Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ay canım ya inşallah üfürük testinden bir şey çıkmaz bizim gecen ay arkadaş yaptırdı şükür çıkmadı çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sıkma canını

Devlet doktorları öyle en son bana böbrek büyümesi teşhisi ve kör raporu verdiler kolay kolay gitmem ben tabi insan mecbur kalınca gidiyorda Allah düşürmesin onlara birde o maaşı alıyorlar değil mi hakkettik mi acaba bu maaşı demiyorlar

Afiyet olsun

Kızlar oruçtandan mıdır yada dün çok üşüdüğümden midir saat 21.00 bir uykudur bir ara uyandım sadece saati baktım tekrardan uyudum yeni uyandım sadece başım ağrıyor hafiften
Basinin agrisi acliktan degil mi ? birde sekersizlikten sanirim yani ben kendimden biliyorum

Dikkat et yinede canim benim tansiyonun falan dusmesin
Sağol canım zaten orucu bozdum önce 1 çay bardağı nar suyu içtim aradan 1 saat geçince küçük elma ve 2 tane minik mandalina yedim öğlende salata olursa burada onu yerim oda olmazsa cevizim var onları yemeyi düşünüyorum akşamada zeytinyağlı karnıbahar yemeğim var

Kızlar orucu tavsiye ederim yanlız soğuk havalarda acayip üşütüyor yanlız benim mide tam boşalmadı sanırım İngiliz tuzu kullanmadığım için birde oruca niyet öncesi ya meyve yada sebze yemişler ben yemedim o gün kavurma yedim sanırım o yüzden

Ponçiklerin miçosu süper beslenmişsin helal sana @kulkedisi30 ve ben kötü beslendik takımı sen kurtaracaksın ona göre anam birde ben @puantiyeli_kelebek neler neler dedim dereyi görmeden paçaları sıvadım

Şimdilik birşey demiyoreeee
Terlemek mi ben şuanda üşüyorum Dairedeyim

Akşam yap birşeyler canım
Afiyet olsun canım benim bugün burada kurufasulye ve turşu varmış bir ara niyeti bozmuştum şükür gruplar geldi orucu bozmadım

Şansına çıkanı görüyor musun tebrikler iradene

Peki ben sadece grubumdaki kisilerin menusunu mu yorumlayacagim peki?

Herkesin menüsü yorumlanıyor ama takımında ki arkadaşını motive etmek sınırsız
Buarada bende sizi taniyabilir miyim ...
Alıntıları bitirip tanıtayım kendimi canım
Dun aksam yapip yedim kuru maden suyu haric

Ben dün akşam yapamadım yorgunluktan çünkü dün yaklaşık 2 saatlik uykuyla durdum tüm gün akşam kaldım
Ne guzelmis ya bi yandan da kcal yaktirir aci benim bildigim

Evet ama benim korku kaldı yazdan beri üstümde ishal vakası yaşadım 7 günlük acı da malum bağırsak çalıştırıyor tekrar olacak diye ödüm kopuyor

Hamdolsun bugün daha iyiyim canım.
Rabbim hamdini arttırsın canım
Bugün yine hareketsizim ancak yakında başlarım yürüyüşlere inşallah.

Yediklerine dikkat etmen çok faydalı oluyordur bence kuzum spora takılma iyi hissedersen zaten ihmal etmiyor sun
@puantiyeli_kelebek beni geçsede takım olarak bizi geçemezler :)

Ben öyle düşünmüyorum ama hadi bakalım

Geçmiş olsun canım ne diyim Rabbim inşallah sifasini verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…