Canim benim çok teşekkür ederimAmanın o evi düşünemiyorumsen marifetisin maşallah Emin'im misafirlerin memnun kalmıştır maşallah sana canım daha gelmediler sanırım öğleden sonra gelecekler sabahdan son Ukraynalı grup geldi Ukraynalı sezonu kapandı bende hazırlıklarımı yaptım umarım bereketli geçer şükür Ukraynalı grup güzel çıktı umarım ögrencilerde iyi çıkar benden umarım Anadolu çocuklarıdır büyük şehir çocukları ile uğraşmak istemiyorum
Evet ama orda pek yazılmıyorMerhaba canım sen taydinin sayfasına da yazıyorsun değil mi @puantiyeli_kelebek canım boş yerimiz var mı
Kendinizden bahseder misinizEvet ama orda pek yazılmıyor
Tabii. Boyum 1.68 kilom 65 hedef kilom 57Aramıza hoşgeldin fazla bir kilon yok eski hırs ve azmini yolun kısa olur inşallah
Hoşgeldin Bilgilerini alabilir miyim
Hoşbulduk inşallah çünkü kilo vermem durdu anlamadığım bir şekilde artık bakalım Nasıl olacakAramıza hoşgeldin fazla bir kilon yok eski hırs ve azmini yolun kısa olur inşallah
Hoşgeldin Bilgilerini alabilir miyim
Hoş geldiniz çok kilonuz yokmuş hedef yakınTabii. Boyum 1.68 kilom 65 hedef kilom 57
Rica ederim canım sen 2 çocukla tarhana yapmış insansın maşallah sanaCanim benim çok teşekkür ederim
Ay hadi inşallah bugün bereketli geçsin inşallah
@puantiyeli_kelebekGüncel kilom 63.9 boyum1.61 yaşım 28 bilgilerimi sormuştu bir arkadaş çok mesaj var okuyum derken göremedim tekrar bütün yediklerimi gün sonunda güncel olarak yazacağım şimdi kızımı uyutup temizlik yapıp yemek yapmam lazım kadın olmak zor iş vesselam
Evet Zaten orası taydinin günlüğüEvet ama orda pek yazılmıyor
Onunla ilgisi yoktur vücudun direnmeye geçmiştir normalTabiki bahsederim :) 21 yaşındayım iki buçuk senedir evliyim bir buçuk yaşında da oğlum var. Çalışmıyorum evdeyim. Vermek istediğim kilo bana oğlumdan yadigar ama ben Fit anne olmak istiyorum. Geçen hafta başladım 67 kilo ile 64.7 ye kadar indim. Fakat dikkat etmeme rağmen eksi görmek yerine artı görüyorum tartıda. Moralim bozuluyor. Sizce neden oluyor bu. Antibiyotik kullanıyorum bir ilgisi olabilir mi
Sizinle aynı gibiyiz ya inşallah veririzHoş geldiniz çok kilonuz yokmuş hedef yakın
Yaaa nasıl olacak bu direnme ne zaman biteerOnunla ilgisi yoktur vücudun direnmeye geçmiştir normal
Senin vücuduna bağlı pes etmeden devam edersen kırarsın merak etmeSizinle aynı gibiyiz ya inşallah veririz
Yaaa nasıl olacak bu direnme ne zaman biteer
Güzel canım menun afiyet olsunSabah 10:00 bir nescafe
Öğlen 12:30 bir patatesli patila(gözleme) 3 tane yaptak sarma bir domates
14:00 bir profitrol ( ne yazık ki)
Akşam 18:00 bir küçük tabak bulgur pilavı ve sos
Evet canım işte bu sensin sen busun dukanci kız böyle beslenerek çok güzel kilolar vereceksinIyi geceler kizlar eve geldigimde uyumusum simdi yeni kendime Geldiler menu yazayim
Sabah
Ton balikli omlet
Peynir
Dukan ekmek
Kivircik
Ogle
Karnabahar kisiri
Yogurt
Aksam
Tavuk
Haslama et
Salata
2 ltsu
Ara
1 avuc kuruyemis
Gitti canım annem 2 gün kaldı kayinvalidem yani teyzem. annemin ablasiydi onun kırkı için geldi gitti tekrar dandidemdefne canım Allah kabul etsin hayrınızı annen gelmiş gözünaydın bol bol zaman geçir annenle umarım eşinle aranız düzelmiştir
Yap bakalım canım bende iyi görünce ayran çorbası yapacağım 2 günlük 2 kilo verdiriyor bu sayede 60 olacağımbu orucu yaparken açlık kan şekeriniz insülin değeriniz 6.5 altında olmalı benim şuan 5 kızlar pazar 20.00 başlayıp salı günü 08.00-11.00 arası bozucam bir grup var facebook orada grup olarak yapıyoruz
hosgeldin aramızaGüncel kilom 63.9 boyum1.61 yaşım 28 bilgilerimi sormuştu bir arkadaş çok mesaj var okuyum derken göremedim tekrar bütün yediklerimi gün sonunda güncel olarak yazacağım şimdi kızımı uyutup temizlik yapıp yemek yapmam lazım kadın olmak zor iş vesselam
Hoşgeldin aramıza 1 hafta olmuş başlayalı güzel kilo vermissin diyetine devam et hergün tartiya çıkma gider kilolar kilomuzda yakin bu aradaTabiki bahsederim :) 21 yaşındayım iki buçuk senedir evliyim bir buçuk yaşında da oğlum var. Çalışmıyorum evdeyim. Vermek istediğim kilo bana oğlumdan yadigar ama ben Fit anne olmak istiyorum. Geçen hafta başladım 67 kilo ile 64.7 ye kadar indim. Fakat dikkat etmeme rağmen eksi görmek yerine artı görüyorum tartıda. Moralim bozuluyor. Sizce neden oluyor bu. Antibiyotik kullanıyorum bir ilgisi olabilir mi
Tamam pes etmicem inşallah bu direnci kıracağımSenin vücuduna bağlı pes etmeden devam edersen kırarsın merak etme
Hoşbulduuk sen 5 kilo vermişsin bile maşallah. Bu arada sizlerin yaşları kaçGüzel canım menun afiyet olsun
Evet canım işte bu sensin sen busun dukanci kız böyle beslenerek çok güzel kilolar vereceksin
Gitti canım annem 2 gün kaldı kayinvalidem yani teyzem. annemin ablasiydi onun kırkı için geldi gitti tekrar dan
Yap bakalım canım bende iyi görünce ayran çorbası yapacağım 2 günlük 2 kilo verdiriyor bu sayede 60 olacağım
hosgeldin aramıza
Hoşgeldin aramıza 1 hafta olmuş başlayalı güzel kilo vermissin diyetine devam et hergün tartiya çıkma gider kilolar kilomuzda yakin bu arada
Ins canım hemen canını sıkma lütfenRica ederim canım sen 2 çocukla tarhana yapmış insansın maşallah sanaşimdi haber geldi of kızlar grup iptal olmuş hayırlısı artık sabahdan bereketli geçti umarım akşama kadar bereketli geçer
Ben yasliykm 30 yaşındayımHoşbulduuk sen 5 kilo vermişsin bile maşallah. Bu arada sizlerin yaşları kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?