- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Senin durum abartı canım zaten sen kiloluyken kaç bedendin pekiYok kızbekarlıkta ben çok hareketli işler yaptım dışarda üniversiteyi okurken staj zorunluluğu vardı otelcilik okudum ve eniştem benim çalıştığım otelde müdürdü ve ben 3 ay tuvalet temizledim günde 30 oda yaptım a-z hergün cam ,tuvalet süpürge toz alma duşakabini yıkama çarşaf değiştirme ve o zamanda çok sıkılaşmıştım ondan önce tekstillerde ayakcı idim çok hareketli idim belki de onların artısı bana benim ablamda 65 kg fakat 40 beden giyiyor
Ohh mis afiyet olsun canimKızlar bugün annemler yufka yapacaklar bende bol pırasalı peynirli börek istedim akşama onu yemeyi düşünüyorum Zaten reglimde geldi
Yok kuzum öğleden sonra tatil olduğu için yetiştiremedim inşallah pazartesi bitiririmkulkedisi30 ay sonu olduğu için çok yoğundun umarım işlerini bitirmişsindir canım
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin der başarılar dilerim
Hadi bakalım hayirli olsun canimSağol canım yarından sonra şifa orucum var 36 saat sürecek umarım şifa olur mide kanserinden kurtulan Bile varmış bakalım bu ikinci yapamam olucak ilki 11 saat sürmüştü
Oh ne güzel sevindirik olmuşsundur.Bayağ bir konuşmuşsunuz anca bitti bugün kayınvalidemlerin orada bir komşuya gittim bekarken giydiğim eteklerimi deneyeyim dedim hepsi oldu çok mutlu oldum gittim gezmeye herkes çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dediler bugün değmeyin keyfime :) tabiki çok zayıf değilim ama dediğim gibi hiç birzamn zaten çok zayıf olmadım zaten neyse zuzular olarak durmak yok yola dewam sloganıyla devam kızlar buarada bizim takım da kimler var @puantiyeli_kelebek sen ben @tevafuk55 başka kim var ki
Adiyet olsun canimmenü
Omlet
7 zeytin
Peynir
Öğle
Dukan ekmek
Tonbalıklı omlet
Peynir
Acı sos
Ara
Badem ki bu normalde olmamalı
Akşam
Balık ızgara
2 lt su
Afiyet olsun canimSabah 10:00 nescafe
11:00 tost ekmeği ile bir tost domates çay iki çatal pat kızartması
Gezmedeydim 14:30 bir kase pat salatası bol sebzeliydi yarım poğça bir dilim bisküvili pastaydı küçücük yedim iki bardak çay
Akşam 19:00 çocuklara karnı yarıkla pilav yedirirken biraz yedim ne az ne çok diyebilirim afiyet olsun herkese çarşambadan beri tartılmıyorum bu hafta dur bakalım dayanabilecek miyim
Afiyet olsun canimBenim menüm kahvaltıda kk Karatay , akşam börek ve acı soslu turşu ve ayran
Bende merak ediyorum canım sonucuYarından itibaren şifa orucu tutacam bakalım nasıl geçecek kızlar çok merak ediyorum
Sağlık için tutacağım bakalım dayanamazsam bozarım daha önce 11 saat tuttum bakalımşifa için Zaten kitabımınıda sipariş edeceğimBende merak ediyorum ama 36 saat çok gibi geldi ama sağlığına dikkat et canm
56 beden canım kocaman göbeğim vardıSenin durum abartı canım zaten sen kiloluyken kaç bedendin peki
Sağol canım nerelerdeydin senOhh mis afiyet olsun canim
Yok kuzum öğleden sonra tatil olduğu için yetiştiremedim inşallah pazartesi bitiririm
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin der başarılar dilerim
Hadi bakalım hayirli olsun canim
Oh ne güzel sevindirik olmuşsundur.
Adiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Bende merak ediyorum canım sonucu
Afiyet olsun canım benimDünkü menum Sabah bir açma
Öğlen 3 etli dolma yoğurt
Ara kuruyemis
Aksam tavada sucuklu yumurta 2 dilim ekmek iki lokma kaymak bal
Bugün
SABAH yumurtalı ekmek süt
ARA kuruyemis
Ogle bir dilim kek bir bardak meyve suyu
Aksam 10 etli yaprak sarma yogurt
Haftasonları çok giremiyorum biliyorsun evin işi hiç bitmiyor cocuklarda bi yandanSağol canım nerelerdeydin sen
Of of bende aynıyım yemem aynıda sporu bıraktım bende havalar etkiledi galiba canım ya ne oldu böyle Şen'de şu vitaminlerine baktır canım olmazsa takviye al ne desem şimdi bilemedim ya ofMiyav_su
Beni ıslak sopayla döven yeridir. Hiç dikkat etmemeye başladım kaç gündür. bu 3 gün daha dikkat etmesem çarşamba hapı yutarım.
Beynim diyoki 64leri gördün verme artık ye gitsin.
Yedikten sonra bir pişmanlık düşüyor içime ama ertesi günde ayni geçiyor. eski azmini istiyorum ben ya
Sağol canm benimAfiyet olsun canım benim
Doğru canım umutmuşum kusura bakma yarın yat dinlen keyfine bak hiçbirşey senden önemli değil bunu unutmaHaftasonları çok giremiyorum biliyorsun evin işi hiç bitmiyor cocuklarda bi yandan
Baktırdım ya canım hepsi iyi çıktı. benimki Vitamin den değil ya beynim oyun oynuyor bana nefsime yeniliyorum.Of of bende aynıyım yemem aynıda sporu bıraktım bende havalar etkiledi galiba canım ya ne oldu böyle Şen'de şu vitaminlerine baktır canım olmazsa takviye al ne desem şimdi bilemedim ya of
Kesinlikle öyle o zaman beynini dinleme sen birde Çarşamba'ları çoşuyorsun resmen artık durBaktırdım ya canım hepsi iyi çıktı. benimki Vitamin den değil ya beynim oyun oynuyor bana nefsime yeniliyorum.
Sağol canımsınDoğru canım umutmuşum kusura bakma yarın yat dinlen keyfine bak hiçbirşey senden önemli değil bunu unutma
Bu hafta çarşambadan beri coşmuş durumdayım. durduramıyorum kendimiKesinlikle öyle o zaman beynini dinleme sen birde Çarşamba'ları çoşuyorsun resmen artık dur
Ay ne güzel git annenlerde kafanı dağıt bende yarın dükkan çıkışı avm gideyim gidiyorum gezeyim dolaşayım sıkıldım ptesi itibaren spor gideceğim inşallahSağol canımsın
Dün biraz pilates yaptım şimdide lesli yle başlar platesle bitiririm artik.
Yarında anneme gidicem ohh koca gün benim
İnşallah canım evet sana tartıdaki rakamı görmek yaramıyor onları bak sende olmaz mı tartıdaki rakamı unutBu hafta çarşambadan beri coşmuş durumdayım. durduramıyorum kendimi
Facede bi resim gördüm bugün 34 kadının zqyifladiktan önceki ve sonraki görüntüleri. kizdim kendime ne yapıyorum diye. umarım önümüzdeki üç gün bu resimleri düşünür yeme işini keserim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?