Nerdesin sen canım bugün nasılsın işte misinMerhaba kızlar, ancak girebildim :)
Dünki menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: barbunya , salata
Akşam: 4 köfte , yoğurt
Malesef yürüyüş yok .(
Yanlız menün çok güzel yürüyüş olmasada olur yarına kesin @puantiyeli_kelebek alt edeceksin sen çünküDünki menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: barbunya , salata
Akşam: 4 köfte , yoğurt
Malesef yürüyüş yok .(
He benimde yanlız annemlerde soba varOhh anılarım depreşti valla
Yanlız menün çok güzel yürüyüş olmasada olur yarına kesin @puantiyeli_kelebek alt edeceksin sen çünkükulkedisi30 umudu kestim tek umudum sensin ona göre beni @puantiyeli_kelebek eline düşürme kadın bisiklet üstünden inmiyor
14 yaşına kadar sobalı evde oturdum ordaki zevk hiçbirşey de yok ama bir kere bile yakmadım belkide bu yüzden zevkli benim için yakanlara sormak lazımHe benimde yanlız annemlerde soba var
Hafta sonu hariç kahvaltıyı düzenli yapamıyorum. Bazen burada arkadaşlar yediklerinde bir iki ağız alıyorum. Ama yemek aralarım var o kadar sabah biliyorsun kahve sonra öğlen 12 buçuk gibi yiyorum akşamda 6 da yiyorum aralarda en fazla acıksam çerez yada meyve :)Ben tartılmadım canım çünkü sabah uyku tatlı geldi evden geç çıktım zaten pekte eksilerde değilimdir canım yemek araların hep 4-5 saat olsun birde kahvaltıyı düzgün yaparsan olur
Aynen ben de çok severim sobayı ama sobalı evde hiç oturmadım. onun için seviyoruz bence de14 yaşına kadar sobalı evde oturdum ordaki zevk hiçbirşey de yok ama bir kere bile yakmadım belkide bu yüzden zevkli benim için yakanlara sormak lazım
Nerdesin sen canım bugün nasılsın işte misin
Canım bu menüden korktum ben süpersin
Yanlız menün çok güzel yürüyüş olmasada olur yarına kesin @puantiyeli_kelebek alt edeceksin sen çünkükulkedisi30 umudu kestim tek umudum sensin ona göre beni @puantiyeli_kelebek eline düşürme kadın bisiklet üstünden inmiyor
Bende korkmaya başladımVilma 37 den canım ama benden de sen kork rakip oldun bana durup dururken sen kaşındın yavru:)
Menü iyi ancak hareket yok
Bağırsaklarımda çalışmıyor 3 gündür.
Bu sabah artıdaydım
14 yaşına kadar sobalı evde oturdum ordaki zevk hiçbirşey de yok ama bir kere bile yakmadım belkide bu yüzden zevkli benim için yakanlara sormak lazım
Acı yemende bir sakınca yoksa tavsiye ederim cin biber turşusu özellikle öğünlerde az az yersen faydası olacaktır. Türk kahvesi de öyle bağırsak çalıştırır
Ben biraz zorlandım birde soğuk olunca malum dışarda çalışıyorum birde eve gelince yemek yaptım ondan önce market ve kuruyemişciye gittim gözlerim döndü ablamda geldi dedim ben oruçluyum yarının kahvaltısıda akşam yemeğide hazır ben bile inanamıyorum kendime biraz antrenman yapayım belki 3 gün tutarım
Çocukken sobanın arkasında ki minderde oturmak benim için büyük keyifti.
Orada uyur kalırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?