Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben ilk defa evine gittim eşimin iş yerinden arkadaşıydı eşi doğum yapmıştı gittim. Kurabiye vardı, milföy yapmıştı bir de sultan lokumu işte ona da hiç dayanamam :)

Geçmiş olsun canım. bende yorgunluğa veriyorum artidayim maalesef

Cok gecmis

Cok gecmis olsun canim ya rabbim acil sifalar versin ins.

Ay canım ya inşallah üfürük testinden bir şey çıkmaz bizim gecen ay arkadaş yaptırdı şükür çıkmadı çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sıkma canını

Ay rabbim bozmasın canım yuvanızı

Geçmiş olsun canım ne diyim Rabbim inşallah sifasini verir

Günaydın

Çok Geçmişler olsun Rabbim Acil şifalar versin

çok geçmiş olsun kuzum Rabbim beterinden saklasın. Üzülme düzelir hepsi inşallah

geçmiş olsun canım. izin alda dinlen bugün

Çok sağolun canlarim, allah herkese de bize de şifa versin. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Herkes bir gün önceden tartılmış :) ben cesaret edemedim tartılmaya ya aslında geçen haftaya nazaran daha iyi beslendim ama işte gezmelerde yediklerim belki artı çıkarır da gerçi ben sıkı diyet yaptığım zamanlarda da yiyordum ancak o zaman öğünü tam olarak atlıyordum. Yani öğünmüş gibi yiyordum neyse artık bakacağız yarın

Nasılsın şimdi canım minoşlar nasıl
Yani canım bugün ilaçlarını alacam kullanmaya baslayacaz bakalım. Bende yorgunum oğlumun bugunde aşısı vardı çocukta resmen doktor fobisi olmuş dünkü o kadar hastane işinden sonra

Ben tartılmadım canım çünkü sabah uyku tatlı geldi evden geç çıktım zaten pekte eksilerde değilimdir canım yemek araların hep 4-5 saat olsun birde kahvaltıyı düzgün yaparsan olur

Yani canım bugün ilaçlarını alacam kullanmaya baslayacaz bakalım. Bende yorgunum oğlumun bugunde aşısı vardı çocukta resmen doktor fobisi olmuş dünkü o kadar hastane işinden sonra
Ay kıyamam bende var insan gerçekten korkuyor artık doktordan normal şifa olsun ilaçları

Ay kıyamam bende var insan gerçekten korkuyor artık doktordan normal şifa olsun ilaçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…