Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gecen hafta :71 kg , bu hafta :70.800 gr fark :-200 gr @puantiyeli_kelebek
Maşallah canım artidan iyidir. Ben bile 100 gr mi görünce sevindim. Sende bu hafta çok dikkat etmemene rağmen iyi bir rakam bence
Günaydın fıstıklar
Kilo bildirimi

Eki Görüntüle 1906265

Geçen hafta 100.3
Bu hafta 97.6
Fark 2.7
Iste Azmin sonucu tebrik ederim zuzu başkanım 100 gr da olsa katkı sağladığım için mutluyum

Ben niye maşallah dedim 2 çocuk ev iş ve sağlıklı beslenmeye iyi kötü yapıyorsun canım elinden geldiğince bahane üretmiyorsun hem sigara sağlıksız at elinden o sigarayı
Sağolasın kuzum sigara icemem ki hiç sevmedim onu

Sevin sevgili rakibem yarış centilmenliği gereği kız ben daha çok bekliyordum ilk hafta olduğu için ama regl denk geldi
Allah'dan regline denk gelmiş ben artık buralara uğramazdım şaka bir yanada sevindim hemde çok süpersin demek ki saba dukan prensipleri yarıyor birde yarışma psikolojisi eniştede kızsın sakın aldırma onu

@puantiyeli_kelebek canım şaka bir yanada harikasın sen dukan güzeli ilan ediyorum sana dukan prensipleri işe yarıyor cansın

Sağolasın kardeşim Bu arada sanada teşekkürler sonsuz desteğin için ben kendime inanmayı bıraktığımda sen inanmaya devam ettin

sağol canım o iyi de kızım hastalandı dün akşam ateşi yükseldi sabah acile götürdüm doktor yok diye beni gönderdiler sinir oldum ateş düşürücü verdim yatıyor

Şaka dedim içmediğini biliyorum ama üzülme gerçekten maşallah bu hafta toplarsın artık
Kendimde sevdiğim en önemli özellik sabah kaçamak yaptıysam akşam bunu toparlamam. Ipin ucu kaçtı psikolojisi yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…