Maşallah canım artidan iyidir. Ben bile 100 gr mi görünce sevindim. Sende bu hafta çok dikkat etmemene rağmen iyi bir rakam benceGecen hafta :71 kg , bu hafta :70.800 gr fark :-200 gr @puantiyeli_kelebek
Iste Azmin sonucu tebrik ederim zuzu başkanım
Şimdi bu kiloya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya
Sağol canımMaşallah canım artidan iyidir. Ben bile 100 gr mi görünce sevindim. Sende bu hafta çok dikkat etmemene rağmen iyi bir rakam bence
Iste Azmin sonucu tebrik ederim zuzu başkanım100 gr da olsa katkı sağladığım için mutluyum
Geçen haftada 100 gr di oyüzden mi diyorsun canımÇok iyi canım artıda değilsin 100 gr da bonusu benim merak ettiğim 100 gramı nasıl tutturduğun
Sağolasın kuzumBen niye maşallah dedim 2 çocuk ev iş ve sağlıklı beslenmeye iyi kötü yapıyorsun canım elinden geldiğince bahane üretmiyorsunhem sigara sağlıksız at elinden o sigarayı
Allah'dan regline denk gelmiş ben artık buralara uğramazdımSevin sevgili rakibem yarış centilmenliği gereğikız ben daha çok bekliyordum ilk hafta olduğu için ama regl denk geldi
@puantiyeli_kelebek canım şaka bir yanada harikasın sen dukan güzeli ilan ediyorum sana dukan prensipleri işe yarıyor cansın
Şaka dedim içmediğini biliyorum ama üzülme gerçekten maşallahSağolasın kuzumsigara icemem ki hiç sevmedim onu
sağol canım o iyi de kızım hastalandı dün akşam ateşi yükseldi sabah acile götürdüm doktor yok diye beni gönderdiler sinir oldum ateş düşürücü verdim yatıyorkulkedisi30 canım paşa nasıl oldu umarım iyidir çocuklar ve hayvanlar hasta olmasın çok üzülüyorum benim çok sevdiğim yavru köpekte hastaydı veteriner serum iğne verdi fakat enfeksiyon kaptı öldü çok üzüldüm 4 kardeşten 2 tane kaldı biride çok kötü bugün yanımdan hiç ayrılmadı güneşlendik
Kendimde sevdiğim en önemli özellik sabah kaçamak yaptıysam akşam bunu toparlamam. Ipin ucu kaçtı psikolojisi yok bendeŞaka dedim içmediğini biliyorum ama üzülme gerçekten maşallahbu hafta toplarsın artık
Geceden 1 bardak suda bekletilmis 2-3 kayisiyi hersabah ac karnina icmeni oneririm diyetisyen onermisti nedense diyette cok oluyomus bu kabizlik ne kadar su icsende
Rica ederim iyiki bu topiği açtın sizlerle tanışmış oldumSağolasın kardeşim Bu arada sanada teşekkürler sonsuz desteğin içinben kendime inanmayı bıraktığımda sen inanmaya devam ettin
Günaydın miçommKızlar günaydın :)
Abartmadığını biliyorum bu artı neden olduğunu biliyorumEki Görüntüle 1906264 günaydın
geçen hafta 64.9
bu hafta 66.2
fark +1300gr
ponçikler beni ıslak sopayla dövün
çok üzgünüm ama 1300gr bir haftada mümkün değil o kadar abartmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?