Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugun 30 dk eliptik 40 dk da agirlik calismasi yaptim, yarin gene yuruyemicem=) spordan once de 1 kayisi 2 kiraz yedim, 1300 kaloriyle kapattim gunu.
bir süre bu hamlamaları yaşarsın ama sonra bana mısın demezsin,bana öyle oldu
Başka birsey yemetecek misin bütün gün
canım o yedi zaten saatleri bizden farklı olduğu için günü kapaması ondan oluyor

8 buçukta uyandım geri yattım eşim uynıncaya kadar uzanayım diye 10 da uyanabildim

Erken kalkmaliyiz ki erken uyuyalim kuzum uzanma o arada kalkıp spor yap romatizman vardi galiba mekik çek kol sırt hareketleri yap herkes uyurken daha iyi yapılıyor bunlar. Olmadi ev işi yap çünkü oglun varken yapamiyosun boylece gecede uykun da gelir.

tamam tatlım sorun şu ki eşim uyuyamıyor ışık ve tv sesi olmadan bende sırf ayrı uyumayalım diye onunla uyuyorum ben ses ve ışıkta asla uyuyamıyorum benim sorunum eşim ve oglumun uyumaması

tamam tatlım sorun şu ki eşim uyuyamıyor ışık ve tv sesi olmadan bende sırf ayrı uyumayalım diye onunla uyuyorum ben ses ve ışıkta asla uyuyamıyorum benim sorunum eşim ve oglumun uyumaması

Oyy o cok kötü bir aliskanlik dün görümcemin kizi bizde kalacakti 10 yasinda televizyon olmayan yerde uyuyamiyormus ailecek oyle alismilar kocasi oglu hep tv karşısinda uyur sonra odalarına görümcem taşırmis dusundumde ben bırakırım hepsini orda oylece heralde her akşam cekilecek dert degil yahu

malesef eşim kızımızın vefatından beri böyle oglumda uyuyamıyor malesef sıkmak da istemiyorum defalrca konuştum tedaviyi kabul etmiyor

malesef eşim kızımızın vefatından beri böyle oglumda uyuyamıyor malesef sıkmak da istemiyorum defalrca konuştum tedaviyi kabul etmiyor
Basiniz sağolsun canim cok üzüldüm kac yaşındaydı kızın nasil oldu uzmek istemiyorum istemezsen anlatma canim

ahahaha aynen ben de bırakır giderim valla

Basiniz sağolsun canim cok üzüldüm kac yaşındaydı kızın nasil oldu uzmek istemiyorum istemezsen anlatma canim
karnımdayken kalbi durdu doguma girdim ama kurtamadık hastaydı zaten bi çok sorunu vardı zaten en fazla yaşayan 1 yıl yaşabiliyor demişti dr heyeti aldırmadım pişman degilim hiç aldırsaydım sürekli vicdanım sızlayacaktı yaşasaydı 5 yaşında olacaktı

ZelGN fitblack cok doğru bir tespitte bulunmus canim gunluk tarti oynamalari cok normal buna guvenip rotani abur cubura çevirme sakin :)
YOk btnem çevirmiyorm. Uzun zamandır dondurma dışında bi extra yemiyorum. İnşallah dediğinz gibi olur da haftada 1 kez 74 görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…