Afiyet olsun canım.
Bilemedim canım ya geçmiş olsun. Menune gelince sadece sabah ki bir dilim ekmeği fazla buldum. Afiyet olsun
Bu güzel menüyü regl ile batirma bence canımafiyet olsun.
Harikasın canım dukanda turşu var mı. Afiyet olsun
Merhaba bende katilmak istiyorum araniza yer varmi
Kimseyle anlaşmadım benim seçiıMim benim kararım sonucuna razıyım :) abartmadım canım çok yemedim sıkıntı olmaz inşllHarikasın
Güzel canım yarın için senden umutluyum
Aman sus maşallah de:)
Allah kabul etsin canım pilav yerine salata yesen Daha iyi olurdu
Akşama kadar sırf karbon olmuş canımakşam toparlamıştır umarım
Kız senin çağrıları n yüzünden mi yoksa ben spor yaparken elektrik gitti 20.dakikada elektrik gitti kaldım öyle :))
Allah seniiiii
Bu menü oldu mu tartı öncesi kuzum
Doğru söyle P PammukPrensess karşı gurupla mı anlaştık yarın bize ceza mı aldırmak niyetin
Ekmeğin fazla bence en fazla 2 dilim olmalı ekmek te insanı halsizleştiriyor ama tansiyon düşüklüğü de olabilir canım ölçtürdün mü hiç
Kız elektirik gidip yarım kalınca spordan vazgeçmiştim senin yüzünden yeniden başlayacağım hırslandırdın beni akşam yapınca ödem oluyor bende ama yinede yapacağım
Başın sağolsun canım diğerleri yaşar inşallah
Hamarat hatun
her zmn için yoruma açığım. Yani şöyleki son bir aydır üç yüz gram ver 200 gr al böyle geçiyor ama bende senin menülerin gibi yeseydim haftada en az iki kilodan şimdiye 0 beden olmuştum var bir hata demekki benim çalışmıyor dediğim bağrısaklar fena çalışmıyomuş çünkü menülerim beğenilmiyor olmasına rağmen kilo almıyorum şükürCanim dost acı söyler ama senin menuleri hep fazla buluyorum senin gibi yesem şahsen hiç zayiflamam
İnşallah olmaz şaka yapmıştım zatenKimseyle anlaşmadım benim seçiıMim benim kararım sonucuna razıyım :) abartmadım canım çok yemedim sıkıntı olmaz inşll
Biliyorum tatlımİnşallah olmaz şaka yapmıştım zaten
Hallettim bakalım bu haftalık canım çok sağol ilgin içinYapabilirsen başka bir telefon dan halletmeye çalış ama oda olmuyorsa da napalım
Geçen hafta ..
Bu hafta ..
Fark ..
@puantiyeli_kelebek diye beni etiketleyerek bildirim yapmanız lazımzoey1616 Mislisse
Bugünden başla okumaya canım:)
Ben eczaneden almıştım 2 sene önce
Bugun hep tavuk ve hindi afiyet olsun canim..ekmek hic yok mu yaKızlar sizin menüleri yorumlarken kendi menümü unuttum hemen yazayım
Sabah
2 hindi füme
Peynir
2 haşlanmış yumurta
Öğle
Hindi eti haşlama
Yoğurt
Dukan krep
Turşu
Akşam
Tavuk
Yoğurt
Turşu
3 lt su
20 dk leslie yarım kaldı
30 dk eliptik
Menun cok guzel afiyet olsunBugünün menüsü
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, bir avuç kadar ceviz, maydonoz, turp.
Ara: 1 fincan şekersiz sütlü kahve,yarım salatalık
Akşam: Bir kase mercimek çorbası, bir yarım fırında palamut, salata 4-5 minik acı biber.
2 litre su + 1 litre limonlu tarçınlı su, 200 ip Atlama + 20 dkcık yürüyüş
Menun guzel afiyet olsunBugün ki menüm
Sabah:
1 dilim kepek ekmek
3 yeşil zeytin
Çok çok az bir çatal peynir
Yarım sucuklu yumurta belki çeyrek iki parça sucuk vardı içinde
Şekersiz çay
1.ara :
3 yk yoğurt+ 1 küçük cennet hurması
2.ara :
Şekersiz Türk kahvesi+ 2 kare bitter
Akşam:
Bir kase mercimek çorbası
2 tane dolma( fazla oldu ama artık yedim :) )
Sabah 7:45 de limonlu sirkeli ılık su içtim + bir fincan kahve kahvaltıdan önce 700ml soda Yeşilçay limon kürü içtim 3 lt Olmak üzere içtiğim su miktarı
Spor: 100 squat + 15 dakka karın+10 dakka bacak egzersizi
Yarın tartıda muhtemelen artı göreceğim ama yine de paylaşım yapacağım çünkü Regl dönemim Can'ım çılgınlar gibi tatlı yemek istiyor
Supersin ya ne guldumYarın böyle gülecem size zuzular
Bitki cayi icmiyorum can ya ama bilemedim buyuk ihtimal abur cubur yemedigim icinTuz tüket canım birde bitki çayı içiyorsan Bıram çünkü bende asla bitki çayı içemem tansiyonum düşer menün güzel afiyet olsun
Bende o tarz ürünler yemem sanmıyorum benimkisi bitki çayı büyük ihtimal başka birşey vardırBitki cayi icmiyorum can ya ama bilemedim buyuk ihtimal abur cubur yemedigim icin
Kız benimle anlaştın ya sende yarı yolda bırakıyorsunKimseyle anlaşmadım benim seçiıMim benim kararım sonucuna razıyım :) abartmadım canım çok yemedim sıkıntı olmaz inşll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?