Unut onları canım yeni Sayfalar acmak lazımAmin inşallah bugün Zaten sabah tartıldımÇarşamba günü serum takılmıştı bildiğin şekerli su Zaten serum en nefret ettiğim birde yedim Allah ne verdiyse
Günaydın önce zuzucuklara sonra ponçikler nasılsınız bakalım ben yine gezmelerde olacağım önce bir çarşı turu yapcam ev için hediye bide kıyafetlerim genişlemiş bir kaç bişi bakacam akşama görüşürü ztevafuk55 geçmiş olsun cnm
@puantiyeli_kelebek
yas 29
boy 158
kg 85
hedef 60
Bende sizler gibi cok kararliyim bu sefer eskisinden daha da iyi olacak sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyacagim.Tesekkur ederim
Evet dogrudur ben soylicektim o zman da katilmak istemostim ancak alim olmadigi icin vazgectim ama takip ediyordum sizi,azminizi kararliliginizi begeniyorum insallah bende sizinle beraber daha da iyi ilerlerim ...Aramıza hoşgeldin canım daha öncede katılmak istemiştin sanırım hedefe hep beraber ilerleriz inşallah kendini biraz tanıtır mısın evli misin çalışıyor musun vs.
Hoşgeldin canım aramızaEvet dogrudur ben soylicektim o zman da katilmak istemostim ancak alim olmadigi icin vazgectim ama takip ediyordum sizi,azminizi kararliliginizi begeniyorum insallah bende sizinle beraber daha da iyi ilerlerim ...
Kendimden bahsedecek olursam ben hep bekarken 55-60 kgdaydim cok dikkat ediyodum kendime o halimdeyken bile spordu beslenmeydi falan evlendikten sonra birdenbire almaya basladim hamilelik falan bugun yarin nasil olsa kg veririm derken 92 de cat dedi kafam ..Yani oyle bi durum ki hem memnun degilim ama bi yanda bazen begeniyorum gibi ama olmuyo istedigim gibi giyinemiyorum giysemde yakistiramiyorum yaklasik son 4 senedir bi 70 altina son 2 senedir de 80 in altina dusemedim artik bu tabumu yikmak istiyorum allah izin verirse artik once 7 li sonra 6 li rakamlari gormek istiyorum.Bu arada evliyim, ev hanimiyim 19 aylik bir prensesim var gecen sene yine bu zamanlarda bu sitede bi grup olusturduk ve 92 kg dan 80 e dustum 12 kg ya yakin vermistim sonra az dikkat etmeyice hoop 5 kg geri aldim ama farkindaydim biraz bilerek aldim psiklojikti benimki tamamen ...Boyle iste durumum
Unuttum canım merak etmeUnut onları canım yeni Sayfalar acmak lazım
@puantiyeli_kelebek başkanım arkadaş zuzularda değil miEvet dogrudur ben soylicektim o zman da katilmak istemostim ancak alim olmadigi icin vazgectim ama takip ediyordum sizi,azminizi kararliliginizi begeniyorum insallah bende sizinle beraber daha da iyi ilerlerim ...
Kendimden bahsedecek olursam ben hep bekarken 55-60 kgdaydim cok dikkat ediyodum kendime o halimdeyken bile spordu beslenmeydi falan evlendikten sonra birdenbire almaya basladim hamilelik falan bugun yarin nasil olsa kg veririm derken 92 de cat dedi kafam ..Yani oyle bi durum ki hem memnun degilim ama bi yanda bazen begeniyorum gibi ama olmuyo istedigim gibi giyinemiyorum giysemde yakistiramiyorum yaklasik son 4 senedir bi 70 altina son 2 senedir de 80 in altina dusemedim artik bu tabumu yikmak istiyorum allah izin verirse artik once 7 li sonra 6 li rakamlari gormek istiyorum.Bu arada evliyim, ev hanimiyim 19 aylik bir prensesim var gecen sene yine bu zamanlarda bu sitede bi grup olusturduk ve 92 kg dan 80 e dustum 12 kg ya yakin vermistim sonra az dikkat etmeyice hoop 5 kg geri aldim ama farkindaydim biraz bilerek aldim psiklojikti benimki tamamen ...Boyle iste durumum
Zuzularda derken sizin grubun ismi mi bu acaba?Ben burada guzel bir arkadas grubu olacagimizi dusunuyorum.Sizleri gerek kg verme konusunda gerek istek gerek kararlilik konusunda kendime cok yakin hissediyorum nedense insallh daim olur arkadasligimiz...@puantiyeli_kelebek başkanım arkadaş zuzularda değil mi
Bunu cok begendim profil resmi yapAbilirmiyim
Off ben yemek bulamadimyaKızlar akşama ne yiyeceksiniz burada grup varmış ya onu bekleyeceğim evde yemekte Yok
Sıkıldım ya of geceden uykusuzum sabahın köründe geldim ve 19.00 da grup varmışNe oldu canım kime bu tripler
Bende donmuş kavurma var onu yapıcam artık eve varmam 21.00 bulur malesef öyle yapıcamOff ben yemek bulamadimya
Menemen yaptım ben sende yapabilirsin 5 dk da oluyo zatenBende donmuş kavurma var onu yapıcam artık eve varmam 21.00 bulur malesef öyle yapıcam
Afiyet olsun canım güzelKızlar pek kimse menü yazmamış galiba ben menümü yazayım birazdan gelirim eşim hasta ilgileneyim biraz
Sabah 10
Omlet
Peynir
Soslu turşu
13.30
Fırında balık
Soğan söğüş
Ara ve akşam en son 17 de
Kıymalı dukan poğaça ekmek hakkımı bundan kullandım
8 gibi bir kase pul biberli limonlu yoğurt yerim
3 lt su
40 dk eliptik sürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?