Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bizim zuzular takımı da çok Daha aktif maşallah ponçikler nerelerdesiniz

Evet ufacık bir şey bile atsam ağzıma tamam diyetim bozuldu diye düşünüyorum suçluluk duygusundan daha fazlasını yiyorum. Önceden olsa diyet fikrini tamamen bırakmıştım topik sayesinde hala umudum var başaracağım a güveniyorum

Bu arada sağol canım tavsiye ve desteğin için

Iyi geceler kizlar eve geldigimde uyumusum simdi yeni kendime Geldiler menu yazayim

Sabah
Ton balikli omlet
Peynir
Dukan ekmek
Kivircik

Ogle
Karnabahar kisiri
Yogurt

Aksam
Tavuk
Haslama et
Salata

2 ltsu

Ara
1 avuc kuruyemis

Hala katılımcı alınıyorsa bende katılmak istiyorum sıkı bir desteğe ihtiyacım var daha önce 14 kilovermiştim aynı güveni kazanmak sıkı bir şekilde başlamak istiyorum

Kararlıysanız katılabilirsiniz bilgilerinizi yazar mısınız yaş boy kilo hedef bilgilerini yazarsanız sevinirim

Ben kendimi biraz anlatmak istiyorum hep şişman bir kızdım hiç ince zayıf olmamıştım ta ki 40 bedenin olmadığını görene kadar düğünüme 2 ay kala hırsla sabırla 70 kilodan 56 ya düşmüştüm gayet sağlıklı beslenerek boyum 1.61 evlendim koruma yapamadan hamile kaldım 63 kiloydum hamile kaldığım Zaman 81 kiloyla doğuma girdim şu an 64 63 arası gidip geliyorum ama daha çok gösteriyorum sanki çok moralim bozuk boyuma çok fazla zaten hedefim 53 olmak aslında bacaklarım incelsin biraz çok kalınlar maalesef elimden ne geliyorsa yapacağım bir ay içinde 5 kilo hedefim düğünümüz var bir sürü ve hep elbise giymem gerekiyor fit ve güzel bir anne olmak istiyorum tabi ki olacağım da

Aramıza hoşgeldin fazla bir kilon yok eski hırs ve azmini yolun kısa olur inşallah
Eğer uygunsa ben de katılmak istiyorum

Hoşgeldin Bilgilerini alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…