Amin canım hepimize inşallah güzel ve sağlıklı Birgün olurGünaydın canım güzel bir haftasonu diliyorum sana
Kızlar bugün annemler yufka yapacaklar bende bol pırasalı peynirli börek istedim akşama onu yemeyi düşünüyorum Zaten reglimde geldi
Merhaba canım sen taydinin sayfasına da yazıyorsun değil mi @puantiyeli_kelebek canım boş yerimiz var mı
Sağol canım yarın kaldığım yerden devamAfiyet olsun şimdiden canım
Birde pazar gününden başlayıp 36 saat şifa orucu tutacağım sadece sıvı alacağım canım biliyorsundur EminimEminim canım
Canim o kadar yorucuyduki .. 6 tane 1_5 yaş arası çocuktevafuk55 canım nasıl geçti misafir günün
Amanın o evi düşünemiyorumCanim o kadar yorucuyduki .. 6 tane 1_5 yaş arası çocukve 7 yetişkin ama güzel agirladigimi düşünüyorum
Sen ne yaptın öğrenci grupları geldi mi
Çünkü canım spor yapmıyorsun ben bu halim ile senden zayıfım ve 38 beden giyiyorum alt beden olarak üstüm 36 beden hep diyorum sana spor spor sporUzuntu stres yorgunluktan 3 gündür çok yediminş bugün temiz bi sayfayla başlıyorum kim beni görse ya kilolu buluyor yada kilo almissin diyor çok siniri m bozuldu halbuki hep 70 kiloyu m hatta 4 kiloya yakın verdim yinede her gören diyo kilo almissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?