Sağol canım yarından sonra şifa orucum var 36 saat sürecek umarım şifa olur mide kanserinden kurtulan Bile varmış bakalım bu ikinci yapamam olucak ilki 11 saat sürmüştüVarya canım ıspanaklı ekmeğe birde Kıymalı gözleme yapar annem bu ikisine asla dayanamam. Yani canım şifa olsun
TAbiki canım bende şunu öğrendim hiçbir zaman kimsenin yanında diyet lafı yapmayacaksınYok Can'ım örnek ti o bayağı ilgiliydim ilk diyet yaptığımda çok araştırmıştım herşeyin fazlası zarar
Aynen her kafadan bir ses her konuda tabi olacak inşallah bir daha asla şişman olma kötülüğünü yapmayacağım kendimeTAbiki canım bende şunu öğrendim hiçbir zaman kimsenin yanında diyet lafı yapmayacaksın
Ay ne güzel dedin kesinlikle en büyük kötülük şişman olma kötülüğü kendi kendimize yaptığımızAynen her kafadan bir ses her konuda tabi olacak inşallah bir daha asla şişman olma kötülüğünü yapmayacağım kendime
Tamam o zaman bana herşey uygun ben okumaya çalışıyorum kızımı uyuturken ama akşamları ancak cevap yazabilirim gündüz hep bir koşturmaca elimden geldiğince bakıyorum okuyorum düzene girecek artık bir şekilde bugün resim çekmedim ama yarın da tartılmak istemiyorum ben Çarşamba güncel çekip yollasam olur mu ya da yarın ki kilomu güncel alayım zaten bu ara hep aynı değiştiği yok
Kız reglim geldi doktor şampuan verdi içinde sls parapen yok 75 TL para saydım minicik şampuana
Aksam menumde bamya var kızlar siz ne yiyorsunuz bakayım
Of en sevdiğimbenimde annemler yufka yapacaklar bende bol pırasalı peynirli börek istedim yanında çay ve zeytin
SElam canlar iki üç gündür kimsecikler yoktu @puantiyeli_kelebektevafuk55 vardı bugün oku oku bitmedi yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz sonra uğrarım görüşürüz
Bende öyle yapıyorum haftada bir gün yıkanıyorum ya kese bile yasak sıcak suda öyle ben hepinize yeterim yanlız saba ayrı taktım @puantiyeli_kelebek haberin ola senin hesabını ayrı yapıcam
Hadi bakalım inşallah canımSağol canım yarından sonra şifa orucum var 36 saat sürecek umarım şifa olur mide kanserinden kurtulan Bile varmış bakalım bu ikinci yapamam olucak ilki 11 saat sürmüştü
Ne güzel sıkılaşmışsın canım benim hadi bakalım durmak YokBayağ bir konuşmuşsunuz anca bitti bugün kayınvalidemlerin orada bir komşuya gittim bekarken giydiğim eteklerimi deneyeyim dedim hepsi oldu çok mutlu oldum gittim gezmeye herkes çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dediler bugün değmeyin keyfime :) tabiki çok zayıf değilim ama dediğim gibi hiç birzamn zaten çok zayıf olmadım zaten neyse zuzular olarak durmak yok yola dewam sloganıyla devam kızlar buarada bizim takım da kimler var @puantiyeli_kelebek sen bentevafuk55 başka kim var ki
İnşallah şifa olsun canımHadi bakalım inşallah canım
Bayağ bir konuşmuşsunuz anca bitti bugün kayınvalidemlerin orada bir komşuya gittim bekarken giydiğim eteklerimi deneyeyim dedim hepsi oldu çok mutlu oldum gittim gezmeye herkes çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dediler bugün değmeyin keyfime :) tabiki çok zayıf değilim ama dediğim gibi hiç birzamn zaten çok zayıf olmadım zaten neyse zuzular olarak durmak yok yola dewam sloganıyla devam kızlar buarada bizim takım da kimler var @puantiyeli_kelebek sen bentevafuk55 başka kim var ki
Organik sabun şampuan kullanırsan sorun olurmu ki? Allah'tan enişte yok yanında
Afiyet olsun canım güzel ..ama bu dukan ekmek ne onu hiç gormedimdemenü
Omlet
7 zeytin
Peynir
Öğle
Dukan ekmek
Tonbalıklı omlet
Peynir
Acı sos
Ara
Badem ki bu normalde olmamalı
Akşam
Balık ızgara
2 lt su
Hym tamam iyiymiş bizim takım ya havada karada ezer geçeriz alimallah evet bu övgüler moral oldu akşam yemek yemeyeyim dedim ama başaramadım ya üzgünümTebrikler canım bu övgüler sana çok iyi gelmiştir çok sevindim adına daha çok duyacak sın bunları
papatya1994 didemdefne de var canım
Sağol canım senin gibi 36 beden değiliz ama halenNe güzel sıkılaşmışsın canım benim hadi bakalım durmak Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?