Inşallah kuzum benim. Tam acken düşük çıkıyorSüper maşallahdarısı bizim başımıza inşallah
Ya doğrudur benimde var bakalım şekerInşallah kuzum benim. Tam acken düşük çıkıyor
Ya valla hiç yemrk bulamadım sebzemde vardı canım istedi yaptım gitti olmadı mı olmamış mıKız tartı öncesi oldu mu ekmek kısır
Felaket kısır ,şehriye çorbası ,ekmek çünkü kahvaltın Yok canım ben sana hep söylüyorum kahvaltı olmadan olmuyor ben şimdi yarının kahvaltısını hazırlıyorum düşün Keloğlanın kesesi gibi hergün taşıyorum 30 km yolaYa valla hiç yemrk bulamadım sebzemde vardı canım istedi yaptım gitti olmadı mı olmamış mı
Ya arkadaşlar. Benim telefonumda sıkıntı var foto çekmiyor ve bellek kartını okumuyor.Yarın tartı bildirimi eşimin telefonundan siteye girmeye çalışıyorum.Fakat olmuyor.Sizce neden? Nasıl yapabilirim bu işi.?
Oy oyyy 105 sayfa ilerlenmiş... Bense internetsizlikten gelemedim
Canım suyla karışıtırıp içiliyormuş bende burada aktardan bulamadım internet üzerinden satın almayı planlıyorum
Kızlar bu arada kilom 83 e çıkmış :'( :'(bu arada dün kaza oruçlarıma başladım cumartesi günü de dahil toplam 6 gün tutacağım. Hem bu sayede midemde az küçülme olur da yemelerim biraz daha azalır.[/QUETE]
En son kaç olmuştun canım orucun ilk günlerinde az yetip mideyi alıştırıp şişirmezsen küçülüyor gerçekten
Herkese merhabaaa :) Ben anne değilim ama ben de fit olmaya varım :)
1.65
Üniversiteye hazırlanırken 69.8 kiloya kadar çıkmıştım. Kilo aldığımı farkediyordum ama tartıya çıkmaya korkuyordum.. Ve tartıya çıktığımda da beynimden vurulmuşa döndüm. Ömrü hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım. 70 i görmeden kendimce diyete başlamıştım baktım olmuyor deli cesareti dukan diyetine başladım ufak değişiklikler yaparak uyguladım kaç ayda olduğunu çok da bilmiyorum 54 kiloya kadar düştüm. Ve dukanın üzerinden 3 yıl geçti ben hiçbir koruma evresi vs uygulamamış olmama rağmen bu verdiğim 15 kilodan sadece 7 kilosunu aldım ve açıkçası tatlı börek çörek çok kaçırdım.
Şimdi ise kpss hazırlanıyorum baktım 61.5 olmuşum tekrar tartıda beni şok edecek bir rakam görmeden kendimde diyet ya da diyet uygun değil sağlıklı yaşam gibi bir şey uyguluyorum ne yediğime kendim karar veriyorum normalde tuketmedigim gıdalarla olacak diyetleri devam ettiremem kilo alırım diye düşündüm veee bir buçuk ayda 56 ya kadar düştüm. Boyum 1.65 ve hedefim 50 :) Kalan 6 kiloyu da beraber motivasyonla vermek istiyorum. :)
@puantiyeli_kelebek sanki bir yaprak dökümü mü seziyorum ne :)
Dimi ama bakma senVilma 37 mütevazilik yapıyor bence karşı takımda bu hafta en korktuğum kendisi:)
Bende merak ettim güzel olur şimdi o ben yiyemem şimdilik ama ilerisi için iyi olur@puantiyeli_kelebek canım badenin şekerinde unsuz krep tarifi varyanlız Hindistan cevizi unundan yada Hindistan cevizinden bahsetmiş ben ise keten tohumu ile yapıcam
Okuyunca içim ısındı aynı şeyleri bende yaşadım sobanın dibine sığınıp o uyku öyle güzel olurdu ki keşke hiç büyümeseydim diyeceğim bir çocukluğum olamadı maalesef ama yine de güzeldi :)
Senin çocuklarının özleyeceği bir çocukluğu olur umarım canım.
iyi akşamlar canımİyi akşamlar ...
Kıyısından döndüm canimEvet insan ne zaman ansan birşeyleri canı çekiyor umarım yemezpapatya1994
Bravo hep böyle gidersin umarım tebriklerKıyısından döndüm canimannemlere geldim fıstıklı kadayıf getirdim ama yemediiimmmmm ben yemeyince mutluyum ya
Yok canım yemeyi dusunmuyorumHarika canım Süpersin
Afiyet olsun canım güzel menu
Ne zaman böyle desen yiyorsun aman diyim
HarikasınBugün ki menüm kahvaltıda :nar suyu,1 küçük elma ,2 küçük mandalina öğlen yiyemedim onun yerine çiğ kuruyemiş akşam menüm zeytinyağlı karnabahar yemeği , közlenmiş soğan ,ev yapımı turşu ve çiğ kuruyemiş
Bugünkü menum sabah iki dilim k.ekmegi karisik tost yaptım yağsız onu yedim ikindi gibi 1 parça haşlanmış derisiz tavuk göğsü 1 1 salata 1 domates ara 1 mandalina akşam yemiyor um günü kapadim belki yarım tane nar yerim su iki litre 3 kupa Yeşilçay 10 dk karın bacak egzersizleri
Kızlar masallah diyim ne zamandır çikolata abur cubur yemiyorumhayretlerdeyim
Orucumu açtım geldim buradayım :) menüde kuru pilav vardı. :) tabiki birer porsiyon yedim. Yanında kuru soğan :) şimdi meyve yiyorum... Oruçlu olunca fazla yiyemiyo insan :)
Menum
Sabah: 1 simit 3 Zeytin
Öğle: 1 kepçe çorba 2 krep
3 te 1 tavuk çevirme, 2 kaşık pilav
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz içi 2 k kayısı
Aksam18.30: avuç içinden az fazla tavuk
3 kaşık yoğurt
Ara olarak kahve ve bitki çayları
1 dilim bitter
2.5 litre su
O değilde bu @puantiyeli_kelebek yine yok meydanlardakesin bisiklet sürüyor yakında kendine sponsor bulup olimpiyat katılacak lance armstrong soluyacak
Selam kızlar herkese afiyet olsun
Sabah bişi yemedim canım istemedi
Öğlen dairede yemek vardı tavuk incik biberli tavaydı bir incik birazda biberden yedim iki dilim kadar ekmek
Akşam 18:00 bir tabak kısır bir kase şehriyeli yayla çorbası turşu turp marul
Kız tartı öncesi oldu mu ekmek kısır
Herkese merhaba bugunku menum
Sabah 08.30 1 kupa sutlu nescafe sekersiz
Kahvalti 10 2 haslama yum.taze soganli .yesillik (ben normalde hemen hemen hergun yerim )kk peynir 3 flm kepek ekmek 1 tatli kasigi kusburnu marmelati 2 kupa az sekerli cay
Ara yok
15.00 bi porsiyon brokoli 1 kase yogurt 1 dlm ekmek
Aksam 1/2 pors karnibahar 1 bardak ayran 6 adet cigkofte
2 litre su
45 dk leslie
Kizlar aksam yemeklerinden sonra cok halsizlesiyorum tansiyonum duser gibi oluyor.Neden acaba?
kulkedisi30 canım paşa nasıl oldu umarım iyidir çocuklar ve hayvanlar hasta olmasın çok üzülüyorum benim çok sevdiğim yavru köpekte hastaydı veteriner serum iğne verdi fakat enfeksiyon kaptı öldü çok üzüldüm 4 kardeşten 2 tane kaldı biride çok kötü bugün yanımdan hiç ayrılmadı güneşlendik
Bende şu kahvaltıyı hazırlayayım sonra uğrarım kızlar
Canım takımınız ortada bizde Allah'danHarikasın
Güzel canım yarın için senden umutluyum
Aman sus maşallah de:)
Allah kabul etsin canım pilav yerine salata yesen Daha iyi olurdu
Akşama kadar sırf karbon olmuş canımakşam toparlamıştır umarım
Kız senin çağrıları n yüzünden mi yoksa ben spor yaparken elektrik gitti 20.dakikada elektrik gitti kaldım öyle :))
Allah seniiiii
Bu menü oldu mu tartı öncesi kuzum
Doğru söyle P PammukPrensess karşı gurupla mı anlaştık yarın bize ceza mı aldırmak niyetin
Ekmeğin fazla bence en fazla 2 dilim olmalı ekmek te insanı halsizleştiriyor ama tansiyon düşüklüğü de olabilir canım ölçtürdün mü hiç
Kız elektirik gidip yarım kalınca spordan vazgeçmiştim senin yüzünden yeniden başlayacağım hırslandırdın beni akşam yapınca ödem oluyor bende ama yinede yapacağım
Başın sağolsun canım diğerleri yaşar inşallah
Hamarat hatun
Sonuç güzel olur inş canımYa doğrudur benimde var bakalım şekeryüklemesi aralık ayında
Bence olmasın yaa. @puantiyeli_kelebek bu hafta ki sarsılan itibarimizi haftaya harika yapacam söz ama kendi adıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?