Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın
Çok Geçmişler olsun Rabbim Acil şifalar versin

Günaydın Kızlar ben yine grip olmuşum ya bir aydır bu ikinci gribim geçen sene bir kere bile hasta olmamıştım. ondan önceki sene yine hep hastaydım. Demekki ben bir sene nadasa çekiliyorum :) Neyse nasılsınız ne var ne yok Miyav_su orucunu sağlıklı bir şekilde bitirmene sevindim canım.

Geçmiş olsun bol sıvı tüket canım burası çok soğuk ay donuyorum ya sağol canım şimdi bir uzman aradı dedi yanlış yaptın zaten bende farkettim hiç bağırsaklarım boşalmadı neyse şu kitapları okuyayım artık daha bilinçli olurum yanlız kurufasulye kaçırdım yarın kuru fasulye yapıcam

çok geçmiş olsun kuzum Rabbim beterinden saklasın. Üzülme düzelir hepsi inşallah
geçmiş olsun canım. izin alda dinlen bugün

her taraf manyak dolu bazen insanların cinnet geçirmesine şaşmıyorum

afiyet olsun cnıam harikasın
afiyet olsun canım menün güzel
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım. akşamki dürüm olmamış sanki
afiyet olsun canım tatlı olmamış akşam. bende akşam misafirlikteydim ama bir çatal aldım ayıp olmasın dedim poaça vardı karnım çok tok ben bunları kahvaltıda yerim dedim eve getirdim. çok sıkı arkadaşım hemde üst kat komşum yaparız birbirimize böyle ayıp olmaz yani
Kızlar oruçtandan mıdır yada dün çok üşüdüğümden midir saat 21.00 bir uykudur bir ara uyandım sadece saati baktım tekrardan uyudum yeni uyandım sadece başım ağrıyor hafiften
oruçtan canım. bende çok yorgundum ama uyuyamadım oğlum gece boyu ateşliydi
yap yanında turşu soğan oh misss

oğlum iyileşemedi öğleden sonra izin alıcam müdür verirse. doktora götürücem tekrardan sanırım penisilin olmadan geçmiycek. şimdi işlerimi bitireyim. yarın için çok umutsuzum bu arada. iki gündür uykusuzluktan ödem mi oluştu vucudumda yoksa gerçek kilommu bilmiyorum ama hiç hoşuma gitmedi tartıdaki rakam

Hoşgeldin,

Boyumuz ve kilomuz aynı :)
Ben 37 hatta 38 yaşındayım.

Sanırsam topiğin en yaşlısıyım. Topiğin ablası ilan ediyorum kendi mi

Fıstık olma yolundasın canım ne yaşlısı
Miçom benim cansın bu haftada benimle aynı takımda ol yoksa sana karşı yarışamam ben

Ben yarışırım valla Vilma 37 haftada 500 gr veriyor hatun emin adımlarla solluyor hepimizi benim hedefim Vilma 37 seni geçmek kuzu:)
Yanlız @puantiyeli_kelebek yok bisiklet biniyor sanırım az değil oda valla kızlar hepimizi ezecek özellikle beni neler dedim ya bende gaza gelmişim
Yok canım 40 dk dan sonra pilim bitiyor aslında daha çok sıkılıyorum malesef .. Misafirden geçit olmuyor ki canım cici kayınvalifenin yakınları gelip gidiyor şimdide
Ay inşallah canım benim temizlenir önümüzdeki ay 10 gün yapıcam bakalım

3 gün den başla 36 saatten 10 güne geçmek zor olur
İnşallah mahçup etmem sizi de bende sizden beklentilşyim söyliyim

Benimde kafam karıştı yoğunluktan aslında ponçiklerdesin sen kuzum öyle yazdım da takım ismini yanlış yazdım karşı yanımdasın yani @külkedisi30 takımı kendi takımımın ismini bilmiyorum daha tüü bana :)
@puantiyeli_kelebek canım indin mi bisikletten anam tam gaz gidiyorsun maşallah lance armstrong Bile solayacaksın fıstığım adamın kariyeri bitecek

Tabi canım 40 dklık sporumla karşımda kim durabilir ki yerim onun kariyerini :))

Zaten pompalı tüfekle gelicem dükkana sağol canım yarına yapıp yerin paşa daha iyileşmemiş yavrucak ev ortamına alışık tabi kreşde toz var mikrop var normal hasta olması rabbim şifa versin

Afiyet olsun canım

Yanlış yaptın derken önceden sebze tüketmen gerekiyormuş ondan mı

Yap biyerlerin şişmesin

Bugünkü menu m sabah 1 yumurta 1 salata domates azcik fındık ezmesi 1 dilim k.ekmek aralarda 1 elma 1 nar 1 mandalina şekersiz Türk Kahvesi 2 bardak Yeşilçay akşam tavuk sote ve salata
Güzel olmuş canım

Çok iyi tebrikler

Başarılı bir gün olmuş bravo

Süpersin canım

Lavaş ince lavaş mıydı canım hastane işlerinden zaten erimiştir genel olarak güzel

Rabbim dermansız dert vermesin inşallah canım hiçbiri aşılmayacak şeyler değil kendini üzme yıpratma rabbim acil şifalar versin

Çayını da ben içireyim deseydin sinir bozucu devlet hastanesi çalışanlarının lakaytlığı

Bugün 7 saat hastanelerdeydik. En son eşime dönerken dedim ki bu kadar strese ve oglanın hasariliklarina rağmen biz birbirimize sarmadiysak biz olmuşuz artık dedim

Maşallah canım Allah bozdurmasın inşallah :) gerçekten o yoğunlukta biri diğerine sarar genelde

Kızlar iki önceki mesajda Alıntılarım pencere de saklı kaldı hepinize yazdım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…