Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Aradaki kaçamak lar yüzünden mi gitmiyor bu kilolar :)
Yaa ben hergün tartılmazsam moralimi bozmayıp kaçamak yapabilrm korkusuna hergün tartılıyorm maalesef
Veya 100 gram bile bi kaybım olsa o bile mutlu ediyor doğru yoldayım diyorum.
Benim amacım birazda hep böyle beslenmek yani bi sürekliğine ekmeyi plavı veya sağlıksız şeyleri bırakmak değil, ömrüm boyunca yememek. Zaten gebelik düşündüğüm için, kilo almamak adına hep öyle beslenmem lazım. O yüzden kaçamak olayındada kendimi çok sıkmamaya çalışıyorum her şeyden yiyip cıvıtmadan yemek istiyorum..

Burdan gonderiyim ben Turkiye hastasi Koreli bi kiz var=) Turk'le evlenip Turkiye'ye yerlesicem diye tutturmus, ajan oldugundan supheleniyoruz
Gerçekten kız o benden alışveriş yapmaz benim çevremde de Türk ile evlenen Rus ve Taylandlı arkadaşlarım var gönderde sinerji oluşsun burada biz Türkiye'den Nasıl kaçarız diyoruz heleki bu Zaman'da oda buraya mı gelicekmiş bence asla öyle bir hata yapmasın

Afiyet olsun Can'ım patatesi götürmüşsün

Bence de ya laf olsun diye soyluyodur herhalde... Gerci 1 sene degisim programiyla Turkiye'de okumus falan ama. Mis gibi Amerikan vatandasi (Kore asilli) napcak dimi Turkiye'ye yerlesip, tatile gitsin iste

Bence de ya laf olsun diye soyluyodur herhalde... Gerci 1 sene degisim programiyla Turkiye'de okumus falan ama. Mis gibi Amerikan vatandasi (Kore asilli) napcak dimi Turkiye'ye yerlesip, tatile gitsin iste
Kesinlikle Can'ım artık burada yaşanmaz hayat pahalı can güvenliğimiz yok yediklerimiz gıda içtiğimiz sıvılarda bile sağlıksız maddeler var bence o şirinlik yapıyor aklınca sende en iyisini yapmışsın buralara gelme

Tamam tamam sustum=) ama simdi baktim internetten, patatesi dilimleyip 2 saat sirkede bekleterek yapmis evde yapanlar, yani ben soyliyim de sen yaparsin yapmazsin
ay yaparım evde yaptığımızın o kadar zararı olmaz.deneyeceğim sirkeli sana da yazarım,azıcık isteğimizi bastırsın
ama bu hafta daha yeni yaptım patates,2 hafta sonra falan ancak yaparım

Evin her yerini yuruyerek dolaniyorum deli gibi
canım o da olur bence,ama leslie falan yaparsan sanki daha etkili olur gibi geldi
Cok gecmis olsun canim dis damak amaliyati olan biri olarak o acinin en büyüğünu cektim ALLAHIM sifa versin bitanem
teşekkür ederim canım,sana da çok geçmiş olsun 1-2 hafta bunun acısı olacak artık,dikişler vs
Evet sütle iciliyor aromali bir icecek tatli ihtiyacini gideriyor
ben de alıp badem sütüyle deneyeyim o zaman sağ ol canım
Kizlar bende kansızlık ve demir eksikliği var kilo aldirmayacak ve bunyemi sarmayacak neler yiyebilrim
canım bol bol koyu yeşil yapraklı sebzeler eğer eksikliğin varsa çok 2 ayda bir tahlillerini mutlaka yaptır,kendini kontrol ettir.
Bense b12 eksikligi kansizlik demir eksiligi var sebze ve protein öneriyorlar canim
ben b12 takviyesi alıyorum sadece,solgar'ın dil altı b12'si.

zaten doğrusu bu canım ama hemen kilo vermeyi bekleme,her gün ya da. tartıda + çıkarsın ama aslında veriyorsundur.
Balım aferin sana tek çalma ile uyandın
evet çünkü geceden kendimi hazırladım kalkmazsam Miyav_su 'nun çenesine düşerim eyvah eyvah dedim
Afiyet olsun Can'ım patatesi götürmüşsün
yumuşak bir şeyler yiyeyim dedim malum diş ağrısı ama götürdüm evet şimdi yalan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…