Süpersin Can'ım afiyet olsunbugün kü menüm
sabah 10:23
1 haslanmış yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
6 zeytin
çok az beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
12 de 5 tane ceviz 5 tane fındık
öğlen 14:35
1 kepçe kuru fasulye (ekmek yok)
akşamı saat 18 19 arası yerim inşallah patlıcan musakka ve yogurt yemeyi düşünüyorum 1dilim de kepek ekmegi gece çok açlık çektigim için
2 lt de su içtim ve 1.5 saatlik yürüyüş
aynen canımMerak etme bir kaç gün aynı saatde uyandırırsam artık kendin uyanırsın
valla bana obezite demiyor artıkNasıl ya benimde öyleydi canım dur hesaplamam lazım
öğlen sıkıntı değil de aman akşam yemeklerini az ye :) öğlen doyur ama karnını iyice
canım et ağırlıklı besleniyorsun ya sadece merak ettiğim için soruyorum,yağlı mı yağsız mı diye dikkat ediyor musun? mesela tavuğun derisi,ya da kıymada vs
anladım canım o zaman mükemmel kilo verirsin harikasınDikkat ediyorum canim tavugun derisi yok kesinlikle kiyma yagsiz en kotu az yagli oluyor koyun keci kuzu eti yok ki bizde cok tuketilir bunlar mesela bugun sp gunum oldugu icin etli fasulye yaptım ama aileme koyun etinden kendime yagsiz dana etinden yaptim
canım müsliyi sabahları bazı günler değişiklik olsun diye tüketebilirsin,süt ile beraber:) içine toz tarçın alabilirsen katarsın,kuru üzüm almışsın onu da kat afiyetle ye
sarı leblebi almakla süper yapmışsın tatlışım inanılmaz tok tutuyor ben dişimden dolayı yiyemiyorum şu an ama geçen hafta beni o çok tuttu.ara öğün olarak 2 avuç yiyebilirsin böylece akşam yemeğine çok yüklenmezsin,aç da kalmazsın
canım müsliyi sabahları bazı günler değişiklik olsun diye tüketebilirsin,süt ile beraber:) içine toz tarçın alabilirsen katarsın,kuru üzüm almışsın onu da kat afiyetle ye
sarı leblebi almakla süper yapmışsın tatlışım inanılmaz tok tutuyor ben dişimden dolayı yiyemiyorum şu an ama geçen hafta beni o çok tuttu.ara öğün olarak 2 avuç yiyebilirsin böylece akşam yemeğine çok yüklenmezsin,aç da kalmazsın
bugün kü menüm
sabah 10:23
1 haslanmış yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
6 zeytin
çok az beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
12 de 5 tane ceviz 5 tane fındık
öğlen 14:35
1 kepçe kuru fasulye (ekmek yok)
akşamı saat 18 19 arası yerim inşallah patlıcan musakka ve yogurt yemeyi düşünüyorum 1dilim de kepek ekmegi gece çok açlık çektigim için
2 lt de su içtim ve 1.5 saatlik yürüyüş
ben normalde 11-12'de uyanırdım,bugünMiyav_su sayesinde birden 6.30'da kalktım hiç azaltmadan çat diye kalktım biraz uykusuzum ama olsun
canım 2 hafta sonraya gün verdiler maalesefBu arada geçmiş olsun diyemedim bi turlu disin için canım cok zor gercekten bende ameliyatla aldırdım beni mahvettikten sonra ama ne zaman cekeceksin?
canım inanamıyorum ilk gün ile şimdiki arasında menülerin nasıl fark etti,harikasın! işte dediğimiz buydu bayıldım bugünkü menüneçok sevindim dediklerimizi uygulamana
yok canım yok bekarım rahatım o yüzdenOhh aksam misler gibi uyursun merak ettim canim evli misin?
gerçekten zayıflama grupları arasında en sevdiğimBende cok sevdim valla menüler guzel olunca bende mutlu oluyorum ayy nazar değmesin daglara taslara harika bir gurup olduk ya biz
kızlar bu arada bugün inanılmaz mutluyum (dişime rağmen)
eskiden vücut kitle endeksimi hesaplarken OBEZİTE çıkıyordum.boyum kısa olduğu için.
şimdi hesapladığımda "ideal kilonuzun üstündesiniz" diyorçok mutlu oldum,benim için ilk aşama buydu.
Ben telefon sesine de uyanamiyorum yaMerak etme bir kaç gün aynı saatde uyandırırsam artık kendin uyanırsın
Nasıl ya benimde öyleydi canım dur hesaplamam lazım
yok canım yok bekarım rahatım o yüzdenşu zamanlarımın tadını çıkarayım,gece maskeler bilmem neler yapıp rahat rahat uyuyorum,rahatsız olur derdim yok
sütümü 17:30 da içtim 18:30 da da yemegimi yedimHarikasin canim menun hergun daha da guzel oluyor. Musakka kizartma değildir insallah kendine uygun hale getirdiysen daha iyi. Gece aclik cekmen demek sabah tartida eksi cikman demek o yuzden acliktan korkma acligini sev
Aksam 9 gibi bir bardak tarcinli süt içersen daha rahat edersin zaten menunde sut eksik
Afiyet olsun
ALLAH rahmet eylesin kuzumamin canım Rabbim kimseye vermesin
Nekadar erken olursa okadar saglikli oluyor 9 super olurBende duzene koymaya çalışıyorum canım 11 de uyanır dım onceden sonra 10 30 a çektim sonra 10 a şimdi 9.30 aldmaya çalışıyorum 8 e Çekicem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?