Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menunuz ve sporunuz cok guzel afiyet olsun pulbiber limon ve yogurt cok iyi diyolar sizde faydasini gordunuzmu? bende firsat buldukca gece yatarken yiyecegim birde bunu maden suyuyla birlikte icenler var

Nescafe tok tutuyor sanirim menunuz guzel afiyet olsun

Ben günlük 10 bardak içiyorum dükkanda birde Türk kahvesi yada filtre kahve 2 fincan hepsi sade ve şekersiz olarak
Masallah ben o kadr icemiyorum sadece kahvaltida 1-2-buyukfincan ve fincan basina 1 silme cay kadigi seker ama birakicam insallah aksamda esime eslik etmek icin 1 fincan icersem icerim

Menu
kahvaltı 8.00: 1.5 dilim üzerine kaymak bal
3 zeytin 2 has yumurta
KK peynir
Ara soda Türk Kahvesi,2 k kayısı
Ogle 13.00: 1 tabak bamya yemeği yoğurt salatalik

Ara: 3 ceviz içi
Aksam 20.15(eltimde)
1 kepçe çorba, 4 köfte 3 dilim patates
1 tabak mantar yemeği
1 bardak ev yapımı vişne suyu
2 kaşık pilav

Ara: 2 ceviz içi Türk Kahvesi
2.5 litre su
(Aksam ölçülü yemeye çalıştım. hatta kuru Fas vardı ondan almadım ekmek yemememdikkatlerini çekti. bende çeşit çoktu dedim)

@puantiyeli_kelebek Can'ım kusura bakma yeni girdim bugün ve ancak yazabiliyorum Londra da yaşıyorum İngiltere'deyim ben bu gün ne yedim falan yazmayacağım çünkü çok kötü bir beslenmeydi sabah eşime pazar kahvaltısı hazırladım pankek falan işte allah ne verdiyse çok aşırı yemedim ama sonuçta kalorisi Yüksek şeylerdi kendime ceza verip iki gün detoks yapacağım ya da bir gün bakayım yazacağım mutlaka bütün gündür dışardaydık ondan bakamadım çok yorgunum vallahi

Hosbuldum size ayak uydurabilmem icin boyle olmam gerekiyor insalah hepimiz istedigimiz kgya ulasiriz ...Bende seni taniyabilirmiyim ?
Ben 73 ila 74 kilo arasında geziniyorum boyum da 1,63 yaşım 32 iki çocuğum var ben hiç bir zamn çıtı ptı biri olmadım yani zayıf olmadım evlendiğimde 66 kiloydum evlendim kilo almaya başladım sonra hamile kaldım 72 ile ilk çocuğumda çok kilo aldım 94 ile doğuma girdim sonra 80 lere indim aniden tekrar hamile kaldım derken bir gün diyet üç gün boz diyetisyen o bu zayıflayamadım dört beş ay kadar önce artık karar verdim ve şuan bu kilodayım çok ayrıntılı oldu ama bu :)

Nescafe tok tutuyor sanirim menunuz guzel afiyet olsun
Evet ben isveç diyeti altında kendimce eklemeler katarak verdim 10 kilo sonrada ramazan filan işte toplam 12 civarı verdim nescafe çok tok tutuyor beni çok su içiriyor ben çalışıyorum bide adliyede memurum sabah kahvaltı yapmazsam nescafe içiyorum eskiden hergündü şimdi bazen kahvaltı bazen kahve

Afiyet olsun insan gezmeye gidince mecburen biraz fazla oluyor ama ona rağmen çok hoş

İsveç diyeti işe yaradı mı Can'ım çok düşündüm ama yapamadım bir türlü

İsveç diyeti işe yaradı mı Can'ım çok düşündüm ama yapamadım bir türlü
Yani şöyle ki ben sabah nescafe içiyodum öğlen eve gelince ya omlet ya haşlanmış yunurta akşam sarımsaklı yoğurtlu şeyler tercih ettim yani aynısını uygulamadım o çok katı yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…