Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyiyiz canım full motivasyon devam sana iyi eğlenceler

@puantiyeli_kelebek
yas 29
boy 158
kg 85
hedef 60
Bende sizler gibi cok kararliyim bu sefer eskisinden daha da iyi olacak sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyacagim.Tesekkur ederim

Aramıza hoşgeldin canım daha öncede katılmak istemiştin sanırım hedefe hep beraber ilerleriz inşallah kendini biraz tanıtır mısın evli misin çalışıyor musun vs.

Aramıza hoşgeldin canım daha öncede katılmak istemiştin sanırım hedefe hep beraber ilerleriz inşallah kendini biraz tanıtır mısın evli misin çalışıyor musun vs.
Evet dogrudur ben soylicektim o zman da katilmak istemostim ancak alim olmadigi icin vazgectim ama takip ediyordum sizi,azminizi kararliliginizi begeniyorum insallah bende sizinle beraber daha da iyi ilerlerim ...

Kendimden bahsedecek olursam ben hep bekarken 55-60 kgdaydim cok dikkat ediyodum kendime o halimdeyken bile spordu beslenmeydi falan evlendikten sonra birdenbire almaya basladim hamilelik falan bugun yarin nasil olsa kg veririm derken 92 de cat dedi kafam ..Yani oyle bi durum ki hem memnun degilim ama bi yanda bazen begeniyorum gibi ama olmuyo istedigim gibi giyinemiyorum giysemde yakistiramiyorum yaklasik son 4 senedir bi 70 altina son 2 senedir de 80 in altina dusemedim artik bu tabumu yikmak istiyorum allah izin verirse artik once 7 li sonra 6 li rakamlari gormek istiyorum.Bu arada evliyim, ev hanimiyim 19 aylik bir prensesim var gecen sene yine bu zamanlarda bu sitede bi grup olusturduk ve 92 kg dan 80 e dustum 12 kg ya yakin vermistim sonra az dikkat etmeyice hoop 5 kg geri aldim ama farkindaydim biraz bilerek aldim psiklojikti benimki tamamen ...Boyle iste durumum

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım aramıza

@puantiyeli_kelebek başkanım arkadaş zuzularda değil mi

@puantiyeli_kelebek başkanım arkadaş zuzularda değil mi
Zuzularda derken sizin grubun ismi mi bu acaba?Ben burada guzel bir arkadas grubu olacagimizi dusunuyorum.Sizleri gerek kg verme konusunda gerek istek gerek kararlilik konusunda kendime cok yakin hissediyorum nedense insallh daim olur arkadasligimiz...

Kızlar pek kimse menü yazmamış galiba ben menümü yazayım birazdan gelirim eşim hasta ilgileneyim biraz

Sabah 10
Omlet
Peynir
Soslu turşu

13.30
Fırında balık
Soğan söğüş

Ara ve akşam en son 17 de
Kıymalı dukan poğaça ekmek hakkımı bundan kullandım

8 gibi bir kase pul biberli limonlu yoğurt yerim

3 lt su
40 dk eliptik sürdüm

Afiyet olsun canım güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…