Burda saatler alındı dün 3 saate çıktı normalde 2
İyi ya sevindim gençler biliyorlar bu işleri :)Yaptım canım Allah razı olsun sabahdan bu yana kafayı yedim ya iğrenç insan yüzünden
Ayyy canım ya:) ben de çok güzel yaparım buaradaYeme Zaten canım içlerinde Çin tuzu var sakın bende ev yapımı yerim etli yada etsiz yeterki ev yapımı olsun ay canım çektim ağzımın suyu aktı
Amanın demeAyyy canım ya:) ben de çok güzel yaparım buarada
Harbiden ya göbeğim çatladı araya araya sağol canım teşekkür ederimİyi ya sevindim gençler biliyorlar bu işleri :)
Ay inşallah canım benim temizlenir önümüzdeki ay 10 gün yapıcam bakalım
Benimkilerde 2011 ve 2013 aynilarmisBiri 2011 doğumlu biri de 2013 doğumlu yani 5 buçuk 3 buçuk :)
Evet bencede uzun ben şu 36 saati atlatayım 10 günlüğe cesaretim Yok şuandaOn gün çok uzun değil mi?
Bana 36 saat bile çok fazla geldi, yapamam diye düşündüm.
Patates ve havucu seç bence içinde n onu yemeKizlar bugun sabah kahvaltim ve ara ogunum cok iyiydi simdi aksama tavuklu havuclu patatesli karnibahar yemegi ve ayriyetten brokoli hasliyorum sarimsakli yogurtla yiycez.yemekten sonra acikmam ins.acikirsam yogurt elma falan yerim
10 gunlukte insan mezara girer ya dayanilmaz benceEvet bencede uzun ben şu 36 saati atlatayım 10 günlüğe cesaretim Yok şuanda
10 gunlukte insan mezara girer ya dayanilmaz bence
Afiyet olsun canım güzel menüBugünkü menu m sabah 1 yumurta 1 salata domates azcik fındık ezmesi 1 dilim k.ekmek aralarda 1 elma 1 nar 1 mandalina şekersiz Türk Kahvesi 2 bardak Yeşilçay akşam tavuk sote ve salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?