bir süre bu hamlamaları yaşarsın ama sonra bana mısın demezsin,bana öyle olduBugun 30 dk eliptik 40 dk da agirlik calismasi yaptim, yarin gene yuruyemicem=) spordan once de 1 kayisi 2 kiraz yedim, 1300 kaloriyle kapattim gunu.
canım o yedi zaten saatleri bizden farklı olduğu için günü kapaması ondan oluyorBaşka birsey yemetecek misin bütün gün
Anladım bende üzüldüm ac kalıyor diye :/bir süre bu hamlamaları yaşarsın ama sonra bana mısın demezsin,bana öyle oldu
canım o yedi zaten saatleri bizden farklı olduğu için günü kapaması ondan oluyor
Ay telefonun otomatik ayarindan kaynaklandı kusura bakmayin kizlar telefon tutukluk yapti :)) hayirli cumalarGünaydın canlar mutlu hafta sonlari diliyorum herkese
ben uyuyamıyorum yaa@SucceSSstorY canim saat 4 e kadar uyumadinmi yoksa namaza falan mi kalktin? Eger birincisi ise cok buyuk kötülük yapıyorsun kendine kuzum gece uykusu cok onemli
8 buçukta uyandım geri yattım eşim uynıncaya kadar uzanayım diye 10 da uyanabildimSabah kacta uyaniyorsun ?
8 buçukta uyandım geri yattım eşim uynıncaya kadar uzanayım diye 10 da uyanabildim
tamam tatlım sorun şu ki eşim uyuyamıyor ışık ve tv sesi olmadan bende sırf ayrı uyumayalım diye onunla uyuyorum ben ses ve ışıkta asla uyuyamıyorumErken kalkmaliyiz ki erken uyuyalim kuzum uzanma o arada kalkıp spor yap romatizman vardi galiba mekik çek kol sırt hareketleri yap herkes uyurken daha iyi yapılıyor bunlar. Olmadi ev işi yap çünkü oglun varken yapamiyosun boylece gecede uykun da gelir.
tamam tatlım sorun şu ki eşim uyuyamıyor ışık ve tv sesi olmadan bende sırf ayrı uyumayalım diye onunla uyuyorum ben ses ve ışıkta asla uyuyamıyorumbenim sorunum eşim ve oglumun uyumaması
malesef eşim kızımızın vefatından beri böyleOyy o cok kötü bir aliskanlik dün görümcemin kizi bizde kalacakti 10 yasinda televizyon olmayan yerde uyuyamiyormus ailecek oyle alismilar kocasi oglu hep tv karşısinda uyur sonra odalarına görümcem taşırmis dusundumde ben bırakırım hepsini orda oylece heralde her akşam cekilecek dert degil yahu
Basiniz sağolsun canim cok üzüldüm kac yaşındaydı kızın nasil oldu uzmek istemiyorum istemezsen anlatma canimmalesef eşim kızımızın vefatından beri böyleoglumda uyuyamıyor malesef sıkmak da istemiyorum defalrca konuştum tedaviyi kabul etmiyor
ahahaha aynenOyy o cok kötü bir aliskanlik dün görümcemin kizi bizde kalacakti 10 yasinda televizyon olmayan yerde uyuyamiyormus ailecek oyle alismilar kocasi oglu hep tv karşısinda uyur sonra odalarına görümcem taşırmis dusundumde ben bırakırım hepsini orda oylece heralde her akşam cekilecek dert degil yahu
ayy bunu yeni okudummalesef eşim kızımızın vefatından beri böyleoglumda uyuyamıyor malesef sıkmak da istemiyorum defalrca konuştum tedaviyi kabul etmiyor
dostlar sagolsun dogumda kaybettim ben hiç görmedim ama eşim görmüş kendi gömmüş galiba bu yüzden atlatamadıayy bunu yeni okudumcanım başın sağ olsun
karnımdayken kalbi durdu doguma girdim ama kurtamadık hastaydı zaten bi çok sorunu vardı zaten en fazla yaşayan 1 yıl yaşabiliyor demişti dr heyeti aldırmadım pişman degilim hiç aldırsaydım sürekli vicdanım sızlayacaktı yaşasaydı 5 yaşında olacaktıBasiniz sağolsun canim cok üzüldüm kac yaşındaydı kızın nasil oldu uzmek istemiyorum istemezsen anlatma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?