Bugün ki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
1 yk sote mantar
Çok az peynir
Şekersiz çay
Yarım dilim kepek ekmek kızarmış
1.Ara: bir yaş incir yarım portakal
2. Ara : bir avuç leblebi kuru üzüm karışımı
Akşam:
Bir küçük karnı yarık ( yağda kızarmadı sıfır yağ )
Haşlanmış tavuk bir parça
Bir kepçe tuzsuz cacık
Sabah erkenden limonlu sirkeli su içtim iki fincan da kahve içtim çok az süt koydum yağsız zaten şeker kullanmıyorum normal de de soda Yeşilçay limon kürü yaptım 700ml olmuştu su miktarı olarak normal içtiğim su da 2.5 litre daha da içerim yatana kadar ben günü kapattım yarına görüşürüz artık menü de gece bir kahve içerim muhtemelen film izlemeyi planlıyorum şekersiz sütsüz içiyorum fazla zararı olmaz diye umuyorum
Spor yapmadım gün içinde çok yoruldum zaten bugün dinlenmek istiyorum sadece
Bugünün menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta, bir avuç kadar çiğ badem.
Öğle
4 küçük çiğköfte
Akşam
Bir kase domates çorbası, bir porsiyon karnabahar mantısı(haşlama) 6-7 tane minik acı biber turşusu
1 lt limonlu tarçınlı su, 2 litre su.250 ip Atlama, 50 mekik
İliklerimize kadar ısınırdık valla diğer odalar buz gibi oluyordu ama yorganların altından çıkmadın mı sorun yoktu çok özlemişim gerçekten :)
Canim bugün yoruldugum kadar biktigim kadar başka gün var mı acaba. Oğlum sağolsun hiç durmadı hem.beni hem eşimi mahvetti. Gelelim sonuçlara
Hem kızım hem oğlum bronşit olmuş
Her ikisnde de kansızlık var
Her ikisindede ufuruk sezdi kalp grafiği istedibugün yetismedi o
Kızımin boyu için vitamin şurubu verdi.
Oğlum u bugün 2 farklı hastanede ultrasona soktuk her ikisi de en gec 6 ay içerisinde ameliyat dedi
(Ultrason kuyrukları ve oğlumun o esnadaki aglamalati beni ağlama derecelerine getirdi)
En son bir doçent var çocuk cerrahi ona goturecez ve o ne derse onu yapacaz.
Çok canım sıkıldı bugün maalesef
Bugün 7 saat hastanelerdeydik. En son eşime dönerken dedim ki bu kadar strese ve oglanın hasariliklarina rağmen biz birbirimize sarmadiysak biz olmuşuz artık dedim
Kızlar oruçtandan mıdır yada dün çok üşüdüğümden midir saat 21.00 bir uykudur bir ara uyandım sadece saati baktım tekrardan uyudum yeni uyandım sadece başım ağrıyor hafiften
Herkese mutlu sabahlar arkadaslar...Rabbim oncelikle hastalarimiza sifa dertlilerimize deva borclularimiza edalar nasip etsin.Gonlunuzden ne geciyorsa ne diliyorsaniz rabbim elimize versin.Korktuklarimizdan emin umduklarimiza nail eylesin insallah...
Sağol canım zaten orucu bozdum önce 1 çay bardağı nar suyu içtim aradan 1 saat geçince küçük elma ve 2 tane minik mandalina yedim öğlende salata olursa burada onu yerim oda olmazsa cevizim var onları yemeyi düşünüyorum akşamada zeytinyağlı karnıbahar yemeğim var
Kızlar orucu tavsiye ederim yanlız soğuk havalarda acayip üşütüyor yanlız benim mide tam boşalmadı sanırım İngiliz tuzu kullanmadığım için birde oruca niyet öncesi ya meyve yada sebze yemişler ben yemedim o gün kavurma yedim sanırım o yüzden
Ben de ilk defa denedim. Hem sağlıklı,hem pratik,hem de lezzetli. Aslında kızartmayla yapılıyor ama ben kızartmadım sadece haşladım.haşladıktan sonra kaşıkla hafif küçüktüm çiçeklerini.Ama büyük de olur isteğe göre.Sarımsaklı yoğurtla karıştırıp üzerine tereyağı ve zeytinyağıyla kıymalı salçalı Sos yaptım.tavsiye ederim.Menün güzelmiş.
Karnıbahar mantısı nasıl yapılıyor ?
Canım suyla karışıtırıp içiliyormuş bende burada aktardan bulamadım internet üzerinden satın almayı planlıyorumİngiliz tuzu nasıl kullanılıyor canım ?
Yaramıyor malesefAma sana yaramıyordur
Bende hiç yakmadım evlenince 3 yıl sobalı evde oturduk hep eşim yaktı sağolsun elletmedi14 yaşına kadar sobalı evde oturdum ordaki zevk hiçbirşey de yok ama bir kere bile yakmadım belkide bu yüzden zevkli benim için yakanlara sormak lazım
Canim yumurtaliklari inmemiş onlar ameliyatla indirilecek. Bu arada kuzum sen nasılsın 4 gün zor geçmiş sanırım. Rabbim sana da şifa ve sağlık versinGeçmiş olsun canım.
Rabbim şifa versin.
Oğlun neden ameliyat olacak ?
Meyveyi akşam değil sabah tüketsen canımHafta sonu hariç kahvaltıyı düzenli yapamıyorum. Bazen burada arkadaşlar yediklerinde bir iki ağız alıyorum. Ama yemek aralarım var o kadar sabah biliyorsun kahve sonra öğlen 12 buçuk gibi yiyorum akşamda 6 da yiyorum aralarda en fazla acıksam çerez yada meyve :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?