Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim benim çok teşekkür ederim
Ay hadi inşallah bugün bereketli geçsin inşallah

Canim benim çok teşekkür ederim
Ay hadi inşallah bugün bereketli geçsin inşallah
Rica ederim canım sen 2 çocukla tarhana yapmış insansın maşallah sana şimdi haber geldi of kızlar grup iptal olmuş hayırlısı artık sabahdan bereketli geçti umarım akşama kadar bereketli geçer

Tabiki bahsederim :) 21 yaşındayım iki buçuk senedir evliyim bir buçuk yaşında da oğlum var. Çalışmıyorum evdeyim. Vermek istediğim kilo bana oğlumdan yadigar ama ben Fit anne olmak istiyorum. Geçen hafta başladım 67 kilo ile 64.7 ye kadar indim. Fakat dikkat etmeme rağmen eksi görmek yerine artı görüyorum tartıda. Moralim bozuluyor. Sizce neden oluyor bu. Antibiyotik kullanıyorum bir ilgisi olabilir mi

Onunla ilgisi yoktur vücudun direnmeye geçmiştir normal

Sabah 10:00 bir nescafe
Öğlen 12:30 bir patatesli patila(gözleme) 3 tane yaptak sarma bir domates
14:00 bir profitrol ( ne yazık ki)
Akşam 18:00 bir küçük tabak bulgur pilavı ve sos
Güzel canım menun afiyet olsun
Iyi geceler kizlar eve geldigimde uyumusum simdi yeni kendime Geldiler menu yazayim

Sabah
Ton balikli omlet
Peynir
Dukan ekmek
Kivircik

Ogle
Karnabahar kisiri
Yogurt

Aksam
Tavuk
Haslama et
Salata

2 ltsu

Ara
1 avuc kuruyemis
Evet canım işte bu sensin sen busun dukanci kız böyle beslenerek çok güzel kilolar vereceksin
didemdefne canım Allah kabul etsin hayrınızı annen gelmiş gözünaydın bol bol zaman geçir annenle umarım eşinle aranız düzelmiştir
Gitti canım annem 2 gün kaldı kayinvalidem yani teyzem. annemin ablasiydi onun kırkı için geldi gitti tekrar dan
bu orucu yaparken açlık kan şekeriniz insülin değeriniz 6.5 altında olmalı benim şuan 5 kızlar pazar 20.00 başlayıp salı günü 08.00-11.00 arası bozucam bir grup var facebook orada grup olarak yapıyoruz
Yap bakalım canım bende iyi görünce ayran çorbası yapacağım 2 günlük 2 kilo verdiriyor bu sayede 60 olacağım
hosgeldin aramıza

Hoşgeldin aramıza 1 hafta olmuş başlayalı güzel kilo vermissin diyetine devam et hergün tartiya çıkma gider kilolar kilomuzda yakin bu arada

Hoşbulduuk sen 5 kilo vermişsin bile maşallah. Bu arada sizlerin yaşları kaç

Rica ederim canım sen 2 çocukla tarhana yapmış insansın maşallah sana şimdi haber geldi of kızlar grup iptal olmuş hayırlısı artık sabahdan bereketli geçti umarım akşama kadar bereketli geçer
Ins canım hemen canını sıkma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…