Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Neden canım niye acele ettin ki
Temizlik uzun sürdü eşimi işe yollayım diyene kadar öğlen saat 1 oluyor kahvaltıyı toparla bebeği uyut onları yaptım temizliğimi bitireyim derken akşam oldu eşim akşam yemeğini yer işe gider tekrar hemen yaptım ki yesin diye arada Ben kaynadım çok yemedim ama olsun hiç yememek daha iyi

Anladım afiyet olsun

Kızlar eşimle bebislere tost yaptım mayonezli ketçap li inanin kendimi o kadar zor tuttumki yememek için ve yemedimyemedigime bende inanamadim
Bravo sana o zamn ben olsam iki ısırık alırdım buarada bende bir dondurma yedim ya çok kötü oldu ama canım çok istedi yarın çok dikkat etmeliyim telafi için

Hayırlı geceler kızlar
45 dk eliptik sürdüm şimdi beyaz çayımı içeceğim ardından duş birazda kitap okudum mu bugünlük pilim biter

Menumu vereyim misafirim vardı yine
Uyaninca: 2 k.kayısı ılık limonlu su
Sabah 10.00: 2 yum omlet 3 zeytin
2 çatal peynir, salatalık
1 poğaça, 1 kurabiye

Ara:Türk.Kahvesi yarım d bitter 1 k kayısı
Ara: 2 d elma, 3 ceviz içi şekersiz Nescafe
1 kaşık kuru üzüm

Aksam: 17.00: 1 kepçe çorba, servis tabağı b lahmacun, 6 kaşık bamya
3 kaşık yoğurt

Ara: dibek kahvesi yarım d bitter
Bitki çayları 2.5 litre su

Afiyet olsun canım güzel ..ama bu dukan ekmek ne onu hiç gormedimde

Yulaf kepeğiyle yapılıyor canım kendim evde yapıyorum çeşit çeşit krep gibi de oluyor fırında da
Menum saat 12 de 2 dilim k.ekmek azcik tahin pekmez peynir Sucuklu yumurta biraz fındık ezmesi akşam 5.30da yarım kase kuru fasulye yarım kase cacık ve bolca turşu

Güzel afiyet olsun
Hym tamam iyiymiş bizim takım ya havada karada ezer geçeriz alimallah evet bu övgüler moral oldu akşam yemek yemeyeyim dedim ama başaramadım ya üzgünüm

Hadi bakalım inşallah

Yarından itibaren sıfır kaçamak bekliyorum desem çok mu şey istemiş olurum
Kepek unu ile yapıyorlar canım aklıma Canan Karatay geldi akşama CNN Türk ama malesef izleyemem yarın sabah 07.00 grup girişi var yani benim 04.00 uyanmam lazım

Bende spor yaparken izleyecektim eşim sabote etti malesef

Benim menüm kahvaltıda kk Karatay , akşam börek ve acı soslu turşu ve ayran

Afiyet olsun yarın erir gider inşallah sen her ihtimale karşı çok yeseydin

Ohh mis olmuştur evin güle güle kirlet kekleri içine yarı yarıya yulaf ezmesi koyarsan tokluk sürelerini uzatmış olursun kuzuların normal una göre daha sağlıklı

Tam istediğim gibi bir menü az olmuş miktarları ama Özellikle akşam yanında ekmek yok olmamış kuzum

Fıstık gibisin ama bilinçaltında haklı şimdi ne diyeyim
Baktırdım ya canım hepsi iyi çıktı. benimki Vitamin den değil ya beynim oyun oynuyor bana nefsime yeniliyorum.

Çokkk iyi anlıyorum

Senden de kardeşim sevindim iyi gelmesine peygamber efendimizin sünneti canım bunu da çinliler bulduk diye geçiniyor malesef
Sinemaya gitmeyi özledim. yıllardır gitmiyorum. çocukları goturdugumdede sıkılıyorum. şöyle aksiyon dolu bir film istiyorum.

Haftasonu hz Muhammed konulu bir film var fırsat bulursam ben de arkadaş ve çocuklarla oraya gitmeyi düşünüyorum

Yok canım güzel menü tabiki bir sebze yemeği olsa daha güzel olurdu ama fazla değil afiyet olsun kalori hesabı yapma derim ben biz yapmıyoruz
Bu arada hangi ülkede yaşıyorsun
Kızlar eşimle bebislere tost yaptım mayonezli ketçap li inanin kendimi o kadar zor tuttumki yememek için ve yemedimyemedigime bende inanamadim

Aferin sana süpersin ponçikler korksun bizden
Bravo sana o zamn ben olsam iki ısırık alırdım buarada bende bir dondurma yedim ya çok kötü oldu ama canım çok istedi yarın çok dikkat etmeliyim telafi için

Oldu mu şimdi

Sabah olmamış canım çörek otu yağı ile ilgili yazmıştım okudun mu limonlu sudan önce 1 çay kaşığı içebilirsin

Evet okudum canım da haftaiçi evden çıkarken hava karanlık oluyor resmen. O yüzden kahvaltıyi zor yapıyorum yapamıyorum

Evet okudum canım da haftaiçi evden çıkarken hava karanlık oluyor resmen. O yüzden kahvaltıyi zor yapıyorum yapamıyorum

Bunu içmen 1 dk almaz canım kahvaltıyı işte yapıyorsan daha iyi hatta bunu içip evden çıkarsın aradan zaman geçmiş olur

Menüleri okudum ama alintilamayi unuttum hepsi geride kaldı
Aklımda kalan papatya1994 turşu bende şu tutar canım sende bence bolca yeme ölçülü ye P PammukPrensess bu sana ödül olsun ama kalan günler firesiz please
Puantiyeli başkanım senin menu harika badem de enerji ve şifa olsun Miyav_su kuzum böreği kavusmussun afiyet olsun..
kulkedisi30 senin menulerde güzeldi ama daha iyi menülerini de gördüm afiyet olsun

Bunu içmen 1 dk almaz canım kahvaltıyı işte yapıyorsan daha iyi hatta bunu içip evden çıkarsın aradan zaman geçmiş olur
6.50 de evden çıkıyorum kahvaltı evde oluyor okulda teneffüsler 10 dk o aralardada fotokopi çekiyoruz offfff pazartesi olmasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…