Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım çok üzüldüm,tekrar tekrar başın sağ olsun,yaşadığın acı çok büyük.

Allah ogluna uzun ömürler versin canim.. Esini simdi anladım Allah sabırlar versin bi daha evlat acısı Yaşatmasin.

YOk btnem çevirmiyorm. Uzun zamandır dondurma dışında bi extra yemiyorum. İnşallah dediğinz gibi olur da haftada 1 kez 74 görürüm

1 hafta saglikli beslenip önümüzdeki çarşamba tartilirsan iyi sonuc alacagina eminim canım. Menu paylas duzenli yorumlayalim

Annem pazara gitmeden bir sürü çeşit sebze ve meyve söylüyorum Anne bak onu da al bunu da al bunu şöyle yeriz diye
Simdiden afiyet olsunnnn fistik
Ara öğün leri nasıl ayarlamaliyim
Canim benim saat dilimim söyle
Sabah 10nda kahvaltim
Öğlen 2de oglen yemeğim
Ara ogunum 4de turk kahvesi olarak
Aksam 7de aksam yemegi

Bende hap kullancam canimmm b12 icin kesinlkle yoksa bitkinlik oluyor
Buarada disin icn ALLAHIM sifa versin kuzum
Kuzum yürüyüşü disarda yapiyim evde zumba dans yapicam
_Masalim_ canim saat 4 e kadar uyumadinmi yoksa namaza falan mi kalktin? Eger birincisi ise cok buyuk kötülük yapıyorsun kendine kuzum gece uykusu cok onemli
Kuzum sabah namazina kalkiyorum ama yarim yamalak uyuyorum uyku duzenimi yerine koyucam tatlım haklısın

müsli , yulaf ezmesi ve sarı leblebiyle kuru siyah üzüm aldım havlu yapıp satmıştım :) şimdi bunları nasıl tüketmeyelim

Sari leblebi yi sutlu bi kahvenin yaninda bir ara ogunde 4 kadik kadar tuketebilirsin gunde 1 kere
Yulaf ezmesini de eger kahvalti olarak sadece bunu tuketeceksen 4 kaşık yulaf ezmesi yada musli ikisinden biri 1 bardak süt ve 5 6 tane uzumu azda tarcin karistirip yiyebilirsin kahvalti alternatifi de olur sana sikilmazsin da boylece..
Tarcin cubuk varsa sadece bir gece oncede 1 bardak sutle kaynat dolaba koy sabah kalkip bunu ekle fitblack dedigi gibi tarçını bikac kere kullanabilirsin tatli ihtiyacini karsilar böylece

Bende duzene koymaya çalışıyorum canım 11 de uyanır dım onceden sonra 10 30 a çektim sonra 10 a şimdi 9.30 aldmaya çalışıyorum 8 e Çekicem insallah

İnanılmaz aciktim sabah ki kahvaltim hoşuma gitmedi midem bulanarak yedim biraz ondan sanırım. Oglen yemeginde doymak bilmedim resmen:))
öğlen sıkıntı değil de aman akşam yemeklerini az ye :) öğlen doyur ama karnını iyice
canım et ağırlıklı besleniyorsun ya sadece merak ettiğim için soruyorum,yağlı mı yağsız mı diye dikkat ediyor musun? mesela tavuğun derisi,ya da kıymada vs

canım yürüyüşü dışarıda yapman çok daha iyi olur evde de zumba oh,mükemmel spor planı

müsli , yulaf ezmesi ve sarı leblebiyle kuru siyah üzüm aldım havlu yapıp satmıştım :) şimdi bunları nasıl tüketmeyelim
canım müsliyi sabahları bazı günler değişiklik olsun diye tüketebilirsin,süt ile beraber:) içine toz tarçın alabilirsen katarsın,kuru üzüm almışsın onu da kat afiyetle ye
sarı leblebi almakla süper yapmışsın tatlışım inanılmaz tok tutuyor ben dişimden dolayı yiyemiyorum şu an ama geçen hafta beni o çok tuttu.ara öğün olarak 2 avuç yiyebilirsin böylece akşam yemeğine çok yüklenmezsin,aç da kalmazsın

ay yazmışsın sen de aynı şeyleri geçmişim tek tek okuduğum için,sen daha güzel anlatmışsın canım

bugün kü menüm
sabah 10:23
1 haslanmış yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
6 zeytin
çok az beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay

12 de 5 tane ceviz 5 tane fındık
öğlen 14:35
1 kepçe kuru fasulye (ekmek yok)

akşamı saat 18 19 arası yerim inşallah patlıcan musakka ve yogurt yemeyi düşünüyorum 1dilim de kepek ekmegi gece çok açlık çektigim için
2 lt de su içtim ve 1.5 saatlik yürüyüş

Bende duzene koymaya çalışıyorum canım 11 de uyanır dım onceden sonra 10 30 a çektim sonra 10 a şimdi 9.30 aldmaya çalışıyorum 8 e Çekicem insallah
ben normalde 11-12'de uyanırdım,bugün Miyav_su sayesinde birden 6.30'da kalktım hiç azaltmadan çat diye kalktım biraz uykusuzum ama olsun

canım inanamıyorum ilk gün ile şimdiki arasında menülerin nasıl fark etti,harikasın! işte dediğimiz buydu bayıldım bugünkü menüne çok sevindim dediklerimizi uygulamana

Nasıl ya benimde öyleydi canım dur hesaplamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…