Birden bırakırsan olur bende öyle bıraktım birden kestim yoksa olmuyor2 silme kasigi attim bi turlu cayda sekeri birakamiyorum ama birakmaya calisacagim;(
Menunuz ve sporunuz cok guzel afiyet olsun pulbiber limon ve yogurt cok iyi diyolar sizde faydasini gordunuzmu? bende firsat buldukca gece yatarken yiyecegim birde bunu maden suyuyla birlikte icenler varKızlar pek kimse menü yazmamış galiba ben menümü yazayım birazdan gelirim eşim hasta ilgileneyim biraz
Sabah 10
Omlet
Peynir
Soslu turşu
13.30
Fırında balık
Soğan söğüş
Ara ve akşam en son 17 de
Kıymalı dukan poğaça ekmek hakkımı bundan kullandım
8 gibi bir kase pul biberli limonlu yoğurt yerim
3 lt su
40 dk eliptik sürdüm
InsllahBirden bırakırsan olur bende öyle bıraktım birden kestim yoksa olmuyor
Ara ogun falan yapmiyor musun? Birde su iciyorsun degilmi?Kahvaltım klasik Karatay akşam kavurma ve ev yapımı turşu
Afiyet olsun bisey soracagim sabahlari cay icmiyormusunuz?Bugünkü menu m sabah 3 dilim k.ekmek peynir biber dövmeci biraz tahin pekmez ara 1 elma akşam Menemen ve 2 bardak ayran 2 litre su
Ben Karatay yapıyorum canım 2 öğün geç kahvaltı yaparsam erken kahvaltı yaparsam 3 öğün yiyorum canım su 3-4 litreyi buluyor günlükAra ogun falan yapmiyor musun? Birde su iciyorsun degilmi?
Nescafe tok tutuyor sanirim menunuz guzel afiyet olsunSabah 10:00 nescafe
11:00 bir haşlanmış yunurta
Öğlen gezmede 14:30 kısır yapmıştı allahım kısırdan soğudum o kadar kötüydü salça sıfır sebze sıfır yağ hiç iki kaşık anca yedim bir kurabiye bir küçük bisküvili pasta
Akşam 19:00 balık ve salata
Ben günlük 10 bardak içiyorum dükkanda birde Türk kahvesi yada filtre kahve 2 fincan hepsi sade ve şekersiz olarakAfiyet olsun bisey soracagim sabahlari cay icmiyormusunuz?
Masallah ben o kadr icemiyorum sadece kahvaltida 1-2-buyukfincan ve fincan basina 1 silme cay kadigi seker ama birakicam insallah aksamda esime eslik etmek icin 1 fincan icersem icerimBen günlük 10 bardak içiyorum dükkanda birde Türk kahvesi yada filtre kahve 2 fincan hepsi sade ve şekersiz olarak
Ben çok seviyorum çayı onsuz yapamamMasallah ben o kadr icemiyorum sadece kahvaltida 1-2-buyukfincan ve fincan basina 1 silme cay kadigi seker ama birakicam insallah aksamda esime eslik etmek icin 1 fincan icersem icerim
Evet doğru anladın canımBirde ben soyle bi son mesajlarina bi goz atayim dedim sanirim kendi aramizda yarisma olacakmis poncikler ve zuzular diye 2 grup olarak dogrumu anladim acaba?
Ben 73 ila 74 kilo arasında geziniyorum boyum da 1,63 yaşım 32 iki çocuğum var ben hiç bir zamn çıtı ptı biri olmadım yani zayıf olmadım evlendiğimde 66 kiloydum evlendim kilo almaya başladım sonra hamile kaldım 72 ile ilk çocuğumda çok kilo aldım 94 ile doğuma girdim sonra 80 lere indim aniden tekrar hamile kaldım derken bir gün diyet üç gün boz diyetisyen o bu zayıflayamadım dört beş ay kadar önce artık karar verdim ve şuan bu kilodayım çok ayrıntılı oldu ama bu :)Hosbuldum size ayak uydurabilmem icin boyle olmam gerekiyor insalah hepimiz istedigimiz kgya ulasiriz ...Bende seni taniyabilirmiyim ?
Evet ben isveç diyeti altında kendimce eklemeler katarak verdim 10 kilo sonrada ramazan filan işte toplam 12 civarı verdim nescafe çok tok tutuyor beni çok su içiriyor ben çalışıyorum bide adliyede memurum sabah kahvaltı yapmazsam nescafe içiyorum eskiden hergündü şimdi bazen kahvaltı bazen kahveNescafe tok tutuyor sanirim menunuz guzel afiyet olsun
Afiyet olsun insan gezmeye gidince mecburen biraz fazla oluyor ama ona rağmen çok hoşMenu
kahvaltı 8.00: 1.5 dilim üzerine kaymak bal
3 zeytin 2 has yumurta
KK peynir
Ara soda Türk Kahvesi,2 k kayısı
Ogle 13.00: 1 tabak bamya yemeği yoğurt salatalik
Ara: 3 ceviz içi
Aksam 20.15(eltimde)
1 kepçe çorba, 4 köfte 3 dilim patates
1 tabak mantar yemeği
1 bardak ev yapımı vişne suyu
2 kaşık pilav
Ara: 2 ceviz içi Türk Kahvesi
2.5 litre su
(Aksam ölçülü yemeye çalıştım. hatta kuru Fas vardı ondan almadım ekmek yemememdikkatlerini çekti. bende çeşit çoktu dedim)
İsveç diyeti işe yaradı mı Can'ım çok düşündüm ama yapamadım bir türlüEvet ben isveç diyeti altında kendimce eklemeler katarak verdim 10 kilo sonrada ramazan filan işte toplam 12 civarı verdim nescafe çok tok tutuyor beni çok su içiriyor ben çalışıyorum bide adliyede memurum sabah kahvaltı yapmazsam nescafe içiyorum eskiden hergündü şimdi bazen kahvaltı bazen kahve
Yani şöyle ki ben sabah nescafe içiyodum öğlen eve gelince ya omlet ya haşlanmış yunurta akşam sarımsaklı yoğurtlu şeyler tercih ettim yani aynısını uygulamadım o çok katı yapmadımİsveç diyeti işe yaradı mı Can'ım çok düşündüm ama yapamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?