Cok gecmis olsun canim ya rabbim acil sifalar versin ins.Bugün 7 saat hastanelerdeydik. En son eşime dönerken dedim ki bu kadar strese ve oglanın hasariliklarina rağmen biz birbirimize sarmadiysak biz olmuşuz artık dedim
Ay canım ya inşallah üfürük testinden bir şey çıkmaz bizim gecen ay arkadaş yaptırdı şükür çıkmadı çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sıkma canınıCanim bugün yoruldugum kadar biktigim kadar başka gün var mı acaba. Oğlum sağolsun hiç durmadı hem.beni hem eşimi mahvetti. Gelelim sonuçlara
Hem kızım hem oğlum bronşit olmuş
Her ikisnde de kansızlık var
Her ikisindede ufuruk sezdi kalp grafiği istedibugün yetismedi o
Kızımin boyu için vitamin şurubu verdi.
Oğlum u bugün 2 farklı hastanede ultrasona soktuk her ikisi de en gec 6 ay içerisinde ameliyat dedi
(Ultrason kuyrukları ve oğlumun o esnadaki aglamalati beni ağlama derecelerine getirdi)
En son bir doçent var çocuk cerrahi ona goturecez ve o ne derse onu yapacaz.
Çok canım sıkıldı bugün maalesef
Devlet doktorları öyle en son bana böbrek büyümesi teşhisi ve kör raporu verdiler kolay kolay gitmem ben tabi insan mecbur kalınca gidiyorda Allah düşürmesin onlara birde o maaşı alıyorlar değil mi hakkettik mi acaba bu maaşı demiyorlarDevletteki radyoloji doktoru da ayrıca sinir etti beni. Adam doğru düzgün bakmadi bakamadi yanlış sonuç çıkardı. Üroloji doktoru dedi ki t... biri yok görünüyor raporda dedi ben şok oldum. Özele götürdük hemen sıra da almıştık o kesinlikle var ama yukarda dedi. Adam zaten ben içeri girdiğimde hem ceviz yiyordu hem de çekmeye calisiyordu
Ay rabbim bozmasın canım yuvanızıBugün 7 saat hastanelerdeydik. En son eşime dönerken dedim ki bu kadar strese ve oglanın hasariliklarina rağmen biz birbirimize sarmadiysak biz olmuşuz artık dedim
Afiyet olsunİyi geceler
Sabah 10:00 nescafe
Öğlen 12:30 bir kase şehriye çorbası azıcık önceden kalmış karnıyarık iki dilim ekmek domates
Akşam 18:00 bir küçük kase banya bir küçük tabak ekmeksiz iskender turşu acı sos
Akşam bir çocuk görme yine bir sultan lokumu
Basinin agrisi acliktan degil mi ? birde sekersizlikten sanirim yani ben kendimden biliyorumKızlar oruçtandan mıdır yada dün çok üşüdüğümden midir saat 21.00 bir uykudur bir ara uyandım sadece saati baktım tekrardan uyudum yeni uyandım sadece başım ağrıyor hafiften
Açlık evet ama şekersizlik değildir buna Emin'imBasinin agrisi acliktan degil mi ? birde sekersizlikten sanirim yani ben kendimden biliyorum
Amin canım ne güzel bir duaHerkese mutlu sabahlar arkadaslar...Rabbim oncelikle hastalarimiza sifa dertlilerimize deva borclularimiza edalar nasip etsin.Gonlunuzden ne geciyorsa ne diliyorsaniz rabbim elimize versin.Korktuklarimizdan emin umduklarimiza nail eylesin insallah...
Dikkat et yinede canim benim tansiyonun falan dusmesinAçlık evet ama şekersizlik değildir buna Emin'im
Sağol canım zaten orucu bozdum önce 1 çay bardağı nar suyu içtim aradan 1 saat geçince küçük elma ve 2 tane minik mandalina yedim öğlende salata olursa burada onu yerim oda olmazsa cevizim var onları yemeyi düşünüyorum akşamada zeytinyağlı karnıbahar yemeğim varDikkat et yinede canim benim tansiyonun falan dusmesin
Ponçiklerin miçosu süper beslenmişsin helal sana @kulkedisi30 ve ben kötü beslendik takımı sen kurtaracaksın ona göre anam birde ben @puantiyeli_kelebek neler neler dedim dereyi görmeden paçaları sıvadım
Terlemek mi ben şuanda üşüyorum Dairedeyim
Afiyet olsun canım benim bugün burada kurufasulye ve turşu varmış bir ara niyeti bozmuştum şükür gruplar geldiorucu bozmadım
Peki ben sadece grubumdaki kisilerin menusunu mu yorumlayacagim peki?
Alıntıları bitirip tanıtayım kendimi canımBuarada bende sizi taniyabilir miyim ...
Dun aksam yapip yedim kuru maden suyu haric
Ne guzelmis ya bi yandan da kcal yaktirir aci benim bildigim
Rabbim hamdini arttırsın canımHamdolsun bugün daha iyiyim canım.
Bugün yine hareketsizim ancak yakında başlarım yürüyüşlere inşallah.
@puantiyeli_kelebek beni geçsede takım olarak bizi geçemezler :)
Geçmiş olsun canım ne diyim Rabbim inşallah sifasini verirCanim bugün yoruldugum kadar biktigim kadar başka gün var mı acaba. Oğlum sağolsun hiç durmadı hem.beni hem eşimi mahvetti. Gelelim sonuçlara
Hem kızım hem oğlum bronşit olmuş
Her ikisnde de kansızlık var
Her ikisindede ufuruk sezdi kalp grafiği istedibugün yetismedi o
Kızımin boyu için vitamin şurubu verdi.
Oğlum u bugün 2 farklı hastanede ultrasona soktuk her ikisi de en gec 6 ay içerisinde ameliyat dedi
(Ultrason kuyrukları ve oğlumun o esnadaki aglamalati beni ağlama derecelerine getirdi)
En son bir doçent var çocuk cerrahi ona goturecez ve o ne derse onu yapacaz.
Çok canım sıkıldı bugün maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?