Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

6.50 de evden çıkıyorum kahvaltı evde oluyor okulda teneffüsler 10 dk o aralardada fotokopi çekiyoruz offfff pazartesi olmasınnnn

Allah kolaylık versin canım haklısın koşturmacalı bir yaşantın var

Bende dvit ve zeytinyağını içip çıkıyorum kahvaltım zaten Keloğlanın kesesi gibi yanımda oluyor

Omuzuna atacak sopan da var mı canım

Gunaydinlar güzel hanımlar
, bugün ogleden sonra il merkezine eltimlere gidecez orada kalacaz. Yarın oğlumun ve kızımın hastane işleri var yogun olacam. Giremezsemde haberiniz olsun

Güzel sonuçlar olsun inşallah kolay gelsin
Kızım hasta ve rutin kontrol boy kilo onun içi gidecek. Oğlumun da bildiğin olay belki de ufukta ameliyat var

Oğlunun özel değilse neyi var canım geçmiş olsun

Canim oglumda damar beni-hemanjiom var alnında onun kontrolü var. Ayrıca t... lerinden biri dusmemisti onun için gidiyoruz ameliyat olabilir sünnet ile beraber. Tarih verebilir

Canim oglumda damar beni-hemanjiom var alnında onun kontrolü var. Ayrıca t... lerinden biri dusmemisti onun için gidiyoruz ameliyat olabilir sünnet ile beraber. Tarih verebilir

Allah şifalar versin oğluşuna canım ikincisi de aradan sünneti n çıkmasına vesile olacak demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…