- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Benimde inanılmaz dökülüyor. evin heryerim saç. supurgenin torbasını boşaltırken gördüğüm sadece saç.@puantiyeli_kelebek canım dediğin gibi yaptım duş alırken Allah razı olsun şükür kesildi başımın ağrısı bende banyoda dökülen saçlarıma takmamaya çalıştım bu sefer 2 kere şampuan yaptım
Birde benim saçlarımı görsen egzama mahvetti beniBenimde inanılmaz dökülüyor. evin heryerim saç. supurgenin torbasını boşaltırken gördüğüm sadece saç.
Oh gez valla keşke burada olsa avm. Hiç sosyallik yok burda.Ay ne güzel git annenlerde kafanı dağıt bende yarın dükkan çıkışı avm gideyim gidiyorum gezeyim dolaşayım sıkıldım ptesi itibaren spor gideceğim inşallah
Gittim canım hiç bişey demedi drlar. demir eksikliği dediler içtim geçmedi çinko aldım geçmedi. alıştım artık. temizlikci bile bıktı. Her yerden saç çıkıyo diyoBirde benim saçlarımı görsen egzama mahvetti benisende kontrol ettir canım Allah korusun
Gezicem aslında sinema düşünüyorum eşim git taksi ile gelirsin diyor bende gece dışarıya çıkmayı sevmiyorum malesef arkadaşlarımda evli ve hepsinin çocuğu var başka planı var şöyle bir tur atayım diyorum kıyafet filan denerimOh gez valla keşke burada olsa avm. Hiç sosyallik yok burda.
Cildiye çıksaydın ya saç derini bakardı zeytinyağlı bakım yap canım ya insanın sinirleri bozuluyor sen birde türbanlısın havada almıyor saçın oda etki yapıyordurG
Gittim canım hiç bişey demedi drlar. demir eksikliği dediler içtim geçmedi çinko aldım geçmedi. alıştım artık. temizlikci bile bıktı. Her yerden saç çıkıyo diyo
Sinemaya gitmeyi özledim. yıllardır gitmiyorum. çocukları goturdugumdede sıkılıyorum. şöyle aksiyon dolu bir film istiyorum.Gezicem aslında sinema düşünüyorum eşim git taksi ile gelirsin diyor bende gece dışarıya çıkmayı sevmiyorum malesef arkadaşlarımda evli ve hepsinin çocuğu var başka planı var şöyle bir tur atayım diyorum kıyafet filan denerim
Çıktım canım cildiyeye baktı bişey yok dedi bi karışım verdi onla yikadim bi süre düzeldi sonra aynı. dediğin gibi hava almadığına olabilirCildiye çıksaydın ya saç derini bakardı zeytinyağlı bakım yap canım ya insanın sinirleri bozuluyor sen birde türbanlısın havada almıyor saçın oda etki yapıyordur
Ben tom hanks filmini düşünüyorum tom hanks de benim gibi tip 2 diyabet ti ve malesef o kilo vermeyi reddetti ve şuan insülin iğnesi yapıyor kendine bir röportajını okumuştum adamı görünce hep onu hatırlıyorumSinemaya gitmeyi özledim. yıllardır gitmiyorum. çocukları goturdugumdede sıkılıyorum. şöyle aksiyon dolu bir film istiyorum.
Benim türbanlanan arkadaşlar hep söylerdi kapandık dökülme arttı diye canım size özel şampuanlarda var bir bak birde şampuanın içinde sls gibi maddeler olmasınÇıktım canım cildiyeye baktı bişey yok dedi bi karışım verdi onla yikadim bi süre düzeldi sonra aynı. dediğin gibi hava almadığına olabilir
Oh iyi sporlar canım iyi geceler bende biraz Canan karatayı bakıp uyumayı düşünüyorumMiyav_su canım çıkıyorum ben
Sporumu yapıp bi duş alıp yaticam kuzular hazır oyun oynarken
İyi geceler herkesee
Menün gayet güzel canım afiyet olsunKızlar ancak gelebildim gerçi saat burda erken hala ama yediklerimi yazayım
Sabah:
Bir dilim kepek ekmek kızarmış
Çok çok az bir parça peynir
Bir haşlanmış yumurta
3 tane yeşil zeytin
Ara :
Bir dilim ananas bir yemek kaşığı chai tohumu yapmıştım geceden onunla yedim
İkinci ara:
Bir kuru kayısı günkurusu işte
Akşam:
3 kaşık normal makarna kıymalı sebzeli
2 kaşık yoğurt
2 litre su içtim hala içiyorum yeşil çay içemedim bitmişti alamadım çıkıp spor da yapmayacağım bugün çünkü çok yorgunum ama araya 100 Squat kesin yaparımakşam yemeği olmadı ama bugün temizlikten bişey yapamadım hiç yarın asla böyle olmayacak kaç kalori yediğime de bakacağım yazarım bilen varsa hatta yardım ederse sevinirim
Ben her şampuanı kullanamıyorum canım malesef kepeği karşı etkili olması lazım. yoksa kafamda yaralar çıkıyor. Çok enteresan bir kafa derim var . bitkisel kepek karşıtı almıştım hc marka o bile mahvetti beniBenim türbanlanan arkadaşlar hep söylerdi kapandık dökülme arttı diye canım size özel şampuanlarda var bir bak birde şampuanın içinde sls gibi maddeler olmasın
Sağol tatlımOhh mis afiyet olsun canim
Yok kuzum öğleden sonra tatil olduğu için yetiştiremedim inşallah pazartesi bitiririm
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin der başarılar dilerim
Hadi bakalım hayirli olsun canim
Oh ne güzel sevindirik olmuşsundur.
Adiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Bende merak ediyorum canım sonucu
Teşekkürler Can'ım normalde makarna kepekli yerdim ama acele elim ayağıma dolaştı :))Menün gayet güzel canım afiyet olsun
Anladım canım cildin farklı o zamanBen her şampuanı kullanamıyorum canım malesef kepeği karşı etkili olması lazım. yoksa kafamda yaralar çıkıyor. Çok enteresan bir kafa derim var . bitkisel kepek karşıtı almıştım hc marka o bile mahvetti beni
Neden canım niye acele ettin kiTeşekkürler Can'ım normalde makarna kepekli yerdim ama acele elim ayağıma dolaştı :))
Hym senin bayağıymış ama kaç kiloyla başladın sen tatlım vay be bir insan çıkmış içinden :)56 beden canım kocaman göbeğim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?