- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Yani benim yontemim öyle illa açlık hissini yasayacam yoksa zayiflayamiyorumEvet dogrusun aclik cekmeden karin gruldamasi duyulmadan zayiflanmaz dimi? Dogal mide kucultme islemi bu.
Hadi bismillahBugün karataya yeniden başlıyorum
GünaydınKızlar orucu tavsiye ederim yanlız soğuk havalarda acayip üşütüyor yanlız benim mide tam boşalmadı sanırım İngiliz tuzu kullanmadığım için birde oruca niyet öncesi ya meyve yada sebze yemişler ben yemedim o gün kavurma yedim sanırım o yüzden
Çok Geçmişler olsun Rabbim Acil şifalar versinCanim bugün yoruldugum kadar biktigim kadar başka gün var mı acaba. Oğlum sağolsun hiç durmadı hem.beni hem eşimi mahvetti. Gelelim sonuçlara
Hem kızım hem oğlum bronşit olmuş
Her ikisnde de kansızlık var
Her ikisindede ufuruk sezdi kalp grafiği istedibugün yetismedi o
Kızımin boyu için vitamin şurubu verdi.
Oğlum u bugün 2 farklı hastanede ultrasona soktuk her ikisi de en gec 6 ay içerisinde ameliyat dedi
(Ultrason kuyrukları ve oğlumun o esnadaki aglamalati beni ağlama derecelerine getirdi)
En son bir doçent var çocuk cerrahi ona goturecez ve o ne derse onu yapacaz.
Çok canım sıkıldı bugün maalesef
Burada da geceden beri yağmur yağıyor bayağ soğudu insanın hiç yataktan çıkası gelmiyor. Çalışmayan hatunlar siz yatın bizim yerimizeGünaydın kızlar bugün soğuk yagmurlu çok karamsar bi havayla güne Merhaba dedik burda
Geçmiş olsun bol sıvı tüket canım burası çok soğuk ay donuyorum ya sağol canım şimdi bir uzman aradı dedi yanlış yaptın zaten bende farkettim hiç bağırsaklarım boşalmadı neyse şu kitapları okuyayım artık daha bilinçli olurum yanlız kurufasulye kaçırdım yarın kuru fasulye yapıcamGünaydın Kızlar ben yine grip olmuşum yabir aydır bu ikinci gribim geçen sene bir kere bile hasta olmamıştım. ondan önceki sene yine hep hastaydım. Demekki ben bir sene nadasa çekiliyorum :) Neyse nasılsınız ne var ne yok Miyav_su orucunu sağlıklı bir şekilde bitirmene sevindim canım.
çok geçmiş olsun kuzum Rabbim beterinden saklasın. Üzülme düzelir hepsi inşallahCanim bugün yoruldugum kadar biktigim kadar başka gün var mı acaba. Oğlum sağolsun hiç durmadı hem.beni hem eşimi mahvetti. Gelelim sonuçlara
Oğlum u bugün 2 farklı hastanede ultrasona soktuk her ikisi de en gec 6 ay içerisinde ameliyat dedi
(Ultrason kuyrukları ve oğlumun o esnadaki aglamalati beni ağlama derecelerine getirdi)
geçmiş olsun canım. izin alda dinlen bugünGünaydın Kızlar ben yine grip olmuşum yabir aydır bu ikinci gribim geçen sene bir kere bile hasta olmamıştım. ondan önceki sene yine hep hastaydım. Demekki ben bir sene nadasa çekiliyorum :) Neyse nasılsınız ne var ne yok Miyav_su orucunu sağlıklı bir şekilde bitirmene sevindim canım.
Burada acayip soğuk sabah -2 diyordu telefonBurada da geceden beri yağmur yağıyor bayağ soğudu insanın hiç yataktan çıkası gelmiyor. Çalışmayan hatunlar siz yatın bizim yerimize
her taraf manyak dolu bazen insanların cinnet geçirmesine şaşmıyorumAmanın demeellerine sağlık yemiş kadar oldum Zaten sinirlendim gider ayak müşteriye 1 saat pazarlık yaptı duvar saati için tamam dedim sonrada içine pil istedi dedim Yok onu sen takacaksın neymiş oranın pilleri ona olmazmış sanki Afrika'da sabır çektim Türk müşterilerden
afiyet olsun cnıam harikasınBugunku menum
Sabah 2 haslanmis yumurta
Kk peynir
Az sekerli cay
2 dlm kepek ekmegi
Ara avuc ici kadar leblebi
mandalina
Aksam
1 pors.karnibahar
Yarim poesiyon brokoli 2 ymk kasigi yogurt
1 dlm kepek ekmegi
Yemek sonrasi 1 fincan nescafe az sekerli
2 ltre su biter yatana kadar
Belki 1 elma bi mandalina yerim
Yatarken de 2 ymk kasigi yogurt pulbiber ve limon kuru yapacagim
Spor 40 dk leslie
afiyet olsun canım menün güzelBugün ki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
1 yk sote mantar
Çok az peynir
Şekersiz çay
Yarım dilim kepek ekmek kızarmış
1.Ara: bir yaş incir yarım portakal
2. Ara : bir avuç leblebi kuru üzüm karışımı
Akşam:
Bir küçük karnı yarık ( yağda kızarmadı sıfır yağ )
Haşlanmış tavuk bir parça
Bir kepçe tuzsuz cacık
Sabah erkenden limonlu sirkeli su içtim iki fincan da kahve içtim çok az süt koydum yağsız zaten şeker kullanmıyorum normal de de soda Yeşilçay limon kürü yaptım 700ml olmuştu su miktarı olarak normal içtiğim su da 2.5 litre daha da içerim yatana kadar ben günü kapattım yarına görüşürüz artık menü de gece bir kahve içerim muhtemelen film izlemeyi planlıyorum şekersiz sütsüz içiyorum fazla zararı olmaz diye umuyorum
Spor yapmadım gün içinde çok yoruldum zaten bugün dinlenmek istiyorum sadece
afiyet olsun canımBugünün menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta, bir avuç kadar çiğ badem.
Öğle
4 küçük çiğköfte
Akşam
Bir kase domates çorbası, bir porsiyon karnabahar mantısı(haşlama) 6-7 tane minik acı biber turşusu
1 lt limonlu tarçınlı su, 2 litre su.250 ip Atlama, 50 mekik
afiyet olsun canım. akşamki dürüm olmamış sankiÖnce menumu vereyim
Sabah 9.30: 1 yum omlet 3 zeytin
2 çatal peynir
Yarım dilim ekmek ile melemen
Öğle 13.00: 1.5 dilim ekmek
1 kase tavuk çorbası
Aksam 19.00: 1 tane et durum tek lavasli
Ara: Türk.Kahvesi 2 k kayısı
Maden suyu bitki çayı
2 litre su
afiyet olsun canım tatlı olmamış akşam. bende akşam misafirlikteydim ama bir çatal aldım ayıp olmasın dedim poaça vardı karnım çok tok ben bunları kahvaltıda yerim dedim eve getirdim. çok sıkı arkadaşım hemde üst kat komşum yaparız birbirimize böyle ayıp olmaz yaniİyi geceler
Sabah 10:00 nescafe
Öğlen 12:30 bir kase şehriye çorbası azıcık önceden kalmış karnıyarık iki dilim ekmek domates
Akşam 18:00 bir küçük kase banya bir küçük tabak ekmeksiz iskender turşu acı sos
Akşam bir çocuk görme yine bir sultan lokumu
oruçtan canım. bende çok yorgundum ama uyuyamadım oğlum gece boyu ateşliydiKızlar oruçtandan mıdır yada dün çok üşüdüğümden midir saat 21.00 bir uykudur bir ara uyandım sadece saati baktım tekrardan uyudum yeni uyandım sadece başım ağrıyor hafiften
yap yanında turşu soğan oh misssGeçmiş olsun bol sıvı tüket canım burası çok soğuk ay donuyorum ya sağol canım şimdi bir uzman aradı dedi yanlış yaptın zaten bende farkettim hiç bağırsaklarım boşalmadı neyse şu kitapları okuyayım artık daha bilinçli olurum yanlız kurufasulye kaçırdım yarın kuru fasulye yapıcam
Hoşgeldin,
Boyumuz ve kilomuz aynı :)
Ben 37 hatta 38 yaşındayım.
Sanırsam topiğin en yaşlısıyım. Topiğin ablası ilan ediyorum kendi mi
Miçom benim cansın bu haftada benimle aynı takımda ol yoksa sana karşı yarışamam ben
Yok canım 40 dk dan sonra pilim bitiyor aslında daha çok sıkılıyorum malesef .. Misafirden geçit olmuyor ki canım cici kayınvalifenin yakınları gelip gidiyor şimdideYanlız @puantiyeli_kelebek yok bisiklet biniyor sanırım az değil oda valla kızlarhepimizi ezecek özellikle beni neler dedim ya bende gaza gelmişim
Ay inşallah canım benim temizlenir önümüzdeki ay 10 gün yapıcam bakalım
İnşallah mahçup etmem sizi de bende sizden beklentilşyim söyliyimYa valla senin bu oruç bayağ işleri karıştırdı ben de mi yapsam ne :)
İşler iyice kırışacak benim başkan bayağ iyi gidiyor onu da hafife alma e bizde vermişizdir bir 200-300 gram:) buarada bu hafta hiç tartılmadım ben çok merak ediyorum
Valla ben harap ve bitap düşüyorum sabah kalkıp akşama kadar koşturmaca kızıma yemek yap eşime yemek temizlik çamaşır bulaşık ay fenalık geldi beş dakka zor oturuyorum çocuk büyütmek ne zormuş yazuzular da kimler var acaba tanışsak bir okuyorum ama kafam karıştı bir bakıyorum bir iş yapıyorum
@puantiyeli_kelebek canım indin mi bisiklettenanam tam gaz gidiyorsun maşallah lance armstrong Bile solayacaksın fıstığım adamın kariyeri bitecek
Zaten pompalı tüfekle gelicem dükkanaher taraf manyak dolu bazen insanların cinnet geçirmesine şaşmıyorum
afiyet olsun cnıam harikasın
afiyet olsun canım menün güzel
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım. akşamki dürüm olmamış sanki
afiyet olsun canım tatlı olmamış akşam. bende akşam misafirlikteydim ama bir çatal aldım ayıp olmasın dedim poaça vardı karnım çok tok ben bunları kahvaltıda yerim dedim eve getirdim. çok sıkı arkadaşım hemde üst kat komşum yaparız birbirimize böyle ayıp olmaz yani
oruçtan canım. bende çok yorgundum ama uyuyamadım oğlum gece boyu ateşliydi
yap yanında turşu soğan oh misss
Afiyet olsun canımÖnce menumu vereyim
2 çatal peynir
1 kase tavuk çorbası
Maden suyu bitki çayı
2 litre su
Yanlış yaptın derken önceden sebze tüketmen gerekiyormuş ondan mıGeçmiş olsun bol sıvı tüket canım burası çok soğuk ay donuyorum ya sağol canım şimdi bir uzman aradı dedi yanlış yaptın zaten bende farkettim hiç bağırsaklarım boşalmadı neyse şu kitapları okuyayım artık daha bilinçli olurum yanlız kurufasulye kaçırdım yarın kuru fasulye yapıcam
Yap biyerlerin şişmesinGeçmiş olsun bol sıvı tüket canım burası çok soğuk ay donuyorum ya sağol canım şimdi bir uzman aradı dedi yanlış yaptın zaten bende farkettim hiç bağırsaklarım boşalmadı neyse şu kitapları okuyayım artık daha bilinçli olurum yanlız kurufasulye kaçırdım yarın kuru fasulye yapıcam
Güzel olmuş canımBugünkü menu m sabah 1 yumurta 1 salata domates azcik fındık ezmesi 1 dilim k.ekmek aralarda 1 elma 1 nar 1 mandalina şekersiz Türk Kahvesi 2 bardak Yeşilçay akşam tavuk sote ve salata
Bugunku menum
Sabah 2 haslanmis yumurta
Kk peynir
Az sekerli cay
2 dlm kepek ekmegi
Ara avuc ici kadar leblebi
mandalina
Aksam
1 pors.karnibahar
Yarim poesiyon brokoli 2 ymk kasigi yogurt
1 dlm kepek ekmegi
Yemek sonrasi 1 fincan nescafe az sekerli
2 ltre su biter yatana kadar
Belki 1 elma bi mandalina yerim
Yatarken de 2 ymk kasigi yogurt pulbiber ve limon kuru yapacagim
Spor 40 dk leslie
Bugün ki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
1 yk sote mantar
Çok az peynir
Şekersiz çay
Yarım dilim kepek ekmek kızarmış
1.Ara: bir yaş incir yarım portakal
2. Ara : bir avuç leblebi kuru üzüm karışımı
Akşam:
Bir küçük karnı yarık ( yağda kızarmadı sıfır yağ )
Haşlanmış tavuk bir parça
Bir kepçe tuzsuz cacık
Sabah erkenden limonlu sirkeli su içtim iki fincan da kahve içtim çok az süt koydum yağsız zaten şeker kullanmıyorum normal de de soda Yeşilçay limon kürü yaptım 700ml olmuştu su miktarı olarak normal içtiğim su da 2.5 litre daha da içerim yatana kadar ben günü kapattım yarına görüşürüz artık menü de gece bir kahve içerim muhtemelen film izlemeyi planlıyorum şekersiz sütsüz içiyorum fazla zararı olmaz diye umuyorum
Spor yapmadım gün içinde çok yoruldum zaten bugün dinlenmek istiyorum sadece
Bugünün menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta, bir avuç kadar çiğ badem.
Öğle
4 küçük çiğköfte
Akşam
Bir kase domates çorbası, bir porsiyon karnabahar mantısı(haşlama) 6-7 tane minik acı biber turşusu
1 lt limonlu tarçınlı su, 2 litre su.250 ip Atlama, 50 mekik
Önce menumu vereyim
2 çatal peynir
1 kase tavuk çorbası
Maden suyu bitki çayı
2 litre su
Canim bugün yoruldugum kadar biktigim kadar başka gün var mı acaba. Oğlum sağolsun hiç durmadı hem.beni hem eşimi mahvetti. Gelelim sonuçlara
Devletteki radyoloji doktoru da ayrıca sinir etti beni. Adam doğru düzgün bakmadi bakamadi yanlış sonuç çıkardı. Üroloji doktoru dedi ki t... biri yok görünüyor raporda dedi ben şok oldum. Özele götürdük hemen sıra da almıştık o kesinlikle var ama yukarda dedi. Adam zaten ben içeri girdiğimde hem ceviz yiyordu hem de çekmeye calisiyordu
Bugün 7 saat hastanelerdeydik. En son eşime dönerken dedim ki bu kadar strese ve oglanın hasariliklarina rağmen biz birbirimize sarmadiysak biz olmuşuz artık dedim
İyi geceler
Sabah 10:00 nescafe
Öğlen 12:30 bir kase şehriye çorbası azıcık önceden kalmış karnıyarık iki dilim ekmek domates
Akşam 18:00 bir küçük kase banya bir küçük tabak ekmeksiz iskender turşu acı sos
Akşam bir çocuk görme yine bir sultan lokumu[
Sultan lokumuna kadar iyiydi :) 1 gün kaldı tartı gününe kuzum Napıyosum acaba :)
Herkese mutlu sabahlar arkadaslar...Rabbim oncelikle hastalarimiza sifa dertlilerimize deva borclularimiza edalar nasip etsin.Gonlunuzden ne geciyorsa ne diliyorsaniz rabbim elimize versin.Korktuklarimizdan emin umduklarimiza nail eylesin insallah...
Aminn :) hayırlı sabahlar canım
Sağol canım zaten orucu bozdum önce 1 çay bardağı nar suyu içtim aradan 1 saat geçince küçük elma ve 2 tane minik mandalina yedim öğlende salata olursa burada onu yerim oda olmazsa cevizim var onları yemeyi düşünüyorum akşamada zeytinyağlı karnıbahar yemeğim var
Ohh süper menü
Günaydın Kızlar ben yine grip olmuşum yabir aydır bu ikinci gribim geçen sene bir kere bile hasta olmamıştım. ondan önceki sene yine hep hastaydım. Demekki ben bir sene nadasa çekiliyorum :) Neyse nasılsınız ne var ne yok Miyav_su orucunu sağlıklı bir şekilde bitirmene sevindim canım.
Geçmiş olsun canım bu defa çok dikkat et tamamen geçsin tekrarlayıp durursa zorlanırsın
Burada da geceden beri yağmur yağıyor bayağ soğudu insanın hiç yataktan çıkası gelmiyor. Çalışmayan hatunlar siz yatın bizim yerimize
Ben evdeyim ama yatamıyorum malesef
Geçmiş olsun bol sıvı tüket canım burası çok soğuk ay donuyorum ya sağol canım şimdi bir uzman aradı dedi yanlış yaptın zaten bende farkettim hiç bağırsaklarım boşalmadı neyse şu kitapları okuyayım artık daha bilinçli olurum yanlız kurufasulye kaçırdım yarın kuru fasulye yapıcam
Olsun canım illaki faydası dokunmuştur kuru fasulye benim bile aklımda kaldı senin için yap bencede
oğlum iyileşemedi öğleden sonra izin alıcam müdür verirse. doktora götürücem tekrardan sanırım penisilin olmadan geçmiycek. şimdi işlerimi bitireyim. yarın için çok umutsuzum bu arada. iki gündür uykusuzluktan ödem mi oluştu vucudumda yoksa gerçek kilommu bilmiyorum ama hiç hoşuma gitmedi tartıdaki rakam
Oğlun iyileşsin de bir de kendini tartı için yıpratma kabullen tatlım bu hafta cezalısınız kabullenirsen daha az üzülürsün
Şaka bir yana ödemdir bugün dikkat edersen yarına kalmaz o rakam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?