Canım şöyle düşün bugün pasta yedim aman daha bozdum dur bunuda yiyeyim bunu da iki gün sonra başlarım deme cansın sonuçta çekiyor insanı canı bişi ye azıcık bak tadına az ye yavaş ye tadını çıkara çıkara ye bolca su iç çok yemiş gibi olursun sonra o günki bir öğünü es geç ben böyle böyle 12 kiloyu vwrdim hemde iki ayda filan gerçi sana diyorum sanki ben iki aydır da çok mu verdim ama almadım da anca iki kilo verdim 300 verdim 500 aldım ama iki ay öncesine yinede eksideyim bu bir avantajdır ben bundan altı yedi ay önce hiç kilo veremeyeceğimi zannediyodum yeminle sanki hiç 80 kilonun altına inemeyecektim psikolojim bozumluştu aynaya bakmak istemiyodum ama bilmiyorum demekki yinede tam anlamıyla istemiyormuşum istedim oldu ki bence bir kadının istedikten sonra yapmayacağı hiçbişi yok sende yapacaksın canm
Canım şöyle düşün bugün pasta yedim aman daha bozdum dur bunuda yiyeyim bunu da iki gün sonra başlarım deme cansın sonuçta çekiyor insanı canı bişi ye azıcık bak tadına az ye yavaş ye tadını çıkara çıkara ye bolca su iç çok yemiş gibi olursun sonra o günki bir öğünü es geç ben böyle böyle 12 kiloyu vwrdim hemde iki ayda filan gerçi sana diyorum sanki ben iki aydır da çok mu verdim ama almadım da anca iki kilo verdim 300 verdim 500 aldım ama iki ay öncesine yinede eksideyim bu bir avantajdır ben bundan altı yedi ay önce hiç kilo veremeyeceğimi zannediyodum yeminle sanki hiç 80 kilonun altına inemeyecektim psikolojim bozumluştu aynaya bakmak istemiyodum ama bilmiyorum demekki yinede tam anlamıyla istemiyormuşum istedim oldu ki bence bir kadının istedikten sonra yapmayacağı hiçbişi yok sende yapacaksın canm
Ne demek canım benim ben istiyorum hiç bir kadın kilo problemi yaşamasın heleki eşinin yanındaBu arada sağol canım tavsiye ve desteğin için
Hala katılımcı alınıyorsa bende katılmak istiyorum sıkı bir desteğe ihtiyacım var daha önce 14 kilovermiştim aynı güveni kazanmak sıkı bir şekilde başlamak istiyorum
Hoşgeldin aramıza canımYaşımda 28 bu arada
Merhaba canım sen taydinin sayfasına da yazıyorsun değil mi @puantiyeli_kelebek canım boş yerimiz var mıEğer uygunsa ben de katılmak istiyorum
Aramıza hoşgeldin fazla bir kilon yok eski hırs ve azmini yolun kısa olur inşallahBen kendimi biraz anlatmak istiyorum hep şişman bir kızdım hiç ince zayıf olmamıştım ta ki 40 bedenin olmadığını görene kadar düğünüme 2 ay kala hırsla sabırla 70 kilodan 56 ya düşmüştüm gayet sağlıklı beslenerek boyum 1.61 evlendim koruma yapamadan hamile kaldım 63 kiloydum hamile kaldığım Zaman 81 kiloyla doğuma girdim şu an 64 63 arası gidip geliyorum ama daha çok gösteriyorum sanki çok moralim bozuk boyuma çok fazla zaten hedefim 53 olmak aslında bacaklarım incelsin biraz çok kalınlar maalesefelimden ne geliyorsa yapacağım bir ay içinde 5 kilo hedefim düğünümüz var bir sürü ve hep elbise giymem gerekiyor fit ve güzel bir anne olmak istiyorum tabi ki olacağım da
Eğer uygunsa ben de katılmak istiyorum
Günaydın canım güzel bir haftasonu diliyorum sanaGünaydın kızlar Mutlu haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?