Evet canım ve vücudu hazırlamak gerekiyormuş işte banyo filan kese olmalıymış ben yanlış yapmışım neyse kitabını okurum ona göre yaparım artıkYanlış yaptın derken önceden sebze tüketmen gerekiyormuş ondan mı
Yapıcam içinide bol soğanlı yapıcamYap biyerlerin şişmesin
Bende çok seviyorum krepi unsuzda olmuyor kiBu arada ben de menümü yazayım
Dünün menüsü
Sabah
Melemen
Lor peyniri
Yoğurt
Öğle
Dukan krep
Lor köftesi
Soslu turşu
Akşam
Etli fasulye
Yoğurtlu patlıcan salatası
3 lt su 40 dk eliptik
Sağol tatlım ama şimdi daha iyiyim izni daha kötü günlere saklıyacağım:)çok geçmiş olsun kuzum Rabbim beterinden saklasın. Üzülme düzelir hepsi inşallah
geçmiş olsun canım. izin alda dinlen bugün
Ben ilk defa evine gittim eşimin iş yerinden arkadaşıydı eşi doğum yapmıştı gittim. Kurabiye vardı, milföy yapmıştı bir de sultan lokumu işte ona da hiç dayanamam :)her taraf manyak dolu bazen insanların cinnet geçirmesine şaşmıyorum
afiyet olsun cnıam harikasın
afiyet olsun canım menün güzel
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım. akşamki dürüm olmamış sanki
afiyet olsun canım tatlı olmamış akşam. bende akşam misafirlikteydim ama bir çatal aldım ayıp olmasın dedim poaça vardı karnım çok tok ben bunları kahvaltıda yerim dedim eve getirdim. çok sıkı arkadaşım hemde üst kat komşum yaparız birbirimize böyle ayıp olmaz yani
oruçtan canım. bende çok yorgundum ama uyuyamadım oğlum gece boyu ateşliydi
yap yanında turşu soğan oh misss
Bende çok seviyorum krepi unsuzda olmuyor ki
Geçmiş olsun canım. bende yorgunluğa veriyorum artidayim maalesefoğlum iyileşemedi öğleden sonra izin alıcam müdür verirse. doktora götürücem tekrardan sanırım penisilin olmadan geçmiycek. şimdi işlerimi bitireyim. yarın için çok umutsuzum bu arada. iki gündür uykusuzluktan ödem mi oluştu vucudumda yoksa gerçek kilommu bilmiyorum ama hiç hoşuma gitmedi tartıdaki rakam
Hiç takılma canım emin ol yarına eksi çıkarsın dün koşturdun şişmede olabilir vücudundaGeçmiş olsun canım. bende yorgunluğa veriyorum artidayim maalesef
Inşallah canım benimHiç takılma canım emin ol yarına eksi çıkarsın dün koşturdun şişmede olabilir vücudunda
Nasılsın şimdi canım minoşlar nasılInşallah canım benim
Cok gecmis
Cok gecmis olsun canim ya rabbim acil sifalar versin ins.
Ay canım ya inşallah üfürük testinden bir şey çıkmaz bizim gecen ay arkadaş yaptırdı şükür çıkmadı çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sıkma canını
Ay rabbim bozmasın canım yuvanızı
Geçmiş olsun canım ne diyim Rabbim inşallah sifasini verir
Günaydın
Çok Geçmişler olsun Rabbim Acil şifalar versin
çok geçmiş olsun kuzum Rabbim beterinden saklasın. Üzülme düzelir hepsi inşallah
geçmiş olsun canım. izin alda dinlen bugün
Çok sağolun canlarim, allah herkese de bize de şifa versin. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimGüzel olmuş canım
Çok iyi tebrikler
Başarılı bir gün olmuş bravo
Süpersin canım
Lavaş ince lavaş mıydı canım hastane işlerinden zaten erimiştir genel olarak güzel
Rabbim dermansız dert vermesin inşallah canım hiçbiri aşılmayacak şeyler değil kendini üzme yıpratma rabbim acil şifalar versin
Çayını da ben içireyim deseydin sinir bozucu devlet hastanesi çalışanlarının lakaytlığı
Maşallah canım Allah bozdurmasın inşallah :) gerçekten o yoğunlukta biri diğerine sarar genelde
Yani canım bugün ilaçlarını alacam kullanmaya baslayacaz bakalım. Bende yorgunum oğlumun bugunde aşısı vardı çocukta resmen doktor fobisi olmuşNasılsın şimdi canım minoşlar nasıl
Ben tartılmadım canım çünkü sabah uyku tatlı geldi evden geç çıktım zaten pekte eksilerde değilimdir canım yemek araların hep 4-5 saat olsun birde kahvaltıyı düzgün yaparsan olurHerkes bir gün önceden tartılmış :) ben cesaret edemedim tartılmaya ya aslında geçen haftaya nazaran daha iyi beslendim ama işte gezmelerde yediklerim belki artı çıkarır da gerçi ben sıkı diyet yaptığım zamanlarda da yiyordum ancak o zaman öğünü tam olarak atlıyordum. Yani öğünmüş gibi yiyordum neyse artık bakacağız yarın
Ay kıyamam bende var insan gerçekten korkuyor artık doktordan normal şifa olsun ilaçlarıYani canım bugün ilaçlarını alacam kullanmaya baslayacaz bakalım. Bende yorgunum oğlumun bugunde aşısı vardı çocukta resmen doktor fobisi olmuşdünkü o kadar hastane işinden sonra
Ay kıyamam bende var insan gerçekten korkuyor artık doktordan normal şifa olsun ilaçlarıYani canım bugün ilaçlarını alacam kullanmaya baslayacaz bakalım. Bende yorgunum oğlumun bugunde aşısı vardı çocukta resmen doktor fobisi olmuşdünkü o kadar hastane işinden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?