kilo aldirmayacak ve bunyemi sarmayacak neler yiyebilrim
Kizlar bende kansızlık ve demir eksikliği var kilo aldirmayacak ve bunyemi sarmayacak neler yiyebilrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?