Tamam o zaman bana herşey uygun ben okumaya çalışıyorum kızımı uyuturken ama akşamları ancak cevap yazabilirim gündüz hep bir koşturmaca elimden geldiğince bakıyorum okuyorum düzene girecek artık bir şekilde bugün resim çekmedim ama yarın da tartılmak istemiyorum ben Çarşamba güncel çekip yollasam olur mu ya da yarın ki kilomu güncel alayım zaten bu ara hep aynı değiştiği yokzoey1616 ben sormuştum bilgilerini.
@Sidelya95zoey1616 kızlar topik kurallarından bahsedeyim biraz size çarşamba günü tartı günlerimiz saat 13 e kadar resimli olarak geçen hafta bu hafta fark yazıp beni etiketleyerek bildirim yapılıyor . Hergün menü su spor varsa yazıp birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz. Gün içinde elimizden geldiğince aktif olmaya çalışıyoruz.
Bu hafta kurduğumuz iki takım var gruplar 6 kişi civarında olabilir. Bu haftadan itibaren hem bireysel hem takım olarak yarışıyoruz. Çarşamba günü az kilo veren takıma karşı takım ceza kesebilir spor yada yeme cezası olarak
Herkes zaten diyetisyen ben mesela yulafla muz yiyorum sen bunj mu yiyip zayıflayacaksın diyorlar muz kilo aldırırmış bilmem ne sinir basıyor böyle sanki kasa kasa muz yemişim tam bile yemem yaniKesinlikle kendilerine bakmazlar bu ülkede herkes herşeyi çok biliyor bilgisi yüksek ama sağlıklı beslenmeye başlayınca dalga gecerler sonrada o beslenmene engel olmak için ellerinden gelenleri yaparlar
Ayy inşallah canım ağzından bal damliyorpapatya1994 ben görüntü olarak iyi göründüğüm halde farklı bir şey yediğimi gördükleri anda hemen aaaa sen hani diyet yapiyordun diyorlar. Veya gözümün içine baka baka nitella yiyorlar. Sırf dalga geçmek için o yüzden ben onları zavallı olarak görüyorumm. Gün gelecek sana soracaklar sen nasıl beslendin diye
2 gündür başım ağrıyor kızlar ilaç içememek için direniyorum bugün eve gidince duş alıcam umarım geçer egzama yüzünden duş artık haftada 1 gün alıyorum ay çok fenayım hergün yıkanan ben pis pis dolaşıyorum
2 gündür başım ağrıyor kızlar ilaç içememek için direniyorum bugün eve gidince duş alıcam umarım geçer egzama yüzünden duş artık haftada 1 gün alıyorum ay çok fenayım hergün yıkanan ben pis pis dolaşıyorum
Takım olayını tam anlamadım ya
Organik sabun şampuan kullanırsan sorun olurmu ki? Allah'tan enişte yok yanında
Deneyeyim canım faydası olur sağol teşekkür ederimHa bide duştan sonra sizden aşağısını soğuk suyla yıka yıkanmam sakıncalı ise ayakları soğuk suyla yıka böyle durumlarda iyi gelecektir
Yanlış anlama canım evet muzun glisemik indeksi yüksek 90 fazla tüketmeHerkes zaten diyetisyen ben mesela yulafla muz yiyorum sen bunj mu yiyip zayıflayacaksın diyorlar muz kilo aldırırmış bilmem ne sinir basıyor böyle sanki kasa kasa muz yemişim tam bile yemem yani
Of en sevdiğimAksam menumde bamya var kızlar siz ne yiyorsunuz bakayım
Oh ohhhhh ye kuşum ye poncikler heppiniz yeyinOf en sevdiğimbenimde annemler yufka yapacaklar bende bol pırasalı peynirli börek istedim yanında çay ve zeytin
Canim bu arada bende kaç gündür acayip şişlik vardı içtiğim şu içimde kalıyordu sanki ama bugun sanki.işler değişti ve ödem atıyorum gibiOf en sevdiğimbenimde annemler yufka yapacaklar bende bol pırasalı peynirli börek istedim yanında çay ve zeytin
Pek bir imalı söyledin yiyin yiyin kilo alın dedinOh ohhhhh ye kuşum ye poncikler heppiniz yeyin(bende çok severim aslında )
Bizde bamya salata yoğurt falan
Hadi bakalım canımCanim bu arada bende kaç gündür acayip şişlik vardı içtiğim şu içimde kalıyordu sanki ama bugun sanki.işler değişti ve ödem atıyorum gibi
Varya canım ıspanaklı ekmeğe birde Kıymalı gözleme yapar annem bu ikisine asla dayanamam. Yani canım şifa olsunPek bir imalı söyledin yiyin yiyin kilo alın dedinfarkındayım
Yok Can'ım örnek ti o bayağı ilgiliydim ilk diyet yaptığımda çok araştırmıştım herşeyin fazlası zararYanlış anlama canım evet muzun glisemik indeksi yüksek 90 fazla tüketme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?