- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Ben ayrıca diyet adından çok rahatsızım diyetim bunu yiyemem filan yok bende menülerime bakarsın her canım istediğini yerim ancak abartmadan denge yapıyorum bu şekilde gayet iyi gidiyor bakalım şu üç kilomu da bir versem sonra 65 istiyorum bana yeterİsveç diyeti işe yaradı mı Can'ım çok düşündüm ama yapamadım bir türlü
Adını diyet koyunca bende yapamıyorum bir yük oluyor üzerimde sankiBen ayrıca diyet adından çok rahatsızım diyetim bunu yiyemem filan yok bende menülerime bakarsın her canım istediğini yerim ancak abartmadan denge yapıyorum bu şekilde gayet iyi gidiyor bakalım şu üç kilomu da bir versem sonra 65 istiyorum bana yeter
Genelde içmem ama içtiği m zaman çay ve kahve şekersiz içiyorum sıfır kalori olduğu için menume yazmiyorumAfiyet olsun bisey soracagim sabahlari cay icmiyormusunuz?
Afiyet olsun cnm güzelMenu
kahvaltı 8.00: 1.5 dilim üzerine kaymak bal
3 zeytin 2 has yumurta
KK peynir
Ara soda Türk Kahvesi,2 k kayısı
Ogle 13.00: 1 tabak bamya yemeği yoğurt salatalik
Ara: 3 ceviz içi
Aksam 20.15(eltimde)
1 kepçe çorba, 4 köfte 3 dilim patates
1 tabak mantar yemeği
1 bardak ev yapımı vişne suyu
2 kaşık pilav
Ara: 2 ceviz içi Türk Kahvesi
2.5 litre su
(Aksam ölçülü yemeye çalıştım. hatta kuru Fas vardı ondan almadım ekmek yemememdikkatlerini çekti. bende çeşit çoktu dedim)
Evet dogrudur ben soylicektim o zman da katilmak istemostim ancak alim olmadigi icin vazgectim ama takip ediyordum sizi,azminizi kararliliginizi begeniyorum insallah bende sizinle beraber daha da iyi ilerlerim ...
Kendimden bahsedecek olursam ben hep bekarken 55-60 kgdaydim cok dikkat ediyodum kendime o halimdeyken bile spordu beslenmeydi falan evlendikten sonra birdenbire almaya basladim hamilelik falan bugun yarin nasil olsa kg veririm derken 92 de cat dedi kafam ..Yani oyle bi durum ki hem memnun degilim ama bi yanda bazen begeniyorum gibi ama olmuyo istedigim gibi giyinemiyorum giysemde yakistiramiyorum yaklasik son 4 senedir bi 70 altina son 2 senedir de 80 in altina dusemedim artik bu tabumu yikmak istiyorum allah izin verirse artik once 7 li sonra 6 li rakamlari gormek istiyorum.Bu arada evliyim, ev hanimiyim 19 aylik bir prensesim var gecen sene yine bu zamanlarda bu sitede bi grup olusturduk ve 92 kg dan 80 e dustum 12 kg ya yakin vermistim sonra az dikkat etmeyice hoop 5 kg geri aldim ama farkindaydim biraz bilerek aldim psiklojikti benimki tamamen ...Boyle iste durumum
@puantiyeli_kelebek başkanım arkadaş zuzularda değil mi
Bugünkü menu m sabah 3 dilim k.ekmek peynir biber dövmeci biraz tahin pekmez ara 1 elma akşam Menemen ve 2 bardak ayran 2 litre su
Afiyet olsun canım geçmiş olsun enişteye hemşirelik yap
Kahvaltım klasik Karatay akşam kavurma ve ev yapımı turşu
Arkadaslar
sabah 10
2 haslama yumurta,zeytin, 2 dilim beyz ekmek,1 tatli kasigi bal ,2 sekerli cay
Ara yok
Ogle 14
Firin tavuk
Salata
1 bardak ayran
Aksam
1 pors.yogurtlu manti misafirlikteydik
1,5 litre su
Spor olarak 2 saat ev isi diyelim.
İyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum ya alış verişe gittim kızlar bir yer buldum o kadar ucuz ki ben şok tam dört parça kıyafete 105 lira verdim inanamadım hepside birbirinden güzel öğlen gezmeye gittim akşam eve gel eşim balık almış onu kızarttım biraz mutfağı temizledim yeni telfonu elime aldım
Sabah 10:00 nescafe
11:00 bir haşlanmış yunurta
Öğlen gezmede 14:30 kısır yapmıştı allahım kısırdan soğudum o kadar kötüydü salça sıfır sebze sıfır yağ hiç iki kaşık anca yedim bir kurabiye bir küçük bisküvili pasta
Akşam 19:00 balık ve salata
Sabah sabah sos mu çekti canın afiyet olsun
Menunuz ve sporunuz cok guzel afiyet olsun pulbiber limon ve yogurt cok iyi diyolar sizde faydasini gordunuzmu? bende firsat buldukca gece yatarken yiyecegim birde bunu maden suyuyla birlikte icenler var
Herkese iyi geceler kızlarbenim yine erkenden uyumam lazım
Birde ben soyle bi son mesajlarina bi goz atayim dedim sanirim kendi aramizda yarisma olacakmis poncikler ve zuzular diye 2 grup olarak dogrumu anladim acaba?
Menu
kahvaltı 8.00: 1.5 dilim üzerine kaymak bal
3 zeytin 2 has yumurta
KK peynir
Ara soda Türk Kahvesi,2 k kayısı
Ogle 13.00: 1 tabak bamya yemeği yoğurt salatalik
Ara: 3 ceviz içi
Aksam 20.15(eltimde)
1 kepçe çorba, 4 köfte 3 dilim patates
1 tabak mantar yemeği
1 bardak ev yapımı vişne suyu
2 kaşık pilav
Ara: 2 ceviz içi Türk Kahvesi
2.5 litre su
(Aksam ölçülü yemeye çalıştım. hatta kuru Fas vardı ondan almadım ekmek yemememdikkatlerini çekti. bende çeşit çoktu dedim)
@puantiyeli_kelebek Can'ım kusura bakma yeni girdim bugün ve ancak yazabiliyorum Londra da yaşıyorum İngiltere'deyim ben bu gün ne yedim falan yazmayacağım çünkü çok kötü bir beslenmeydi sabah eşime pazar kahvaltısı hazırladım pankek falan işte allah ne verdiyse çok aşırı yemedim ama sonuçta kalorisi Yüksek şeylerdi kendime ceza verip iki gün detoks yapacağım ya da bir gün bakayım yazacağım mutlaka bütün gündür dışardaydık ondan bakamadım çok yorgunum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?