Domates mevsimi bitti canım yedim bile kavurmaMenemen yaptım ben sende yapabilirsin 5 dk da oluyo zaten
Afiyet olsun canım geçmiş olsun enişteye hemşirelik yapKızlar pek kimse menü yazmamış galiba ben menümü yazayım birazdan gelirim eşim hasta ilgileneyim biraz
Sabah 10
Omlet
Peynir
Soslu turşu
13.30
Fırında balık
Soğan söğüş
Ara ve akşam en son 17 de
Kıymalı dukan poğaça ekmek hakkımı bundan kullandım
8 gibi bir kase pul biberli limonlu yoğurt yerim
3 lt su
40 dk eliptik sürdüm
Afiyet olsun canımBugünkü menu m sabah 3 dilim k.ekmek peynir biber dövmeci biraz tahin pekmez ara 1 elma akşam Menemen ve 2 bardak ayran 2 litre su
Biz konserve yapiyoruz onunla yapiyorum hep güzel oluyorDomates mevsimi bitti canım yedim bile kavurma
Afiyet olsun canım guzelKahvaltım klasik Karatay akşam kavurma ve ev yapımı turşu
Hoşgeldin aramıza azimli görünüyosun hadi gazan mübarek olsun menün güzel afiyet olsunArkadaslar
sabah 10
2 haslama yumurta,zeytin, 2 dilim beyz ekmek,1 tatli kasigi bal ,2 sekerli cay
Ara yok
Ogle 14
Firin tavuk
Salata
1 bardak ayran
Aksam
1 pors.yogurtlu manti misafirlikteydik
1,5 litre su
Spor olarak 2 saat ev isi diyelim.
Bizde yapıyoruz çok güzel oluyor ayrıca burada halen domates var yerli olmamışken alıyorum evde değiyorBiz konserve yapiyoruz onunla yapiyorum hep güzel oluyor
Mantı olmasa daha iyi olurdu ama yinede güzel afiyet olsun cnmArkadaslar
sabah 10
Ara yok
Ogle 14
Firin tavuk
Salata
1 bardak ayran
Aksam
1,5 litre su
Anladım o daha güzel ve sağlıklıBiz konserve yapiyoruz onunla yapiyorum hep güzel oluyor
Sabah sabah sos mu çekti canın afiyet olsunKızlar pek kimse menü yazmamış galiba ben menümü yazayım birazdan gelirim eşim hasta ilgileneyim biraz
Sabah 10
Omlet
Peynir
Soslu turşu
13.30
Fırında balık
Soğan söğüş
Ara ve akşam en son 17 de
Kıymalı dukan poğaça ekmek hakkımı bundan kullandım
8 gibi bir kase pul biberli limonlu yoğurt yerim
3 lt su
40 dk eliptik sürdüm
Bal ve şekerli çay fazla gelmedi mi afiyet olsunArkadaslar
sabah 10
Ara yok
Ogle 14
Firin tavuk
Salata
1 bardak ayran
Aksam
1,5 litre su
Afiyet olsun cnmSabah 10:00 nescafe
11:00 bir haşlanmış yunurta
Öğlen gezmede 14:30 kısır yapmıştı allahım kısırdan soğudum o kadar kötüydü salça sıfır sebze sıfır yağ hiç iki kaşık anca yedim bir kurabiye bir küçük bisküvili pasta
Akşam 19:00 balık ve salata
afiyet olsunSabah 10:00 nescafe
11:00 bir haşlanmış yunurta
Öğlen gezmede 14:30 kısır yapmıştı allahım kısırdan soğudum o kadar kötüydü salça sıfır sebze sıfır yağ hiç iki kaşık anca yedim bir kurabiye bir küçük bisküvili pasta
Akşam 19:00 balık ve salata
Hosbuldum size ayak uydurabilmem icin boyle olmam gerekiyor insalah hepimiz istedigimiz kgya ulasiriz ...Bende seni taniyabilirmiyim ?Hoşgeldin aramıza azimli görünüyosun hadi gazan mübarek olsun menün güzel afiyet olsun
2 silme kasigi attim bi turlu cayda sekeri birakamiyorum ama birakmaya calisacagim;(Bal ve şekerli çay fazla gelmedi mi afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?