Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Varya canım ıspanaklı ekmeğe birde Kıymalı gözleme yapar annem bu ikisine asla dayanamam. Yani canım şifa olsun
Sağol canım yarından sonra şifa orucum var 36 saat sürecek umarım şifa olur mide kanserinden kurtulan Bile varmış bakalım bu ikinci yapamam olucak ilki 11 saat sürmüştü

Hayır gerek yok canım çarşamba günü tartı resmi atıyoruz canım

Kız reglim geldi doktor şampuan verdi içinde sls parapen yok 75 TL para saydım minicik şampuana

Oyy 75 tl mi ayda bir yıkan kuzum sen
Aksam menumde bamya var kızlar siz ne yiyorsunuz bakayım

Bizde balık var canım
Of en sevdiğim benimde annemler yufka yapacaklar bende bol pırasalı peynirli börek istedim yanında çay ve zeytin

SElam canlar iki üç gündür kimsecikler yoktu @puantiyeli_kelebek tevafuk55 vardı bugün oku oku bitmedi yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz sonra uğrarım görüşürüz

Bugün de sen yoksun canım ponçikler e karşı adam yok bugün beni tevafuk55 yalnız bıraktınız Miyav_su bütün takımın yerine taşlıyor bizi

Bende öyle yapıyorum haftada bir gün yıkanıyorum ya kese bile yasak sıcak suda öyle ben hepinize yeterim yanlız saba ayrı taktım @puantiyeli_kelebek haberin ola senin hesabını ayrı yapıcam

Sağol canım yarından sonra şifa orucum var 36 saat sürecek umarım şifa olur mide kanserinden kurtulan Bile varmış bakalım bu ikinci yapamam olucak ilki 11 saat sürmüştü
Hadi bakalım inşallah canım

Bayağ bir konuşmuşsunuz anca bitti bugün kayınvalidemlerin orada bir komşuya gittim bekarken giydiğim eteklerimi deneyeyim dedim hepsi oldu çok mutlu oldum gittim gezmeye herkes çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dediler bugün değmeyin keyfime :) tabiki çok zayıf değilim ama dediğim gibi hiç birzamn zaten çok zayıf olmadım zaten neyse zuzular olarak durmak yok yola dewam sloganıyla devam kızlar buarada bizim takım da kimler var @puantiyeli_kelebek sen ben tevafuk55 başka kim var ki

Ne güzel sıkılaşmışsın canım benim hadi bakalım durmak Yok

Tebrikler canım bu övgüler sana çok iyi gelmiştir çok sevindim adına daha çok duyacak sın bunları
papatya1994 didemdefne de var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…