- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
yok canım hiç çalışmadım benSenin vücudun sıkı değil canım o yüzden sen bekarken hiç çalıştın mı mesela ben 12 yaşımda tekstil ,gıda fabrikalarında çalıştım yaz ayları ve 15 tatillerde malzeme taşırdım yada ütü yaptım öyle çeşitli işler sonra okul döneminde halk oyunları ve dans ekibine girdim belki de onlarda etkilidir
Yarın sıfır kaçamakla telafi edeceğim canımcımYulaf kepeğiyle yapılıyor canım kendim evde yapıyorum çeşit çeşit krep gibi de oluyor fırında da
Güzel afiyet olsun
Hadi bakalım inşallah
Yarından itibaren sıfır kaçamak bekliyorum desem çok mu şey istemiş olurum
Bende spor yaparken izleyecektim eşim sabote etti malesef
Afiyet olsun yarın erir gider inşallah sen her ihtimale karşı çok yeseydin
Ohh mis olmuştur evin güle güle kirlet kekleri içine yarı yarıya yulaf ezmesi koyarsan tokluk sürelerini uzatmış olursun kuzuların normal una göre daha sağlıklı
Tam istediğim gibi bir menü az olmuş miktarları amaÖzellikle akşam yanında ekmek yok olmamış kuzum
Fıstık gibisin ama bilinçaltında haklı şimdi ne diyeyim
Çokkk iyi anlıyorum
Senden de kardeşim sevindim iyi gelmesinepeygamber efendimizin sünneti canım bunu da çinliler bulduk diye geçiniyor malesef
Haftasonu hz Muhammed konulu bir film var fırsat bulursam ben de arkadaş ve çocuklarla oraya gitmeyi düşünüyorum
Yok canım güzel menü tabiki bir sebze yemeği olsa daha güzel olurdu ama fazla değil afiyet olsun kalori hesabı yapma derim ben biz yapmıyoruz
Bu arada hangi ülkede yaşıyorsun
Aferin sana süpersin ponçikler korksun bizden
Oldu mu şimdi
Sabah olmamış canım çörek otu yağı ile ilgili yazmıştım okudun mu limonlu sudan önce 1 çay kaşığı içebilirsin
Canım dediğim gibi benim belkide küçük yaşta çalıştığım için birde sıkı spor yaptığım için Zaten benim önceki halimi buradaki çoğu insan gördü önceki ve sonraki halimiEvet valla ben 82 ile 86 kilo arasıydım hep en büyük kıyafetim 48 bendendi şimdi 73 ile 74 arası geziniyorum şimdi de 42 ile 44 arası takılıyorum canım senin fazlaMiyav_su nun da bayağı az o da garip ama dimi
Süpersin kız aferin sanaKızlar eşimle bebislere tost yaptım mayonezli ketçap li inanin kendimi o kadar zor tuttumki yememek için ve yemedimyemedigime bende inanamadim
Aynen canım bende korkuyorum acayip karanlık. Oluyor ve yürüyerek inme cesaretim sıfır o yüzden minibüs bekliyorum ve geç kalıyorum dükkana bugünde 07.00 giriş var uzak doğulu umarım yetişirimEvet okudum canım da haftaiçi evden çıkarken hava karanlık oluyor resmen. O yüzden kahvaltıyi zor yapıyorum yapamıyorum
Bende dvit ve zeytinyağını içip çıkıyorum kahvaltım zaten Keloğlanın kesesi gibi yanımda oluyorBunu içmen 1 dk almaz canım kahvaltıyı işte yapıyorsan daha iyi hatta bunu içip evden çıkarsın aradan zaman geçmiş olur
Afiyet olsun canımMenumu vereyim misafirim vardı yine
Uyaninca: 2 k.kayısı ılık limonlu su
Sabah 10.00: 2 yum omlet 3 zeytin
2 çatal peynir, salatalık
1 poğaça, 1 kurabiye
Ara:Türk.Kahvesi yarım d bitter 1 k kayısı
Ara: 2 d elma, 3 ceviz içi şekersiz Nescafe
1 kaşık kuru üzüm
Aksam: 17.00: 1 kepçe çorba, servis tabağı b lahmacun, 6 kaşık bamya
3 kaşık yoğurt
Ara: dibek kahvesi yarım d bitter
Bitki çayları 2.5 litre su
Kuzum sen uyuyamadin mi yineGünaydın kızlar Mutlu pazarlar
Evet malesef canımKuzum sen uyuyamadin mi yine
Neden tatlımEvet malesef canım
Geçmiş olsun canım şimdiden kolay gelsin hastanede umarım tahlilleriniz temiz çıkarGunaydinlar güzel hanımlar
, bugün ogleden sonra il merkezine eltimlere gidecez orada kalacaz. Yarın oğlumun ve kızımın hastane işleri var yogun olacam. Giremezsemde haberiniz olsun
Yediğim unlu gıdalar canım birde sinir stres yarından itibaren rahat uyurum inşallah canım bugün avm tur Atıcam bolcaNeden tatlım
Sen güçlü kadinsin fıstığım bi silkelenmen lazım artık hem ruhsal hem de beslenme anlamındaYediğim unlu gıdalar canım birde sinir stres yarından itibaren rahat uyurum inşallah canım bugün avm tur Atıcam bolca
Kızım hasta ve rutin kontrol boy kilo onun içi gidecek. Oğlumun da bildiğin olay belki de ufukta ameliyat varGeçmiş olsun canım şimdiden kolay gelsin hastanede umarım tahlilleriniz temiz çıkar
Hadi ya rabbim şifa versin Paşa'ya umarım düzelirKızım hasta ve rutin kontrol boy kilo onun içi gidecek. Oğlumun da bildiğin olay belki de ufukta ameliyat var
Inşallah kuzumHadi ya rabbim şifa versin Paşa'ya umarım düzelir
Sen güçlü kadinsin fıstığım bi silkelenmen lazım artık hem ruhsal hem de beslenme anlamında
Amin inşallah canımInşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?