Temizlik uzun sürdü eşimi işe yollayım diyene kadar öğlen saat 1 oluyor kahvaltıyı toparla bebeği uyut onları yaptım temizliğimi bitireyim derken akşam oldu eşim akşam yemeğini yer işe gider tekrar hemen yaptım ki yesin diye arada Ben kaynadım çok yemedim ama olsun hiç yememek daha iyiNeden canım niye acele ettin ki
98 kg ile başladım canım şuan zaten görenler inanamıyor inşallah yarından itibaren sağlıklı ve güçlü bir şekilde karataya dönmek istiyorumHym senin bayağıymış ama kaç kiloyla başladın sen tatlım vay be bir insan çıkmış içinden :)
Seni burada birebir tanıyan mı varEvim çok büyük bu Arada uzun sürüyor temizlik bir de Bebek'le bilen bilir yani :))
Anladım afiyet olsunTemizlik uzun sürdü eşimi işe yollayım diyene kadar öğlen saat 1 oluyor kahvaltıyı toparla bebeği uyut onları yaptım temizliğimi bitireyim derken akşam oldu eşim akşam yemeğini yer işe gider tekrar hemen yaptım ki yesin diye arada Ben kaynadım çok yemedim ama olsun hiç yememek daha iyi
Yok yani Bebek'le zor oluyor anlamında dedim kimseyi tanımıyorumSeni burada birebir tanıyan mı var
85 kenmiGerçekten mi 46 allah alla valla ben 46 bedeni 85 kiloyken giyiniyordum ben de buara spor yapmıyorum aslında ama garip gerçekten
Bravo sana o zamn ben olsam iki ısırık alırdım buarada bende bir dondurma yedim ya çok kötü oldu ama canım çok istediKızlar eşimle bebislere tost yaptım mayonezli ketçap li inanin kendimi o kadar zor tuttumki yememek için ve yemedimyemedigime bende inanamadim
Evet valla ben 82 ile 86 kilo arasıydım hep en büyük kıyafetim 48 bendendi şimdi 73 ile 74 arası geziniyorum şimdi de 42 ile 44 arası takılıyorum canım senin fazla85 kenmiben kendimi nedelerdwn atim maşallah sana
Afiyet olsun canım güzel ..ama bu dukan ekmek ne onu hiç gormedimde
Menum saat 12 de 2 dilim k.ekmek azcik tahin pekmez peynir Sucuklu yumurta biraz fındık ezmesi akşam 5.30da yarım kase kuru fasulye yarım kase cacık ve bolca turşu
Hym tamam iyiymiş bizim takım ya havada karada ezer geçeriz alimallah evet bu övgüler moral oldu akşam yemek yemeyeyim dedim ama başaramadım ya üzgünüm
Sabah 10:00 nescafe
11:00 tost ekmeği ile bir tost domates çay iki çatal pat kızartması
Gezmedeydim 14:30 bir kase pat salatası bol sebzeliydi yarım poğça bir dilim bisküvili pastaydı küçücük yedim iki bardak çay
Akşam 19:00 çocuklara karnı yarıkla pilav yedirirken biraz yedim ne az ne çok diyebilirim afiyet olsun herkese çarşambadan beri tartılmıyorum bu hafta dur bakalım dayanabilecek miyim
Kepek unu ile yapıyorlar canımaklıma Canan Karatay geldi akşama CNN Türk ama malesef izleyemem yarın sabah 07.00 grup girişi var yani benim 04.00 uyanmam lazım
Benim menüm kahvaltıda kk Karatay , akşam börek ve acı soslu turşu ve ayran
Selam kızlar
Çoook iş yaptım bugün
Sabahtan akşam için yaprak sardım. kuzulara kek yaptım havuclu incirli findikli cevizli boll vitaminli oldu. vişne suyu yaptım taze taze yiyip icsinler. sonra dolapların içini temizledim birde buzdolabını sildim. temizlik yaptım çoook yorgunum.
Dünkü menum Sabah bir açma
Öğlen 3 etli dolma yoğurt
Ara kuruyemis
Aksam tavada sucuklu yumurta 2 dilim ekmek iki lokma kaymak bal
Bugün
SABAH yumurtalı ekmek süt
ARA kuruyemis
Ogle bir dilim kek bir bardak meyve suyu
Aksam 10 etli yaprak sarma yogurt
Miyav_su
Beni ıslak sopayla döven yeridir. Hiç dikkat etmemeye başladım kaç gündür. bu 3 gün daha dikkat etmesem çarşamba hapı yutarım.
Beynim diyoki 64leri gördün verme artık ye gitsin.
Yedikten sonra bir pişmanlık düşüyor içime ama ertesi günde ayni geçiyor. eski azmini istiyorum ben ya
Baktırdım ya canım hepsi iyi çıktı. benimki Vitamin den değil ya beynim oyun oynuyor bana nefsime yeniliyorum.
@puantiyeli_kelebek canım dediğin gibi yaptım duş alırken Allah razı olsun şükür kesildi başımın ağrısı bende banyoda dökülen saçlarıma takmamaya çalıştım bu sefer 2 kere şampuan yaptım
Sinemaya gitmeyi özledim. yıllardır gitmiyorum. çocukları goturdugumdede sıkılıyorum. şöyle aksiyon dolu bir film istiyorum.
Kızlar ancak gelebildim gerçi saat burda erken hala ama yediklerimi yazayım
Sabah:
Bir dilim kepek ekmek kızarmış
Çok çok az bir parça peynir
Bir haşlanmış yumurta
3 tane yeşil zeytin
Ara :
Bir dilim ananas bir yemek kaşığı chai tohumu yapmıştım geceden onunla yedim
İkinci ara:
Bir kuru kayısı günkurusu işte
Akşam:
3 kaşık normal makarna kıymalı sebzeli
2 kaşık yoğurt
2 litre su içtim hala içiyorum yeşil çay içemedim bitmişti alamadım çıkıp spor da yapmayacağım bugün çünkü çok yorgunum ama araya 100 Squat kesin yaparımakşam yemeği olmadı ama bugün temizlikten bişey yapamadım hiç yarın asla böyle olmayacak kaç kalori yediğime de bakacağım yazarım bilen varsa hatta yardım ederse sevinirim
Kızlar eşimle bebislere tost yaptım mayonezli ketçap li inanin kendimi o kadar zor tuttumki yememek için ve yemedimyemedigime bende inanamadim
Bravo sana o zamn ben olsam iki ısırık alırdım buarada bende bir dondurma yedim ya çok kötü oldu ama canım çok istediyarın çok dikkat etmeliyim telafi için
Menumu vereyim misafirim vardı yine
Uyaninca: 2 k.kayısı ılık limonlu su
Sabah 10.00: 2 yum omlet 3 zeytin
2 çatal peynir, salatalık
1 poğaça, 1 kurabiye
Ara:Türk.Kahvesi yarım d bitter 1 k kayısı
Ara: 2 d elma, 3 ceviz içi şekersiz Nescafe
1 kaşık kuru üzüm
Aksam: 17.00: 1 kepçe çorba, servis tabağı b lahmacun, 6 kaşık bamya
3 kaşık yoğurt
Ara: dibek kahvesi yarım d bitter
Bitki çayları 2.5 litre su
Evet okudum canım da haftaiçi evden çıkarken hava karanlık oluyor resmen. O yüzden kahvaltıyi zor yapıyorum yapamıyorumYulaf kepeğiyle yapılıyor canım kendim evde yapıyorum çeşit çeşit krep gibi de oluyor fırında da
Güzel afiyet olsun
Hadi bakalım inşallah
Yarından itibaren sıfır kaçamak bekliyorum desem çok mu şey istemiş olurum
Bende spor yaparken izleyecektim eşim sabote etti malesef
Afiyet olsun yarın erir gider inşallah sen her ihtimale karşı çok yeseydin
Ohh mis olmuştur evin güle güle kirlet kekleri içine yarı yarıya yulaf ezmesi koyarsan tokluk sürelerini uzatmış olursun kuzuların normal una göre daha sağlıklı
Tam istediğim gibi bir menü az olmuş miktarları amaÖzellikle akşam yanında ekmek yok olmamış kuzum
Fıstık gibisin ama bilinçaltında haklı şimdi ne diyeyim
Çokkk iyi anlıyorum
Senden de kardeşim sevindim iyi gelmesinepeygamber efendimizin sünneti canım bunu da çinliler bulduk diye geçiniyor malesef
Haftasonu hz Muhammed konulu bir film var fırsat bulursam ben de arkadaş ve çocuklarla oraya gitmeyi düşünüyorum
Yok canım güzel menü tabiki bir sebze yemeği olsa daha güzel olurdu ama fazla değil afiyet olsun kalori hesabı yapma derim ben biz yapmıyoruz
Bu arada hangi ülkede yaşıyorsun
Aferin sana süpersin ponçikler korksun bizden
Oldu mu şimdi
Sabah olmamış canım çörek otu yağı ile ilgili yazmıştım okudun mu limonlu sudan önce 1 çay kaşığı içebilirsin
Evet okudum canım da haftaiçi evden çıkarken hava karanlık oluyor resmen. O yüzden kahvaltıyi zor yapıyorum yapamıyorum
Iyi geceler canımHerkese iyi geceler canlar ben yattım
6.50 de evden çıkıyorum kahvaltı evde oluyorBunu içmen 1 dk almaz canım kahvaltıyı işte yapıyorsan daha iyi hatta bunu içip evden çıkarsın aradan zaman geçmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?