Aradaki kaçamak lar yüzünden mi gitmiyor bu kilolar :)canım bence sen birazcık acelecisin
her gün tartılma öncelikle ilk iş bunu yap,sonra da şok diyeti bırak :) bak o zaman olacak görürsün! hep sağlıklı beslen ve forumda aldığımız bir karar var sıfır kaçamak diye.ona uy tamamsın.
Balım aferin sana tek çalma ile uyandınayy ben bu saatlere kaldım daMiyav_su beni sabahın köründe kaldıracak neyse 1 güncük uykusuz kalayım da erken yatayım artık aklım başıma gelsin
Gerçekten kız o benden alışveriş yapmazBurdan gonderiyim ben Turkiye hastasi Koreli bi kiz var=) Turk'le evlenip Turkiye'ye yerlesicem diye tutturmus, ajan oldugundan supheleniyoruz
Afiyet olsun Can'ım patatesi götürmüşsün-bugünkü menüm-
11.30: 1 büyük muz,5 tane çiğ badem
13.00: 2 kase nohutlu,ekşili pancar çorbası
15.30: 2 tabak fırında baharatlı patates
18.00: 1 kase sarı kiraz
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında tempolu yürüme (45+80 dk) : 125 dk
Çok iyi geçtii canıımNasıl geçti Can'ım arkadaşların ile
Annem pazara gitmeden bir sürü çeşit sebze ve meyve söylüyorumTamam fistigim yarin pazara gidiyorum butun sebzeler dolabimda olcak
Ne güzel arkadaşlar insanı Mutlu ediyor akşamda toplamışsın ne güzelÇok iyi geçtii canıımÇok iyi geldii Ama diyet konusunda çok iyi geçmedi de akşama topladım
Bence de ya laf olsun diye soyluyodur herhalde... Gerci 1 sene degisim programiyla Turkiye'de okumus falan ama. Mis gibi Amerikan vatandasi (Kore asilli) napcak dimi Turkiye'ye yerlesip, tatile gitsin isteGerçekten kız o benden alışveriş yapmazbenim çevremde de Türk ile evlenen Rus ve Taylandlı arkadaşlarım var gönderde sinerji oluşsun burada biz Türkiye'den Nasıl kaçarız diyoruz heleki bu Zaman'da oda buraya mı gelicekmiş bence asla öyle bir hata yapmasın
Kesinlikle Can'ım artık burada yaşanmaz hayat pahalı can güvenliğimiz yok yediklerimiz gıda içtiğimiz sıvılarda bile sağlıksız maddeler var bence o şirinlik yapıyor aklınca sende en iyisini yapmışsın buralara gelmeBence de ya laf olsun diye soyluyodur herhalde... Gerci 1 sene degisim programiyla Turkiye'de okumus falan ama. Mis gibi Amerikan vatandasi (Kore asilli) napcak dimi Turkiye'ye yerlesip, tatile gitsin iste
Bak sen ağzının tadını biliyon seni gidi sebzeleride gönlün razı olmasın csnım onlarıda tüket
Evet öyle canıım okul kapandığından beri görüşmemiştik 1 aydır iyi olduNe güzel arkadaşlar insanı Mutlu ediyor akşamda toplamışsın ne güzel
ay yaparım evde yaptığımızın o kadar zararı olmaz.deneyeceğim sirkeli sana da yazarım,azıcık isteğimizi bastırsınTamam tamam sustum=) ama simdi baktim internetten, patatesi dilimleyip 2 saat sirkede bekleterek yapmis evde yapanlar, yani ben soyliyim de sen yaparsin yapmazsin
Ara öğün leri nasıl ayarlamaliyim
canım o da olur bence,ama leslie falan yaparsan sanki daha etkili olur gibi geldiEvin her yerini yuruyerek dolaniyorum deli gibi
teşekkür ederim canım,sana da çok geçmiş olsunCok gecmis olsun canim dis damak amaliyati olan biri olarak o acinin en büyüğünu cektim ALLAHIM sifa versin bitanem
ben de alıp badem sütüyle deneyeyim o zaman sağ ol canımEvet sütle iciliyor aromali bir icecek tatli ihtiyacini gideriyor
canım bol bol koyu yeşil yapraklı sebzelerKizlar bende kansızlık ve demir eksikliği var kilo aldirmayacak ve bunyemi sarmayacak neler yiyebilrim
ben b12 takviyesi alıyorum sadece,solgar'ın dil altı b12'si.Bense b12 eksikligi kansizlik demir eksiligi varsebze ve protein öneriyorlar canim
Başka birsey yemetecek misin bütün günBugun 30 dk eliptik 40 dk da agirlik calismasi yaptim, yarin gene yuruyemicem=) spordan once de 1 kayisi 2 kiraz yedim, 1300 kaloriyle kapattim gunu.
zaten doğrusu bu canım ama hemen kilo vermeyi bekleme,her gün ya da. tartıda + çıkarsın ama aslında veriyorsundur.Aradaki kaçamak lar yüzünden mi gitmiyor bu kilolar :)
Yaa ben hergün tartılmazsam moralimi bozmayıp kaçamak yapabilrm korkusuna hergün tartılıyorm maalesef
Veya 100 gram bile bi kaybım olsa o bile mutlu ediyor doğru yoldayım diyorum.
Benim amacım birazda hep böyle beslenmek yani bi sürekliğine ekmeyi plavı veya sağlıksız şeyleri bırakmak değil, ömrüm boyunca yememek. Zaten gebelik düşündüğüm için, kilo almamak adına hep öyle beslenmem lazım. O yüzden kaçamak olayındada kendimi çok sıkmamaya çalışıyorum her şeyden yiyip cıvıtmadan yemek istiyorum..
evet çünkü geceden kendimi hazırladım kalkmazsamBalım aferin sana tek çalma ile uyandın
yumuşak bir şeyler yiyeyim dedim malum diş ağrısı ama götürdüm evet şimdi yalan değilAfiyet olsun Can'ım patatesi götürmüşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?