Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Benimde inanılmaz dökülüyor. evin heryerim saç. supurgenin torbasını boşaltırken gördüğüm sadece saç.

G
Birde benim saçlarımı görsen egzama mahvetti beni sende kontrol ettir canım Allah korusun
Gittim canım hiç bişey demedi drlar. demir eksikliği dediler içtim geçmedi çinko aldım geçmedi. alıştım artık. temizlikci bile bıktı. Her yerden saç çıkıyo diyo

Oh gez valla keşke burada olsa avm. Hiç sosyallik yok burda.
Gezicem aslında sinema düşünüyorum eşim git taksi ile gelirsin diyor bende gece dışarıya çıkmayı sevmiyorum malesef arkadaşlarımda evli ve hepsinin çocuğu var başka planı var şöyle bir tur atayım diyorum kıyafet filan denerim

G

Gittim canım hiç bişey demedi drlar. demir eksikliği dediler içtim geçmedi çinko aldım geçmedi. alıştım artık. temizlikci bile bıktı. Her yerden saç çıkıyo diyo
Cildiye çıksaydın ya saç derini bakardı zeytinyağlı bakım yap canım ya insanın sinirleri bozuluyor sen birde türbanlısın havada almıyor saçın oda etki yapıyordur

Sinemaya gitmeyi özledim. yıllardır gitmiyorum. çocukları goturdugumdede sıkılıyorum. şöyle aksiyon dolu bir film istiyorum.

Cildiye çıksaydın ya saç derini bakardı zeytinyağlı bakım yap canım ya insanın sinirleri bozuluyor sen birde türbanlısın havada almıyor saçın oda etki yapıyordur
Çıktım canım cildiyeye baktı bişey yok dedi bi karışım verdi onla yikadim bi süre düzeldi sonra aynı. dediğin gibi hava almadığına olabilir

Sinemaya gitmeyi özledim. yıllardır gitmiyorum. çocukları goturdugumdede sıkılıyorum. şöyle aksiyon dolu bir film istiyorum.
Ben tom hanks filmini düşünüyorum tom hanks de benim gibi tip 2 diyabet ti ve malesef o kilo vermeyi reddetti ve şuan insülin iğnesi yapıyor kendine bir röportajını okumuştum adamı görünce hep onu hatırlıyorum

Kızlar ancak gelebildim gerçi saat burda erken hala ama yediklerimi yazayım
Sabah:
Bir dilim kepek ekmek kızarmış
Çok çok az bir parça peynir
Bir haşlanmış yumurta
3 tane yeşil zeytin
Ara :
Bir dilim ananas bir yemek kaşığı chai tohumu yapmıştım geceden onunla yedim
İkinci ara:
Bir kuru kayısı günkurusu işte
Akşam:
3 kaşık normal makarna kıymalı sebzeli
2 kaşık yoğurt
2 litre su içtim hala içiyorum yeşil çay içemedim bitmişti alamadım çıkıp spor da yapmayacağım bugün çünkü çok yorgunum ama araya 100 Squat kesin yaparım akşam yemeği olmadı ama bugün temizlikten bişey yapamadım hiç yarın asla böyle olmayacak kaç kalori yediğime de bakacağım yazarım bilen varsa hatta yardım ederse sevinirim

Çıktım canım cildiyeye baktı bişey yok dedi bi karışım verdi onla yikadim bi süre düzeldi sonra aynı. dediğin gibi hava almadığına olabilir
Benim türbanlanan arkadaşlar hep söylerdi kapandık dökülme arttı diye canım size özel şampuanlarda var bir bak birde şampuanın içinde sls gibi maddeler olmasın

Menün gayet güzel canım afiyet olsun

Benim türbanlanan arkadaşlar hep söylerdi kapandık dökülme arttı diye canım size özel şampuanlarda var bir bak birde şampuanın içinde sls gibi maddeler olmasın
Ben her şampuanı kullanamıyorum canım malesef kepeği karşı etkili olması lazım. yoksa kafamda yaralar çıkıyor. Çok enteresan bir kafa derim var . bitkisel kepek karşıtı almıştım hc marka o bile mahvetti beni

Sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…