Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Senin durum abartı canım zaten sen kiloluyken kaç bedendin peki

Kızlar bugün annemler yufka yapacaklar bende bol pırasalı peynirli börek istedim akşama onu yemeyi düşünüyorum Zaten reglimde geldi
Ohh mis afiyet olsun canim

kulkedisi30 ay sonu olduğu için çok yoğundun umarım işlerini bitirmişsindir canım
Yok kuzum öğleden sonra tatil olduğu için yetiştiremedim inşallah pazartesi bitiririm

Yeni kan geldi bize kulkedisi30 kaptan-ı Derya
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin der başarılar dilerim

Sağol canım yarından sonra şifa orucum var 36 saat sürecek umarım şifa olur mide kanserinden kurtulan Bile varmış bakalım bu ikinci yapamam olucak ilki 11 saat sürmüştü
Hadi bakalım hayirli olsun canim
Oh ne güzel sevindirik olmuşsundur.
menü
Omlet
7 zeytin
Peynir

Öğle
Dukan ekmek
Tonbalıklı omlet
Peynir
Acı sos

Ara
Badem ki bu normalde olmamalı

Akşam
Balık ızgara
2 lt su
Adiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Benim menüm kahvaltıda kk Karatay , akşam börek ve acı soslu turşu ve ayran
Afiyet olsun canim
Yarından itibaren şifa orucu tutacam bakalım nasıl geçecek kızlar çok merak ediyorum
Bende merak ediyorum canım sonucu

Selam kızlar
Çoook iş yaptım bugün
Sabahtan akşam için yaprak sardım. kuzulara kek yaptım havuclu incirli findikli cevizli boll vitaminli oldu. vişne suyu yaptım taze taze yiyip icsinler. sonra dolapların içini temizledim birde buzdolabını sildim. temizlik yaptım çoook yorgunum.

Dünkü menum Sabah bir açma
Öğlen 3 etli dolma yoğurt
Ara kuruyemis
Aksam tavada sucuklu yumurta 2 dilim ekmek iki lokma kaymak bal

Bugün
SABAH yumurtalı ekmek süt
ARA kuruyemis
Ogle bir dilim kek bir bardak meyve suyu
Aksam 10 etli yaprak sarma yogurt

Sağol canım nerelerdeydin sen

Miyav_su
Beni ıslak sopayla döven yeridir. Hiç dikkat etmemeye başladım kaç gündür. bu 3 gün daha dikkat etmesem çarşamba hapı yutarım.
Beynim diyoki 64leri gördün verme artık ye gitsin.
Yedikten sonra bir pişmanlık düşüyor içime ama ertesi günde ayni geçiyor. eski azmini istiyorum ben ya

Of of bende aynıyım yemem aynıda sporu bıraktım bende havalar etkiledi galiba canım ya ne oldu böyle Şen'de şu vitaminlerine baktır canım olmazsa takviye al ne desem şimdi bilemedim ya of

Of of bende aynıyım yemem aynıda sporu bıraktım bende havalar etkiledi galiba canım ya ne oldu böyle Şen'de şu vitaminlerine baktır canım olmazsa takviye al ne desem şimdi bilemedim ya of
Baktırdım ya canım hepsi iyi çıktı. benimki Vitamin den değil ya beynim oyun oynuyor bana nefsime yeniliyorum.

Kesinlikle öyle o zaman beynini dinleme sen birde Çarşamba'ları çoşuyorsun resmen artık dur
Bu hafta çarşambadan beri coşmuş durumdayım. durduramıyorum kendimi
Facede bi resim gördüm bugün 34 kadının zqyifladiktan önceki ve sonraki görüntüleri. kizdim kendime ne yapıyorum diye. umarım önümüzdeki üç gün bu resimleri düşünür yeme işini keserim.

Sağol canımsın
Dün biraz pilates yaptım şimdide lesli yle başlar platesle bitiririm artik.
Yarında anneme gidicem ohh koca gün benim
Ay ne güzel git annenlerde kafanı dağıt bende yarın dükkan çıkışı avm gideyim gidiyorum gezeyim dolaşayım sıkıldım ptesi itibaren spor gideceğim inşallah

İnşallah canım evet sana tartıdaki rakamı görmek yaramıyor onları bak sende olmaz mı tartıdaki rakamı unut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…