Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gülme kız adam terk ederdi beni Zaten diyor pis kokuyorsundur diye parfüm ,depodorant onlarda yasak bildiğiniz kokuyorum ya hergün çamaşır ve kıyafet değiştiriyorum ama banyosuzda of çok zor şimdi eve geldim en fazla 5 dk içinde bitirmem lazım duşu

Sağol canım senin gibi 36 beden değiliz ama halen halen 42 giyiyorum evet durmak yok
O günlerde gelecek canım merak etme ben inanıyorum rabbim yeterki sağlık versin o yoksa İnan hiçbirşeyin önemi Yok bu aralar bende düşünmüyorum senin dediğin gibi eşim olmayınca sanırım bunalıma girdim birde işlerin olmaması tetikledi bazı şeyleri şükür atlatacağıma inanıyorum ben neleri atlatmadım da bunu mu geçemeyeceğim sende öyle bak ne güzel övgüler almışsın maşallah nazar değmesin

Son düzenleme:
Sabah 10:00 nescafe
11:00 tost ekmeği ile bir tost domates çay iki çatal pat kızartması
Gezmedeydim 14:30 bir kase pat salatası bol sebzeliydi yarım poğça bir dilim bisküvili pastaydı küçücük yedim iki bardak çay
Akşam 19:00 çocuklara karnı yarıkla pilav yedirirken biraz yedim ne az ne çok diyebilirim afiyet olsun herkese çarşambadan beri tartılmıyorum bu hafta dur bakalım dayanabilecek miyim

Ya anlamıyorum boyumuz aynı kilo n benden fazla ben niye 46 beden giyiyorum ya bu vucudumu anlamadim gitti
Senin vücudun sıkı değil canım o yüzden sen bekarken hiç çalıştın mı mesela ben 12 yaşımda tekstil ,gıda fabrikalarında çalıştım yaz ayları ve 15 tatillerde malzeme taşırdım yada ütü yaptım öyle çeşitli işler sonra okul döneminde halk oyunları ve dans ekibine girdim belki de onlarda etkilidir

Gezmen olmasaymış iyimiş aslında menün afiyet olsun

Gezmen olmasaymış iyimiş aslında menün afiyet olsun
Aynen canım ama çalışıyorum diye malum bazen hafta sonu gezmeleri oluyor çocuk görmeye gitmiştim yarında başka bir komşuya ev görmesine gidecem aslında akşam yemiyeyim dedim de çocuklara yedirirken canım çekti yedim valla

Sen gençliğinde çalıştın mı hiç canım
Yaşlandık mı yani ( halen genciz kız :)) evet ben çalıştım ama çok fazla hareketli işlerde değil yerel radyoda dj lik yaptım bir yıl onun dışında süper markette kasaya bakmıştım bir dört günde mağazada tezgahtarlık yapmıştım :)

Doğrudur yarın kahvaltıyı sıkı yap gündüz oraya gidince fazla yemezsin olmaz mı artık Benin etrafımdaki insanlar alıştılar ye diye ısrar etmiyorlar yanlız bende bugün kaçırdım börek Faslını

Yok kız bekarlıkta ben çok hareketli işler yaptım dışarda üniversiteyi okurken staj zorunluluğu vardı otelcilik okudum ve eniştem benim çalıştığım otelde müdürdü ve ben 3 ay tuvalet temizledim günde 30 oda yaptım a-z hergün cam ,tuvalet süpürge toz alma duşakabini yıkama çarşaf değiştirme ve o zamanda çok sıkılaşmıştım ondan önce tekstillerde ayakcı idim çok hareketli idim belki de onların artısı bana benim ablamda 65 kg fakat 40 beden giyiyor

Aslında öğlen fazla yemedim canım herkes tabağını bitirdi ben yarısını yedim ama akşam yemeyerek dengeleyebilirdim yarınki gezmede faxla bişi yapacağını sanmıyorum zaten benim için iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…