Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ya valla hiç yemrk bulamadım sebzemde vardı canım istedi yaptım gitti olmadı mı olmamış mı
Felaket kısır ,şehriye çorbası ,ekmek çünkü kahvaltın Yok canım ben sana hep söylüyorum kahvaltı olmadan olmuyor ben şimdi yarının kahvaltısını hazırlıyorum düşün Keloğlanın kesesi gibi hergün taşıyorum 30 km yola

kulkedisi30 canım paşa nasıl oldu umarım iyidir çocuklar ve hayvanlar hasta olmasın çok üzülüyorum benim çok sevdiğim yavru köpekte hastaydı veteriner serum iğne verdi fakat enfeksiyon kaptı öldü çok üzüldüm 4 kardeşten 2 tane kaldı biride çok kötü bugün yanımdan hiç ayrılmadı güneşlendik

Yapabilirsen başka bir telefon dan halletmeye çalış ama oda olmuyorsa da napalım
Geçen hafta ..
Bu hafta ..
Fark ..
@puantiyeli_kelebek diye beni etiketleyerek bildirim yapmanız lazım zoey1616 Mislisse

Oy oyyy 105 sayfa ilerlenmiş... Bense internetsizlikten gelemedim

Bugünden başla okumaya canım:)
Canım suyla karışıtırıp içiliyormuş bende burada aktardan bulamadım internet üzerinden satın almayı planlıyorum

Ben eczaneden almıştım 2 sene önce

Harikasın

Güzel canım yarın için senden umutluyum
Kızlar masallah diyim ne zamandır çikolata abur cubur yemiyorumhayretlerdeyim

Aman sus maşallah de:)
Orucumu açtım geldim buradayım :) menüde kuru pilav vardı. :) tabiki birer porsiyon yedim. Yanında kuru soğan :) şimdi meyve yiyorum... Oruçlu olunca fazla yiyemiyo insan :)

Allah kabul etsin canım pilav yerine salata yesen Daha iyi olurdu

Akşama kadar sırf karbon olmuş canım akşam toparlamıştır umarım
O değilde bu @puantiyeli_kelebek yine yok meydanlarda kesin bisiklet sürüyor yakında kendine sponsor bulup olimpiyat katılacak lance armstrong soluyacak

Kız senin çağrıları n yüzünden mi yoksa ben spor yaparken elektrik gitti 20.dakikada elektrik gitti kaldım öyle :))
@puantiyeli_kelebek olarak Paris'i tur atar bisikleti ile

Allah seniiiii

Bu menü oldu mu tartı öncesi kuzum
Kız tartı öncesi oldu mu ekmek kısır

Doğru söyle P PammukPrensess karşı gurupla mı anlaştık yarın bize ceza mı aldırmak niyetin

Ekmeğin fazla bence en fazla 2 dilim olmalı ekmek te insanı halsizleştiriyor ama tansiyon düşüklüğü de olabilir canım ölçtürdün mü hiç
@puantiyeli_kelebek hanım lütfen şu bisiklet inermisiniz canım bekleniyorsunuz

Kız elektirik gidip yarım kalınca spordan vazgeçmiştim senin yüzünden yeniden başlayacağım hırslandırdın beni akşam yapınca ödem oluyor bende ama yinede yapacağım

Başın sağolsun canım diğerleri yaşar inşallah
Bende şu kahvaltıyı hazırlayayım sonra uğrarım kızlar

Hamarat hatun

Canım takımınız ortada bizde Allah'dan Vilma 37 gibi can simidiniz var zaten P PammukPrensess bizimle anlaştı sizi 1 tabak kısır turşu ve sadrazam kavuğuna sattı gerçekten gitti elektrik pu ha ha çok kıskandım ya kaç gündür inmiyorsun üstünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…