O günlerde gelecek canım merak etme ben inanıyorum rabbim yeterki sağlık versin o yoksa İnan hiçbirşeyin önemi Yok bu aralar bende düşünmüyorum senin dediğin gibi eşim olmayınca sanırım bunalıma girdim birde işlerin olmaması tetikledi bazı şeyleri şükür atlatacağıma inanıyorum ben neleri atlatmadım da bunu mu geçemeyeceğim sende öyle bak ne güzel övgüler almışsın maşallah nazar değmesinSağol canım senin gibi 36 beden değiliz ama halenhalen 42 giyiyorum evet durmak yok
Hym tamam iyiymiş bizim takım ya havada karada ezer geçeriz alimallah evet bu övgüler moral oldu akşam yemek yemeyeyim dedim ama başaramadım ya üzgünüm
Ya anlamıyorum boyumuz aynı kilo n benden fazla ben niye 46 beden giyiyorum yaSağol canım senin gibi 36 beden değiliz ama halenhalen 42 giyiyorum evet durmak yok
Afiyet olsun canım akşam yemeği süperMenum saat 12 de 2 dilim k.ekmek azcik tahin pekmez peynir Sucuklu yumurta biraz fındık ezmesi akşam 5.30da yarım kase kuru fasulye yarım kase cacık ve bolca turşu
Senin vücudun sıkı değil canım o yüzden sen bekarken hiç çalıştın mı mesela ben 12 yaşımda tekstil ,gıda fabrikalarında çalıştım yaz ayları ve 15 tatillerde malzeme taşırdım yada ütü yaptım öyle çeşitli işler sonra okul döneminde halk oyunları ve dans ekibine girdim belki de onlarda etkilidirYa anlamıyorum boyumuz aynı kilo n benden fazla ben niye 46 beden giyiyorum yabu vucudumu anlamadim gitti
Gezmen olmasaymış iyimiş aslında menün afiyet olsunSabah 10:00 nescafe
11:00 tost ekmeği ile bir tost domates çay iki çatal pat kızartması
Gezmedeydim 14:30 bir kase pat salatası bol sebzeliydi yarım poğça bir dilim bisküvili pastaydı küçücük yedim iki bardak çay
Akşam 19:00 çocuklara karnı yarıkla pilav yedirirken biraz yedim ne az ne çok diyebilirim afiyet olsun herkese çarşambadan beri tartılmıyorum bu hafta dur bakalım dayanabilecek miyim
Gerçekten mi 46 allah alla valla ben 46 bedeni 85 kiloyken giyiniyordum ben de buara spor yapmıyorum aslında ama garip gerçektenYa anlamıyorum boyumuz aynı kilo n benden fazla ben niye 46 beden giyiyorum yabu vucudumu anlamadim gitti
Kepek unu ile yapıyorlar canımAfiyet olsun canım güzel ..ama bu dukan ekmek ne onu hiç gormedimde
Sen gençliğinde çalıştın mı hiç canımGerçekten mi 46 allah alla valla ben 46 bedeni 85 kiloyken giyiniyordum ben de buara spor yapmıyorum aslında ama garip gerçekten
Aynen canım ama çalışıyorum diye malum bazen hafta sonu gezmeleri oluyor çocuk görmeye gitmiştim yarında başka bir komşuya ev görmesine gidecem aslında akşam yemiyeyim dedim de çocuklara yedirirken canım çekti yedim vallaGezmen olmasaymış iyimiş aslında menün afiyet olsun
Yaşlandık mı yaniSen gençliğinde çalıştın mı hiç canım
Doğrudur yarın kahvaltıyı sıkı yap gündüz oraya gidince fazla yemezsin olmaz mı artık Benin etrafımdaki insanlar alıştılar ye diye ısrar etmiyorlar yanlız bende bugün kaçırdım börek FaslınıAynen canım ama çalışıyorum diye malum bazen hafta sonu gezmeleri oluyor çocuk görmeye gitmiştim yarında başka bir komşuya ev görmesine gidecem aslında akşam yemiyeyim dedim de çocuklara yedirirken canım çekti yedim valla
Yok kızYaşlandık mı yani( halen genciz kız :)) evet ben çalıştım ama çok fazla hareketli işlerde değil yerel radyoda dj lik yaptım bir yıl onun dışında süper markette kasaya bakmıştım bir dört günde mağazada tezgahtarlık yapmıştım :)
Aslında öğlen fazla yemedim canım herkes tabağını bitirdi ben yarısını yedim ama akşam yemeyerek dengeleyebilirdim yarınki gezmede faxla bişi yapacağını sanmıyorum zaten benim için iyi olurDoğrudur yarın kahvaltıyı sıkı yap gündüz oraya gidince fazla yemezsin olmaz mı artık Benin etrafımdaki insanlar alıştılar ye diye ısrar etmiyorlar yanlız bende bugün kaçırdım börek Faslını
Bende merak ediyorum ama 36 saat çok gibi geldi ama sağlığına dikkat et canmYarından itibaren şifa orucu tutacam bakalım nasıl geçecek kızlar çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?