Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İsveç diyeti işe yaradı mı Can'ım çok düşündüm ama yapamadım bir türlü
Ben ayrıca diyet adından çok rahatsızım diyetim bunu yiyemem filan yok bende menülerime bakarsın her canım istediğini yerim ancak abartmadan denge yapıyorum bu şekilde gayet iyi gidiyor bakalım şu üç kilomu da bir versem sonra 65 istiyorum bana yeter

Adını diyet koyunca bende yapamıyorum bir yük oluyor üzerimde sanki

Afiyet olsun cnm güzel

Ne güzel anlatmışsın zamanında yolun kötüye gittiğini anlasak önlem alıp yanlıştan dönsek bu sorunları yaşamazdık. Hep arada durumun ciddiyetini anlayıp sonra durumu kabbulenip kendimizi kandırmaktan ertelemekten bu hale geldik.
Prensesini allah bağışlasın canım aramıza hoşgeldin İnşallah eski zayıf görünüşüne dikkat eden @Mislisse olacaksın yeniden bizde buna şahitlik edicez

Arkadaslar
sabah 10
2 haslama yumurta,zeytin, 2 dilim beyz ekmek,1 tatli kasigi bal ,2 sekerli cay
Ara yok
Ogle 14
Firin tavuk
Salata
1 bardak ayran

Aksam
1 pors.yogurtlu manti misafirlikteydik

1,5 litre su

Spor olarak 2 saat ev isi diyelim.

Sabah ekmek akşam mantı olunca karbon fazla olmuş canım ama misafirlikte yememek de olmazdı sanırım afiyet olsun

Hayırlı olsun cicilerin canım hayırlı olsun

Hamurişi orucu tutman lazım çok üstüste oldu bugünlerde balık kızartma olması kötü ızgara yada fırında yapsaydın keşke

Menunuz ve sporunuz cok guzel afiyet olsun pulbiber limon ve yogurt cok iyi diyolar sizde faydasini gordunuzmu? bende firsat buldukca gece yatarken yiyecegim birde bunu maden suyuyla birlikte icenler var

Ben sadece bugün yedim canım gün içinde yoğurt yemediğim için akşam yedim. Sonra fikir hoşuma gitti 1 hafta deneyip sonucu bildiririm maden suyu tek başına içildiğinde etkili yoğurt da öyle ikisi birden neden olmasın dene istersen

Afiyet olsun akşam her zamana göre bir çeşit fazla tabi ama belli etmemen iyi olmuş

Bende seni etiketleyecektim menü nerde diye şimdi gördüm. yarın kaldığın yerden devam et bence detoksa gerek yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…