Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar pazar günü saat 20.00 itibaren 36 saat süren sıvı orucu yapıcam bu konuda daha önce rahmetli Prof.ahmet Aydın'ın makalesi vardı geçenlerde Japon bilim adamı ödül aldı bu bir detox değildir dikkatinizi çekerim ikinci beyin ve hücre yenilenmesi için yapılan bir oruç sıvı serbest şekersiz olmak kaydı ile çok rahatsız olursam avakodo kabuğu /limon kabuğu tüketeceğim

bu orucu yaparken açlık kan şekeriniz insülin değeriniz 6.5 altında olmalı benim şuan 5 kızlar pazar 20.00 başlayıp salı günü 08.00-11.00 arası bozucam bir grup var facebook orada grup olarak yapıyoruz

Canim o kadar yorucuyduki .. 6 tane 1_5 yaş arası çocuk ve 7 yetişkin ama güzel agirladigimi düşünüyorum
Sen ne yaptın öğrenci grupları geldi mi
Amanın o evi düşünemiyorum sen marifetisin maşallah Emin'im misafirlerin memnun kalmıştır maşallah sana canım daha gelmediler sanırım öğleden sonra gelecekler sabahdan son Ukraynalı grup geldi Ukraynalı sezonu kapandı bende hazırlıklarımı yaptım umarım bereketli geçer şükür Ukraynalı grup güzel çıktı umarım ögrencilerde iyi çıkar benden umarım Anadolu çocuklarıdır büyük şehir çocukları ile uğraşmak istemiyorum

Çünkü canım spor yapmıyorsun ben bu halim ile senden zayıfım ve 38 beden giyiyorum alt beden olarak üstüm 36 beden hep diyorum sana spor spor spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…