Günaydın dukan güzeliGünaydın fit hatunlar mutlu Pazarlar herkese
6.50 de evden çıkıyorum kahvaltı evde oluyorokulda teneffüsler 10 dk o aralardada fotokopi çekiyoruz offfff pazartesi olmasınnnn
Bende dvit ve zeytinyağını içip çıkıyorum kahvaltım zaten Keloğlanın kesesi gibi yanımda oluyor
Gunaydinlar güzel hanımlar
, bugün ogleden sonra il merkezine eltimlere gidecez orada kalacaz. Yarın oğlumun ve kızımın hastane işleri var yogun olacam. Giremezsemde haberiniz olsun
Kızım hasta ve rutin kontrol boy kilo onun içi gidecek. Oğlumun da bildiğin olay belki de ufukta ameliyat var
Sizede günaydın Karatay güzeli nasıl gidiyor şifa orucu bugün fazla efor harcama canımGünaydın dukan güzeli
Bugün gece başlayacak salı sabah 11.00 de bitecek canımSizede günaydın Karatay güzeli nasıl gidiyor şifa orucu bugün fazla efor harcama canım
Canim oglumda damar beni-hemanjiom var alnında onun kontrolü var. Ayrıca t... lerinden biri dusmemisti onun için gidiyoruz ameliyat olabilir sünnet ile beraber. Tarih verebilirAllah kolaylık versin canım haklısın koşturmacalı bir yaşantın var
Omuzuna atacak sopan da var mı canım
Güzel sonuçlar olsun inşallah kolay gelsin
Oğlunun özel değilse neyi var canım geçmiş olsun
Sopam var çiçekli böcekli kokoş bir sopam varAllah kolaylık versin canım haklısın koşturmacalı bir yaşantın var
Omuzuna atacak sopan da var mı canım
Güzel sonuçlar olsun inşallah kolay gelsin
Oğlunun özel değilse neyi var canım geçmiş olsun
Ha pazar akşamı 8 de başlıyor demiştin doğru dünden sonra ara girmesi iyi olmuşBugün gece başlayacak salı sabah 11.00 de bitecek canım
Benden Karatay güzeli olmaz dün yediklerimi Canan Karatay görse yüzümü tükürürdüHa pazar akşamı 8 de başlıyor demiştin doğru dünden sonra ara girmesi iyi olmuş
Canim oglumda damar beni-hemanjiom var alnında onun kontrolü var. Ayrıca t... lerinden biri dusmemisti onun için gidiyoruz ameliyat olabilir sünnet ile beraber. Tarih verebilir
Benden Karatay güzeli olmaz dün yediklerimi Canan Karatay görse yüzümü tükürürdü
Amin inşallah bugün Zaten sabah tartıldımSen şifa orucundan sonra sıkı şekilde Karatay a sarılırsın yeniden eminim canım
Dönüşün mükemmel olacakAmin inşallah bugün Zaten sabah tartıldımÇarşamba günü serum takılmıştı bildiğin şekerli su Zaten serum en nefret ettiğim birde yedim Allah ne verdiyse
Günaydın canım dikkat et iyi gezmelerGünaydın önce zuzucuklara sonra ponçikler nasılsınız bakalım ben yine gezmelerde olacağım önce bir çarşı turu yapcam ev için hediye bide kıyafetlerim genişlemiş bir kaç bişi bakacam akşama görüşürü ztevafuk55 geçmiş olsun cnm
Evet canım bu ara alınıyor. @puantiyeli_kelebek ilgileniyor. Yaş boy kilo ve hedef kilo nu puantiyeliyi etiketleyerek yazabilirsinMerhaba arkadaslar sanirim grubunuza yeni katilimci alinacakmis ben de katilabilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?