Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Süpersin Can'ım afiyet olsun

Dikkat ediyorum canim tavugun derisi yok kesinlikle kiyma yagsiz en kotu az yagli oluyor koyun keci kuzu eti yok ki bizde cok tuketilir bunlar mesela bugun sp gunum oldugu icin etli fasulye yaptım ama aileme koyun etinden kendime yagsiz dana etinden yaptim

anladım canım o zaman mükemmel kilo verirsin harikasın

Bu arada geçmiş olsun diyemedim bi turlu disin için canım cok zor gercekten bende ameliyatla aldırdım beni mahvettikten sonra ama ne zaman cekeceksin?

Sende cok guzel anlatmışsin kuzum

Harikasin canim menun hergun daha da guzel oluyor. Musakka kizartma değildir insallah kendine uygun hale getirdiysen daha iyi. Gece aclik cekmen demek sabah tartida eksi cikman demek o yuzden acliktan korkma acligini sev
Aksam 9 gibi bir bardak tarcinli süt içersen daha rahat edersin zaten menunde sut eksik
Afiyet olsun

canım inanamıyorum ilk gün ile şimdiki arasında menülerin nasıl fark etti,harikasın! işte dediğimiz buydu bayıldım bugünkü menüne çok sevindim dediklerimizi uygulamana

Bende cok sevdim valla menüler guzel olunca bende mutlu oluyorum ayy nazar değmesin daglara taslara harika bir gurup olduk ya biz

Bende senin icin cok mutlu oldum gülüm darısı hepimizin basina ama ideal kilodasiniz desin hepimize. Ben şimdilik obezim

yok canım yok bekarım rahatım o yüzden şu zamanlarımın tadını çıkarayım,gece maskeler bilmem neler yapıp rahat rahat uyuyorum,rahatsız olur derdim yok

Allah iyiligini versin tek derdin maskeler mi ? Tadını cikar ama katılıyorum bekarlik da ayri güzel

sütümü 17:30 da içtim 18:30 da da yemegimi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…